Fantasztikus forró csokik, szirupok, teák remek árakon. Nézd meg.
Monin Eper Szirup 0,25 l Az eper a tavasz első gyümölcse. Mindenki már alig várja ezt az édes, zamatos ízt. A házi kertek leggyakoribb gyümölcse, könnyű termeszthetősége és népszerűsége miatt. A fenséges epret frissen, vagy juice-okban, desszertekben, lekvárokban, borokban, szirupokban használják. Minden italban a friss MONIN Eper szirup való ! Szín: Élénk piros Ízvilág: Friss eper gazdag aromája, finom, krémes íz, eperlekvár jelleggel Ajánlott hígítási arány: 1:8 Fontos: A kisokos letöltés
Monin Fehér csokoládé Szirup 0,25 l A csokoládéval (tejcsoki vagy étcsoki) ellentétben a fehér csoki gazdag, vajas ízét nem a kakaóbabból, hanem a kakaóvajból nyerik. A fehér csoki édes, finom íze tökéletesen kiegészít és kiemel más ízeket. Ideális mokkához, kihangsúlyozni a forró, hűtött vagy jeges lattékat, cappuccinokat, eszpresszót, ízesített milkshake-ekt, csokikat... a MONIN Fehér Csoki szirup mindegyikhez kiváló! Ajánlott hígítási arány: 1:8 Szín: Nagyon átlátszó arany Ízvilág: Vajas va
Monin Ibolya Szirup 0,25 l A virágos ízesítésű szirupok tagjaként a Monin Ibolya szirupot az édes, aranyos kis tavaszi növények sokasága inspirálta. Az Ibolya - mely kacér, „piszkálódó” illatáról híres - egy ritka tulajdonsággal rendelkezik: olyan kémiai anyagokat bocsát ki magából, mely időszakosan képes kikapcsolni emberi szaglószervünket. Talán épp emiatt írta anno William Shakespeare: „Korán nyit, elhull, kedves, de mulékony, Illatja, színe pillanatnyi élv” Az Ibolya felhasználható saláták, s
Monin Irish Szirup 0,25 l A „szűz széria” tagjaként a Monin Irish szirup egy olyan íz világgal rendelkezik, mint a híres Irish cream, amely egy whiskey alapú krémlikőr tejszínnel és kávéval. Az Ír kávé egy rendkívül híres étkezés utáni ital, mely forró kávéból, cukorból, whiskyből és tejszínhabból áll, tehát egy alkoholtartalmú kávékülönlegesség. Az első ilyen Ír kávé Joe Sheridan által alkottatott meg, aki a county limerck-i Foynes főszakácsa volt. Egy hideg téli estén Amerikai turisták egy csoport
Monin Karamell Szirup 0,25 l A karamell kifejezés karamellizált cukrot jelent, hagyományosan egy edényben kevés vízzel olvasztjuk a cukrot. A karamell gazdag ízét és színét a cukor melegítési és olvasztási eljárásából kapja. A karamellt alap ízként élvezik, melyet más ízekkel harmóniában is használnak. A sokoldalú MONIN Karamell sziruppal számtalan csodás italt készíthetünk. Kávékülönlegességekhez, koktélokhoz, desszertekhez és főzéshez is kiváló! Ajánlott hígítási arány: 1:8 Szín: Sötét borostyá
Monin Kókusz Szirup 0,25 l A trópusi területeken termő nagyon magas pálmafa diója a kókusz. A tápláló kókuszdió és kókusztej széleskörűen használható italokban és főzéshez is. Mivel édes, ezért sokoldalú íze nagyon jól illik mind az édes, keserű és sós ízekhez. Szanszkritul a kókuszdió neve 'kalpa vriksha', ami annyit jelent, hogy ' a fa, mely kielégíti az életszükségleteket'. A MONIN Kókusz szirup biztosítja a valódi kókusz ízt, a trópusi jellegű készítményeidben....változatosan, mint a Pina Colada-kb
Monin Makadámia dió Szirup 0,25 l Nem véletlen, hogy a Monin Macadamia dió szirup Olivér Monin személyes kedvence is lett az évek során - azért alkotta meg, hogy kielégítse a fogyasztók krémes, mégis pörkölt csonthéjasok iránti igényét. A macadamia dió Ausztráliából származik, névadója egy tudós, Dr. John McAdam, aki először írta le ezt a gyümölcsöt. A macadamia dió további elnevezései között szerepel a „Királyföld diója”, „Bokor dió” és a „Diók királya is”. Természetesen az ausztrál őslakosok már j
Monin Mogyoró Szirup 0,25 l A mogyorót világszerte ősidők óta élvezik, gazdag aromája és íze rendkívül népszerű manapság is, köszönhetően a kávékülönlegességeknek. Hagyományosan kétféle módon szüretelik: várnak, amíg a mogyoródió magától lehullik, vagy megrázzák a mogyorófát. A MONIN Mogyoró sziruppal nincs szükség az üveg felrázására a legfrissebb mogyoró íz eléréséhez! Ajánlott hígítási arány: 1:8 Szín: Arany Ízvilág: Friss mogyoró íz mandula és vanília árnyalattal Fontos: A kisokos letöl
Monin Mojito Szirup 0,25 l A híres Mojito koktél a forradalom előtti Havanna fülledt bárjaiban született. Az ügyes bartenderek kihasználták a helyben termő vad menta 'yerbabuena' , nádcukor, lime, rum bőségét és velük megalkották az érzéki kubai éjszakai élet jellegzetes, frissítő koktélszenzációját. Mivel az elkészítés időigényes, az alapanyagokat pedig nehéz beszerezni, a mojito nehezen jutott el a nemzetközi bárokba. Most a MONIN Mojito sziruppal sokkal könnyebb mojito koktélokat készíteni! Csak adj
Monin Nádcukor Szirup 0,25 l Egy messzi karibi szigeten zöldellő cukornád ültetvény csodás látványa igazi trópusi paradicsomi vízió. A nádcukrot a cukornádból nyerik, melyet a meleg napsütésben aratnak. A MONIN büszkén kínálja a MONIN Nádcukor szirupot, mely 100%-ban tiszta cukornádból és szűrt vízből készült. A hagyományos cukor kiváló helyettesítője, mivel azonnal oldódik forró, de még hűtött italokban is, alkoholmentes készítményekben vagy koktélokban egyaránt. Erős koncentráltsága gazdaságos és jóí
Monin Passion fruit (Maracuja) Szirup 0,25 l A passion fruit a legintenzívebb és legcsábítóbb illatú gyümölcs. Amerika, Észak-Afrika és Ausztrália trópusi és mérsékelt éghajlatú területein termesztik és számtalan egzotikus hangzású neve létezik: Maracuya, Chinola, Parcha, Lilikoi, Granadilla, Sweet Cup stb. A Passion fruit a legismertebb közülük. A gyümölcshúsa nagyon jellegzetesen egzotikus ízű és világos narancsszínű. Használd a könnyen önthető, praktikus MONIN Passion Fruit szirupot koktéljaidhoz és
Monin Pina colada Szirup 0,25 l Élvezd Puerto Rico ízét a csodás MONIN Pina Colada sziruppal! Ez a szirup eredeti karibi érzést hoz a világba. Képzeld el, ahogy egy érzéki környezetben napsütötte tájak italait fogyasztod.... A Pina Colada 'szűrt ananászt' jelent. A MONIN új íze a friss ananász természetes esszenciáját a kókusz édességével ötvözi. A puerto rico-iak által ihletett Pina Colada elbűvölő aromák könnyű elkészítését teszi lehetővé sok-sok nyári alkoholos vagy alkoholmentes italban....egysze
Monin Rózsa Szirup 0,25 l A titokzatos, elegáns rózsát a 'virágok királynőjének' nevezik. Az emberiség történelme folyamán megérintett szépségével, illatával, ihletet adott az irodalomnak, művészeteknek, kifejezte szerelmünket, beindította fantáziánkat. A rózsát gazdag szimbolizmusán kívül illatos alapanyagként használják parfümökben és az egyre divatosabb kortárs konyhaművészetben. A MONIN Rózsa szirup a rózsa virág illatát és elegáns finomságát kínálja koktélokba, desszertekbe. Ajánlott hígítási a
Az őszibarack a legenda szerint Kínából származik, ahol a halhatatlanok fogyasztották, mivel a gyümölcs állítólagos misztikus ereje hosszú életet biztosított elfogyasztójának. Minden évben, a nyári szezon jelzi a zamatos, édes őszibarack érkezését. A mediterrán területeken éretten szüretelt őszibarackból készült MONIN Őszibarack püré mix felejthetetlenné teszi Bellinidet! Szín: Sötét narancs, rezes csillogással Ízvilág: A friss, fehér őszibarack intenzív illata; édes, frissen préselt fehér őszibarac
A KEDVENC SÜTID PALACKBA ZÁRVA Rajongsz az amerikai csokis kekszért, és szívesen kölcsönöznéd az ízét a délutáni lattédhoz ? Itt a remek alkalom, hiszen az Eldorado szirupcsalád egyik legfinomabb szirupját most elhoztuk a poharadba. Főzd le a kedvenc presszó kávédat, öntsd egy lattés pohárba, önts rá 3 cl Eldorado Csokis Keksz szirupot majd jöhet a tej és a tejhab. Egy kis fahéjat is szórhatunk a tetejére és kezdődhet az ízlelőbimbóid kényeztetése. Fontos: A receptkönyv letöltésé