A debreceni székhellyel rendelkező Manit Webshop Kft. hidegen sajtolt növényi olajok, frissen préselt gyümölcs és zöldséglevek, értékesítésével foglalkozik. A Manit Webshop Kft. kínálatát gazdagítják számos Hajdú- bihari, Szatmár - beregi termelő kiváló minőségű kézműves lekvárjai, a szatmári szilvalekvár, homoktövisből készült termékei. A Manit Webshop Kft termékkínálata kiegészült, bio gyümölcs- és zöldséglevekkel, gluténmentes termékekkel, kekszekkel, cukormentes, diabetikus csokikkal, lisztekkel, hidegen sajtolt növényi olajokkal, hidegen sajtolt napraforgó olajjal.
Borges fekete, magozott olivabogyó 110 gr nettó tömeggel Összetevők: víz, fekete olivabogyó, só, stabilizátor: vas-glükonát Közvetlen hőtől és fénytől védve tárolja! Tápérték 100 gr termékben: Energia: 515 kJ / 125 kcal Zsír: 17 g amelyből telített zsírsavak: 13 g Szénhidrát: 0 g amelyből cukor: 0 g Fehérje:
Felhasználási javaslat: Ideális mindenféle szószokban, salátaöntetekben, grillpácokban. Tésztaételekben, olaszos ételekben, vagy egyszerűen az ételre locsolva, pizzára, salátára, bármire. Szinte mindenhez illik ízben, zöldség, hús. Összetevők: extraszűz olivaolaj, fekete szarvasgomba kivonat (2,5%) 100 gr termék átlagos tápértéke Energiatartalom: 3404 kJ Energiatartalom: 828 kcal Zsír: 92 g – amelyből telített zsírsavak: 15 g Szénhidrát: 0 g – amelyből cukrok: 0 g
Borges zöld, magozott olivabogyó 110 gr nettó tömeggel Összetevők: víz, zöld olivabogyó, só, savanyúságot szabályozó anyag: citromsav, antioxidáns: aszkorbinsav Közvetlen hőtől és fénytől védve tárolja! Tápérték 100 gr termékben: Energia: 670 kJ / 163 kcal Zsír: 17 g amelyből telített zsírsavak: 3 g Szénhidrát: 0 g amelyből cukor: 0 g Fehérje: 1 g Só: 3,4 g E vitamin: 3 mg C vitamin: 13 mg
A noszvaji lekvár készítése a régi hagyományokon alapul, a folyamatban a család minden tagja részt vesz. A bükkaljai településen a hagyományok ápolása mellett az idegenforgalom igényei is kedveznek a minőségi lekvárok iránti kereslet növekedéséhez. Tapasztalataikat csoportok számára is átadják. A gyümölcsök a bükkalja településeiről származnak, jellemzően Noszvajról, Cserépfaluból és Mezőkövesd térségéből. Törekednek arra, hogy a lehető legkevesebb cukrot használják a lekvárokhoz, ami egyes termékek
A noszvaji lekvár készítése a régi hagyományokon alapul, a folyamatban a család minden tagja részt vesz. A bükkaljai településen a hagyományok ápolása mellett az idegenforgalom igényei is kedveznek a minőségi lekvárok iránti kereslet növekedéséhez. Tapasztalataikat csoportok számára is átadják. A gyümölcsök a bükkalja településeiről származnak, jellemzően Noszvajról, Cserépfaluból és Mezőkövesd térségéből. Törekednek arra, hogy a lehető legkevesebb cukrot használják a lekvárokhoz, ami egyes termékek
Termelői eperlekvár, Noszvajról. Adalék és tartósítószer mentes. Gyümölcstartalom legalább 80%.
Kistermelői somlekvár, Noszvajról. Adalékanyag és tartósítószer mentes.
Átlagos tápérték 100 gr termékben: Energia: 178 kJ / 43 kcal Zsír: 1,41 gr amelyből telített zsírsavak: 0,27 gr Szénhidrát: 3,09 gr amelyből cukrok: 2,75 gr Fehérje: 1,86 gr Só: 11,3 gr
Tápanyagtartalom 100g gr termékben: Energiaérték (kJ/ kcal) - 622/148 Zsír (g) - 0 - amelyből telített zsírsav (g) - 0 Szénhidrát (g) - 35,2 - ebből cukor (g) - 34,7 Rost (g): 0 Fehérje (g) - 0 Só (g) - 0,18 Összetevők: víz, balzsamecet 34% (balzsamecet, tartósítószer:kálium metabiszulfit), cukor, stabilizátor: xantán gumi, guar gumi, tartósítószer: kálium szorbát Szulfitokat tartalmaz!
Összetevők: Balzsamecet 34% (balzsamecet, tartósítószer: kálium-metabiszulfit); Víz; Cukor; Narancs lekvár 10% (narancs 52%, cukor, glükóz, sűrűséget szabályozó anyag: pektin, savanyúságot szabályozó anyag: citromsav, tartósítószer: kálium-szorbát, aroma, színezék: karotin, antioxidáns: aszkorbinsav); Természetes illóolajok: citrom (0,001%); Stabilitást szabályozó anyag: xantán gumi; Tartósítószer: kálium-szorbát Átlagos tápérték 100 gr termékben: Energia (kJ / kcal) 689/16
Bretas olajbogyó mix - magos 314g A Bretas olajbogyó mix különlegessége abban rejlik, hogy háromféle olajbogyót - kalamata (sötét vagy lilás színű) amfissa (zöld vagy fekete színű) és zöld görög olajbogyót - "zártak" egy üvegbe. Az olajbogyó tápanyagban, A-, E-, D-vitaminban, antioxidánsban gazdag gyümölcs. Mediterrán konyhában előszeretettel használják pozitív élettani hatásai miatt. Salátákat, hidegtálakat, köreteket gazdagíthatunk vele, de ha csak magában fogyasztjuk már azzal is nagyon soka
Bretas olajbogyó - zöld, fokhagymával töltött 314g A fokhagymával töltött Bretas olajbogyó egy igazi különlegesség. Az olajbogyó jótékony, egészségre gyakorolt hatása közismert. A-, D-, E-vitamin és béta-karotin tartalmának köszönhetően fontos antioxidáns-forrás. A mediterrán konyha elengedhetetlen alapanyaga, használhatjuk salátákhoz, köretekhez, hidegtálakhoz, de csak úgy magában is fogyasztva is nagyszerű ízélményt nyújt! Összetevők: zöld Halkidiki magozott olajbogyó (51%), víz,
Bretas olajbogyó - zöld, szárított paradicsommal töltött 300g A szárított paradicsommal töltött Bretas olajbogyó egy igazi különlegesség. Az olajbogyó jótékony, egészségre gyakorolt hatása közismert. A-, D-, E-vitamin és béta-karotin tartalmának köszönhetően fontos antioxidáns-forrás. A mediterrán konyha elengedhetetlen alapanyaga, használhatjuk salátákhoz, köretekhez, hidegtálakhoz, de csak úgy magában is fogyasztva is nagyszerű ízélményt nyújt! Összetevők: zöld Halkidiki olajbogy
El Sabor mexicói chilis bab 410g Az El Sabor mexicói chilis bab egy kiváló ízesítésű babkonzerv. Kellőképpen sűrű és paradicsomos, viszont a nevével ellentétben kicsit sem csípős, ezért a gyerekek is szívesen eszik. Fűszerezése nem elnyomja, hanem tökéletesen kiemeli a bab és paradicsom együttesét, és hozzáadott cukorra semmi szükség! Készíthetünk belőle szószokat, adhatjuk ízesítésként leveshez, tekerhetjük tortillába, tehetjük pizzára, az élmény nem marad el. Összetétel: Vörös vese (red
Összetevők: Szardínia (Sardina pilchardus-70%), ivóvíz, paradicsompüré (7,5%), növényi olaj (szójaolaj), fűszerek, étkezési só, sűrítő: Guargumi.Szardínia (Sardina pilchardus-70%), ivóvíz, paradicsompüré (7,5%), növényi olaj (szójaolaj), fűszerek, étkezési só, sűrítő: Guargumi Tárolja száraz, hűvös, napfénytől védett helyen, míg felbontást követően tegye át egy másik edénybe, és tartsa hűtőszekrényben (0-4°C-on). Fogyassza el 3 napon belül. A Földközi-tengeren és a Fekete-tengeren