Gluténmentes, laktózmentes és tejmentes termékek, vegán alapanyagok, paleo és szénhidrát szegény élelmiszerek! Ételallergiásoknak széles választékot kínálunk, ide tartoznak a GluténmentesTermékek, Gluténmentes alapanyagok, gluténmentes lisztkeverékek és számos más cukormentes alapanyag található meg webáruházunkban.
Szafi Bakery Gesztenyés füge torta 1720 g (16 szelet) Összetevők: Kókuszkrém (természetes kókuszkrém /99,9%/, stabilizátorok /xantán gumi, guargumi, karragén/), étkezési gesztenye (21%), füge lekvár (füge /65%/, inulin, gyümölcsből kivont természetes szirup, gyümölcskivonat, sűrítőanyag /pektin/) (16%), gyümölcskivonat, ivóvíz, zabpehelyliszt, instant vaníliás pudingpor (nyílgyökérliszt, bambuszrost, kókusztejpor /kókuszdió (80 %), tápióka szirup, emulgeáló szerek (zsírsavak mono- és digliceridjei, dikál
Szafi Bakery Túrós-mákos-citromos torta 1320 g (12 szelet) Összetevők: laktózmentes túró (pasztőrözött tej, oltó enzim, laktáz enzim) (27%), tojás, laktózmentes tejszín (tejszín, laktáz enzim), bio citromlé (13%), őrölt mák (12%), édesítőszer (eritrit), margarin 80% zsírtartalommal (pálmazsír, repceolaj, víz), zselésítőanyag (zselatin), reszelt citromhéj, étkezési só Átlagos tápérték 100 g termékben Energia: 730 kJ / 176 kcal
A mandula jó B1-, B2- és B6- és E-vitamin forrás. Ásványi anyagok közül jelentős mennyiségű káliumot, kálciumot, magnéziumot és foszfort tartalmaz. Nyomelemek közül a vas, mangán, cink tartalma kiemelendő. A belső, barna maghéj antioxidáns-tartalma védi meg a magbél olaját a légköri oxigéntől és megavasodástól, értékes volta miatt nem célszerű eltávolítani, ráadásul ízletes is. Tanulmányok szerint rendszeres fogyasztása csökkenti a szív- és érrendszeri megbetegedéseket. Kiszerelések: Sós, pörkölt m
A banán az egyik legnagyobb mértékben termesztett, és fogyasztott gyümölcsféle világszerte. A civilizált kultúrákban csak az érett banán kerül fogyasztásra, míg a banántermő, szegényebb országokban a zöldbanán alapvető élelemforrás. Önálló felhasználhatóságán kívül is jól keverhető más maglisztekkel, esetleg gabonalisztekkel, gyökér és gumós növények lisztjeivel. Kitűnő adalékanyaga különböző zabkásáknak és bébiételeknek, levesek-szószok sűrítésére is eredményesen alkalmazható. Magas keményítő tart
Dr. Chen Vércukor egyensúly kapszula 30db Krómmal, vitaminokkal és gyógynövényekkel a egészséges vércukorszint fenntartásáért. Krómot, gyógynövényeket és vitaminokat tartalmazó kapszula. Az egészséges vércukorszint fenntartása kedvezően befolyásolja a szív és a keringési rendszer normál állapotának megőrzését. A króm hozzájárul a normál vércukorszint fenntartásához, rendszeres bevitele ajánlott cukorbetegek számára. A Momordica charantia (balzsamkörte) egzotikus zöldség a trópusi területek
Szafi Reform Zsírszegény holland kakaópor (10-12% kakaóvaj tartalom) 200 g Középbarna színű, kitűnő minőségű holland kakaópor, mely 10-12%-os kakaóvaj tartalommal rendelkezik. Zsírszegény holland kakaóporból készített házi csokoládé recept: Itt! Szénhidrát-csökkentett, kókuszos szaloncukor készítése házilag, recept: Itt Átlagos tápérték 100 g termékben Energia 1402 kJ (340 kcal)
Szafi Reform Gesztenyeliszt 500 g Gesztenyelisztből készíthető receptek: Hagyományos ízű paleo palacsinta gesztenyelisztből: ITT! Paleo lassagne tészta recept gesztenyelisztből: ITT! Paleo linzer recept gesztenyelisztből: ITT! Paleo pizza recept gesztenyelisztből és nyílgyökérlisztből: ITT! Tökéletes paleo nokedli recept: ITT! Átlagos tápérték 100 g termékben Energia
Sokrétűen felhasználható, készíthetünk belőle sós ropogtatni valókat, kenyérféléket, lepényeket. Héj nélküli tökmagból készített, fehérjében gazdag liszt. Felhasználható a hagyományos lisztek helyettesítésére önmagában vagy más lisztekkel keverve is. Átlagos tápérték 100 g termékben Energia: 1479 kJ / 352 kcal Zsír amelyből telített zsírsavak
Csökkentett zsírtartalmú mandulaliszt 500 g A csökkentett zsírtartalmú mandulaliszt magas élelmi rosttartalommal és fehérjetartalommal bír. Kiválóan alkalmazható a gluténérzékenyek és a paleolit étrendet követők mindennapjaiban, illetve ideális alapanyag vegetáriánusok és vegánok számára is. Felhasználhatjuk édes és sós sütemények, kenyerek, pékárul készítésére, önállóan vagy egyéb lisztekkel keverve is. Figyelem: A mandulaliszt fogyasztása nem javasolt a diófélékre érzékenyeknek! Mandulalisztből
Szafi Free Kölestészta - Spagetti (gluténmentes, vegán) 200gÖsszetevők: gluténmentes kölesliszt (60%), ivóvíz, útifűmaghéj liszt, batáta liszt, kurkuma. Átlagos tápérték 100 g száraz-tésztában 100 g kifőtt tésztában* energia: 1407 kJ / 333 kcal 513 kJ / 121 kcal zsír: 1,2 g 0,4 g
Szafi Reform csökkentett zsírtartalmú tökmagliszt 500 g Sokrétűen felhasználható, készíthetünk belőle sós ropogtatni valókat, kenyérféléket, lepényeket. Héj nélküli tökmagból készített, fehérjében gazdag liszt. Felhasználható a hagyományos lisztek helyettesítésére önmagában vagy más lisztekkel keverve is. Átlagos tápérték 100 g termékben Energia: 1479 kJ / 352 kcal Zsír
Szafi Reform lenmagliszt (csökkentett zsírtartalmú) 500 g A lenmagliszt fehérjében és élelmi rostokban gazdag alapanyag, amely a kiegyensúlyozott táplálkozás méltó részét képezheti. Nagy nedvességet megkötő képessége miatt sűrítésre, krémekbe, illetve tészták lazításához remekül alkalmazható. Átlagos tápérték 100 g termékben Energia: 1342 kJ / 321 kcal Zsír - ame
Szafi Reform csökkentett zsírtartalmú szezámmagliszt 500 g A szezámmagliszt növényi fehérjékben gazdag, így szerves része lehet a vegetáriánusok és vegánok étrendjének egyaránt. Kiválóan alkalmas sós és édes sütemények, illetve különféle pékáruk készítésére, valamint fasírtok és főzelékek sűrűsítésére. Átlagos tápérték 100 g termékben Energia 1863 kJ (446 kcal)
Szafi Reform csökkentett zsírtartalmú mandulaliszt 500 g A Szafi Reform csökkentett zsírtartalmú mandulaliszt magas élelmi rosttartalommal és fehérjetartalommal bír. Kiválóan alkalmazható a gluténérzékenyek és a paleolit étrendet követők mindennapjaiban, illetve ideális alapanyag vegetáriánusok és vegánok számára is. Felhasználhatjuk édes és sós sütemények, kenyerek, pékárul készítésére, önállóan vagy egyéb lisztekkel keverve is. Figyelem: A mandulaliszt fogyasztása nem javasolt a diófélékre érzékenye
Összetevők: nátrium-hidrogén-karbonát Az étkezési szódabikarbóna az egyik legismertebb konyhai adalékanyag, tulajdonképpen a nátrium-hidrogén-karbonát elnevezésű vegyület hétköznapi neve. A fehér, kristályos szemcséjű alapanyaggal leggyakrabban finomított por formájában találkozunk. A sütőpor egy háziasszony számára nem ismeretlen, azt azonban kevesen tudják, hogy fő alkotó elemét, a szódabikarbónát milyen régóta és mennyi dologra használták őseink. A népi bölcsességek szerint nem csak a fogak tisztítá