Jó minőségű és egészséges élelmiszerek kedvező áron! Superfoodok, gabonafélék, aszalt gyümölcsök, magvak.
Az alpaka gyapjú pozitív tulajdonságai talán kevésbé ismertek még Magyarországon, érdemes azonban szót ejteni ezekről. Az Andokban élő alpakákat a mai Peru, Chile és Bolívia területén kezdték el tenyészteni csaknem 6000 évvel ezelőtt. Habár kevés korabeli írásos feljegyzés szól a történelmükről, a bizonyítékok arra utalnak, hogy a már a pre-inka civilizációk, illetve az inkák is nagy tiszteletben tartották őket. 1. Meleg Az alpaka gyapjú magában tartja a hőt, a levegőt ezzel egyidőben pedig
Az alpaka gyapjú pozitív tulajdonságai talán kevésbé ismertek még Magyarországon, érdemes azonban szót ejteni ezekről. Az Andokban élő alpakákat a mai Peru, Chile és Bolívia területén kezdték el tenyészteni csaknem 6000 évvel ezelőtt. Habár kevés korabeli írásos feljegyzés szól a történelmükről, a bizonyítékok arra utalnak, hogy a már a pre-inka civilizációk, illetve az inkák is nagy tiszteletben tartották őket. 1. Meleg Az alpaka gyapjú magában tartja a hőt, a levegőt ezzel egyidőben pedig
A bébi alpaka gyapjú finomabb, mint a sima alpaka gyapjú, így puha, selymes érzést kölcsönöz A kendő 100%-ban természetes, szintetikus anyagokat nem tartalmaz A gyapjú készítése során az állatokat megnyírják, így bántódásuk nem esik Az Allpa kendők színeit és formáit a modern irányzatok és az andoki kultúra ötvözete inspirálta. A modell puha tapintását a bébi alpaka gyapjúhoz kevert selyem biztosítja. Méret: 40 x 203 cm Összetétel: 80% bébi alpaka gyapjú, 20% selyem Származási ország
Az alpaka gyapjú pozitív tulajdonságai talán kevésbé ismertek még Magyarországon, érdemes azonban szót ejteni ezekről. Az Andokban élő alpakákat a mai Peru, Chile és Bolívia területén kezdték el tenyészteni csaknem 6000 évvel ezelőtt. Habár kevés korabeli írásos feljegyzés szól a történelmükről, a bizonyítékok arra utalnak, hogy a már a pre-inka civilizációk, illetve az inkák is nagy tiszteletben tartották őket. 1. Meleg Az alpaka gyapjú magában tartja a hőt, a levegőt ezzel egyidőben pedig
Az alpaka gyapjú pozitív tulajdonságai talán kevésbé ismertek még Magyarországon, érdemes azonban szót ejteni ezekről. Az Andokban élő alpakákat a mai Peru, Chile és Bolívia területén kezdték el tenyészteni csaknem 6000 évvel ezelőtt. Habár kevés korabeli írásos feljegyzés szól a történelmükről, a bizonyítékok arra utalnak, hogy a már a pre-inka civilizációk, illetve az inkák is nagy tiszteletben tartották őket. 1. Meleg Az alpaka gyapjú magában tartja a hőt, a levegőt ezzel egyidőben pedig
Az alpaka gyapjú pozitív tulajdonságai talán kevésbé ismertek még Magyarországon, érdemes azonban szót ejteni ezekről. Az Andokban élő alpakákat a mai Peru, Chile és Bolívia területén kezdték el tenyészteni csaknem 6000 évvel ezelőtt. Habár kevés korabeli írásos feljegyzés szól a történelmükről, a bizonyítékok arra utalnak, hogy a már a pre-inka civilizációk, illetve az inkák is nagy tiszteletben tartották őket. 1. Meleg Az alpaka gyapjú magában tartja a hőt, a levegőt ezzel egyidőben pedig
Az alpaka gyapjú pozitív tulajdonságai talán kevésbé ismertek még Magyarországon, érdemes azonban szót ejteni ezekről. Az Andokban élő alpakákat a mai Peru, Chile és Bolívia területén kezdték el tenyészteni csaknem 6000 évvel ezelőtt. Habár kevés korabeli írásos feljegyzés szól a történelmükről, a bizonyítékok arra utalnak, hogy a már a pre-inka civilizációk, illetve az inkák is nagy tiszteletben tartották őket. 1. Meleg Az alpaka gyapjú magában tartja a hőt, a levegőt ezzel egyidőben pedig
A kesudiót kis mennyiségben érdemes fogyasztani magas B2-, B3-, B6- és E-vitain tartalma miatt. A benne található olajok és antioxidánsok jót tesznek a szívnek, és segítenek megelőzni a szervhez kapcsolódó betegségeket. Csökkenti továbbá az epekő kialakulás kockázatát, és ásványi anyagokban, például jódban, cinkben, vasban gazdag. FELHASZNÁLÁSA Fogyasztható magában, ileltve sütemények, desszertek vagy magkeverékek kiegészítéseként. TÁPANYAGTARTALOM Összetevők: Kesudió
A keleti konyha fontos alapanyaga, amelyet különböző betegségek kezelésére is használnak. Az őrölt gyömbér képes csökkenteni a gyulladásokat, segíti az emésztést, valamint antioxidánsokat tartalmaz. A GYÖMBÉR POR FELHASZNÁLÁSA Teák, kávék, sütemények ízesítéséhez egyaránt felhasználható. TÁPANYAGTARTALOM Összetevők/Ingredients: Őrölt gyömbér Tápanyagtartalom (100 g-ban): Energia: 1403 kJ / 335 kcal
A mandulafák termései, a Közép-Keleten és az Egyesült Államokban őshonosak. Használják mandulaital. olaj, paszta és vaj készítésére. A mandulában magas a fitinsav, mely egy olyan anyag, amely megköt bizonyos ásványi anyagokat, és megakadályozza azok felszívódását. Ezenkívül antioxidánsokat, E-vitamint és magnéziumot tartalmaz, valamint kedvezően alakítja a szervezet koleszterin- és vércukorszintjét. A MANDULA FOGYASZTÁS ELŐNYEI Egészséges, telítetlen zsírokban gazdag Rengeteg formában felhasznál
A quinoa egy növény (latinul Chenopodium) magja. Tápanyagtartalma magasabb, mint a legtöbb gabonáé, emiatt "superfoodként" szokták emlegetni. Habár a quinoát úgy készítik és fogyasztják, mint a gabonaféléket, nem úgy nő, mint a búza, a zab, vagy a rizs, ezért álgabonának tekinthető. A quinoa ropogós, íze a dióéra emlékeztet. A quinoa rendkívül egészséges magas fehérje- és rosttartalmának köszönhetően. Ezentúl vitaminokat és ásványokat, például vasat tartalmaz. A QUINOA ELŐNYEI Gliké