A minőségi alkoholos italok széles választéka a Horeca italnagykereskedés webshopban. Nálunk megtalálod az összes kiváló minőségű alkoholos italt a legjobb árakon. Gyors, megbízható szállítás.
Kiváló gin a legendás japán Suntory-tól. Ez az ital különféle természetes anyagok felhasználásával készült, köztük hat japán botanikai termékkel, amelyek a négy évszak változásait elevenítik fel. Ezek: a sakura levél és a sakura virág tavaszt, a sencha tea és a gyokuro tea nyarat, a sansho bors őszt és a yuzu héj a telet idézi. A hagyományos ginnövények közé tartozik többek között a boróka, a narancshéj, a citromhéj, a koriander és a fahéj, melyek mind megtalálhatók ebben az italban.
A 40 térfogatszázalékos alkoholtartalmú Gin Nordést Albariño borból (őshonos szőlőfajta) és válogatott galíciai vadon élő fűszernövényekből desztillálják, mint például babérlevél, caralleira, verbéna, toxo, eukaliptusz, boróka, kardamom, kinin, kevés citromhéj, gyömbér, hibiszkusz, édesgyökér és tea. Lassú macerálás és hagyományos módszerekkel végzett lepárlás jellemzi. A Gin Nordés egy nagy, fehér üvegbe van palackozva, címke a világ térképe, ahol jól látható Galícia.
A Brockmans Gin nem hasonlít egyetlen ginhez sem, amelyet korábban kóstolt. Sötét bogyók és nemes hagyományok terméke, kóstoláskor jelen van a hagyományos boróka, egyensúlyban az áfonya, szeder, citrusfélék és a koriander határozottan nem hagyományos tónusaival.
Négyszer desztillálva, a világ legkiválóbb növényeiből készült 100%-ban gabona semleges london dry gin. Charles Tanqueray 1830-ban kezdte el a lepárlást, és a Tanqueray gin azóta is folytatja kiváló örökségét. A legkiválóbb minőségű növényi anyagokat, amelyeket frissességük csúcsán szedtek össze, gondosan elkészítették, hogy kivételes, nagy tiszteletnek örvendő ízt biztosítsanak.
A Botanist az első és egyetlen Islay Dry Gin. A 22 helyi botanikai alapanyag és további 9 fűszer szezonális keverékét lassan lepárolják. Így készül az összetett, virágos gin. Illat: édes, mentolos, almás. Ezen kívül tavaszi erdők, boróka, koriander és citrusos jegyek jelennek meg. Íz: testes, selymes, friss érzetet kelt a szájban.
Kis tételes skót gin a Speyside-i Balmenach lepárlóból. A Caorunn hagyományos és válogatott növényi anyagok kombinációjával készült, beleértve a berkenyebogyót, a hangát, az almát és a pitypangot.
Csípős tavaszi rebarbara, melengető keleti gyömbérrel és egy kis illatos citromhéjjal macerálva, melyet átitatva finom aromás rózsaszínű likőr keletkezik. Tökéletes alap pezsgő nyári koktélokhoz, vagy éppen önmagában, simogató téli melegítőként. A természetes színű termékek napfény hatására vagy idővel változhatnak.
2016 óta a Tanqueray a világ legkelendőbb ginje, és ennek jó oka van! Először 1830-ban desztillálta le a Charles Tanqueray co London Bloomsbury környékén. Ugyanezt a receptet a mai napig használják és ünneplik világszerte. Egy igazi London Dry gin (amely a lepárlási folyamatra utal), kétszer desztillálják, kizárólag gabonapárlat felhasználásával, és a második lepárlási folyamat során adják hozzá a növényi anyagok titkos keverékét. Nyilvánvalóan nem mindegyik ismert, de a "tipikus" ginnövények közül né
Az Aviation gin az ízek csúcsaira repít, ahol a klasszikusoknál megszokott módon nem a boróka játszik a főszerepben. Az Aviation Gin 42% egy teljesen új kategóriát képvisel, amelyet a szokásos borókatöbblettől való eltérés jellemez. Az Aviation Gin tele van gazdag, friss virágos és fűszeres ízekkel, amelyet a levendula és a kardamom jegyei egészítenek ki. Az ital nagyszerű ízéhez 7 növény járul hozzá – ezért a receptért a márka 100-ból 97 pontot kapott a Wine Enthusiast magazintól 2012-ben. A magazin
Legfontosabb növényi anyagok: narancshéj, eperfa, fenyőbimbó, levendula és citromfű Illat: Tiszta és friss, fűszeres jegyekkel. Íz: boróka, fenyő, virágos levendula, enyhe fűszerekkel és aromás citrusfélékkel. Lecsengés: Világos citrusos, amely kerek, sima végeredményt biztosít.
A Bobby's Dry Gin egy modern stílusú genever Hollandiából, amely a hagyományos botanikai termékeket egzotikus, indonéz ízekkel ötvözi. A citromfű és a fahéj használata friss, kiegyensúlyozott és igazán egyedi aromaprofilt hoz létre.
A Tanqueray London Dry Gin No. 10 régóta szilárd helyet foglal el a gin ínyencek szívében. A Charles Tanqueray skót szeszfőzde tűzcsap alakú palackja a kiváló minőségű gin egyik példája. Ebben az esetben a "London Dry Gin" kifejezés nem a gyártás helyére, hanem az alkalmazott receptúrára vonatkozik. Az alkoholt négyszer desztillálják. A növényi anyagok közé tartozik a boróka, a koriander és az angyalgyökér. Illatában a boróka és a citrus aromái dominálnak. Íze enyhe és testes. A lecsengése édes, és
A Whitley Neill Gin valamivel lágyabb, mint a hagyományos gin, gazdag boróka és citrus, pot-pourri és egzotikus fűszerek jegyeivel. A lecsengése hosszú, a fűszernövények, a kakaó és a kandírozott citromhéj finom árnyalataival, míg az illat egyszerre citrusos-édes és borsos, jellegzetes virágaromával. Ezt a kivételes gint Johnny Neill készítette, aki lepárlók hosszú sorának közvetlen leszármazottja. A családja kalandvágyától megihletett Johnny arra törekedett, hogy létrehozza saját jellegzetes ginkeveré