Élelmiszeripari szilikonzsír főzőegységek kenéséhez. 5g kiszerelésű, 5 alkalomra elegendő. 1-1,5 havonta a tömítéseket, illetve a dugattyút vékonyan bekenve biztosítjuk a kávéfőző hosszútávú működését. Így is ismerheti: Szilikonzsír, kenőzsír, zsírozó
Ez a 100% arab kávékeverék krémes testességével és közepesen savas intenzitásával azonnali, aromatikus élményt kínál, finom kakaóval, mely kiemeli a gyümölcsvelő, mandula és mogyoró édességét. Az utóíz egy idő után kihozza a narancslekvár aromáját, a vanília, méz és piros gyümölcsök enyhe ízét, az ananász édes, szelíd érzetével együtt. EXTRAFINOM BRAZIL SONTOS BLEND: 94% + 17 rostált Puhaságot nyújt a (kávé)testnek. A kakaó és diófélék (mandula és földigymogyoró) gazdag aromája a vanília finom íz
Ez a 100% arab kávékeverék krémes testességével és közepesen savas intenzitásával azonnali, aromatikus élményt kínál, finom kakaóval, mely kiemeli a gyümölcsvelő, mandula és mogyoró édességét. Az utóíz egy idő után kihozza a narancslekvár aromáját, a vanília, méz és piros gyümölcsök enyhe ízét, az ananász édes, szelíd érzetével együtt. EXTRAFINOM BRAZIL SONTOS BLEND: 94% + 17 rostált Puhaságot nyújt a (kávé)testnek. A kakaó és diófélék (mandula és földigymogyoró) gazdag aromája a vanília finom íz
Ez a kávé erős intenzitásával és testességével nem hagy helyet az „enyheségnek, könnyedségnek”. A brazil Arabica kakaó-utóízt ad, a közép-afrikai Robusta teltséget és sűrűséget tesz a recepthez, míg az indiai Robusta a kellemes, csokoládés nyomokat hangsúlyozza.
Bármely bárista lényeges segédeszköze egy tamper vagy nyomó a kávéhoz. Az eszpresszó elkészítésekor a kávé megnyomása a karon nagyon fontos. Ideálisan, a kávét 20 kg erővel kellene tömöríteni. Ha nem tudja, hogy ez pontosan milyen erőt jelent, helyezzen a konyhapultra egy mérleget és nyomja addig a tamperrel míg a mérleg, 20 kg-ot nem mutat. Ha kisebb erővel tömöríti a kávét, az eszpresszó túl gyorsan áramlik át, és fordítva, ha túl erősen nyomja a kávét, az eszpresszó túl lassan áramlik át. Természete
Nagyon elegáns eszköz a tej rajzolásához. Alumíniumból készül latte art pen.
Bármely bárista lényeges segédeszköze egy tamper vagy nyomó a kávéhoz. Az eszpresszó elkészítésekor a kávé megnyomása a karon nagyon fontos. Ideálisan, a kávét 20 kg erővel kellene tömöríteni. Ha nem tudja, hogy ez pontosan milyen erőt jelent, helyezzen a konyhapultra egy mérleget és nyomja addig a tamperrel míg a mérleg, 20 kg-ot nem mutat. Ha kisebb erővel tömöríti a kávét, az eszpresszó túl gyorsan áramlik át, és fordítva, ha túl erősen nyomja a kávét, az eszpresszó túl lassan áramlik át. Természete
1941-ben Peter J. Schlumbohm kémikus feltalált egy kávéfőzőt, amelynek formája mit sem változott több, mint 70 éve alatt sem. És nem csoda, semmi szűkség sincs arra, hogy megváltozzon. A világhírű és nagyra értékelt Chemex 6 csészés klasszikus kávéfőző lassan helyet kap a hazai piacon is a kávé szerelmesei körében. Maga a készítője azt állítja, hogy "még a legnagyobb tűzhelyen is kiváló kávét készíthet Chemex-szel." A Chemex első pillantásra egy vizeskancsóra emlékeztet, boroszilikát üvegből készült és
Fehérített papír szűrők V60-01 a japán Hario márkától speciálisan filteres kávé elkészítéséhez a híres Hario V60-01 dripperhez. Ha egy másik típusú csöpögője van, szintén egy nem kiegyenesített aljjal, ne essen kétségbe, a szűrők bele fognak férni és értékelni fogja a legjobb minőségüket. Tartalom: 100 db
A dizájnos Hario V60 Range Server 360 ml-es üveg kávéskannát a japán Hario üvegmester műhelyéből származik, amely elengedhetetlen része a professzionálisan előkészített frissen csöpögő kávénak. A kanna teljes mértékben kompatibilis az összes Hario V60 dripperrel. Egyszerűen helyezze a dripper-t a kávéskannába és hagyja, hogy a kávé átszűrődjön. A kanna hőálló üvegből készül, és a fedél egy gumibetétet tartalmaz, így hosszabb ideig melegen tarthatja a kávét. Az kávéskannát akkor is értékelni fogja, h
A dizájnos Hario V60 Range Server 600 ml-es üveg kávéskannát a japán Hario üvegmester műhelyéből származik, amely elengedhetetlen része a professzionálisan előkészített frissen csöpögő kávénak. A kanna teljes mértékben kompatibilis az összes Hario V60 dripperrel. Egyszerűen helyezze a dripper-t a kávéskannába és hagyja, hogy a kávé átszűrődjön. A kanna hőálló üvegből készül, és a fedél egy gumibetétet tartalmaz, így hosszabb ideig melegen tarthatja a kávét. Az kávéskannát akkor is értékelni fogja, h
Bármely bárista lényeges segédeszköze egy tamper vagy nyomó a kávéhoz. Az eszpresszó elkészítésekor a kávé megnyomása a karon nagyon fontos. Ideálisan, a kávét 20 kg erővel kellene tömöríteni. Ha nem tudja, hogy ez pontosan milyen erőt jelent, helyezzen a konyhapultra egy mérleget és nyomja addig a tamperrel míg a mérleg, 20 kg-ot nem mutat. Ha kisebb erővel tömöríti a kávét, az eszpresszó túl gyorsan áramlik át, és fordítva, ha túl erősen nyomja a kávét, az eszpresszó túl lassan áramlik át. Természete
Elegáns és stílusos műanyag Hario V60-01 dripper, a japán Hario gyárból, amely hűséges segítőjévé válik a friss szűrt kávé egyszerű elkészítésében. A műanyag, amelyből készül, természetesen nem károsítja az egészségét, ennél a csepegtetőnél nem kell tartania attól, hogy megváltoztatja a kávé ízét. Épp ellenkezőleg, a műanyagnak köszönhetően a dripper nagyon könnyű és utazásokhoz is alkalmas. Gyönyörű piros szín, amit rögtön meg fog szeretni. A spirál belső tökéletes kávékivonatot biztosít. A csomag ré
Misarashi (Fehérítetlen) papír szűrők V60-01 a japán Hario márkától speciálisan filteres kávé elkészítéséhez a híres Hario V60-01 dripperhez. Ha egy másik típusú csöpögője van, szintén egy nem kiegyenesített aljjal, ne essen kétségbe, a szűrők bele fognak férni és értékelni fogja a legjobb minőségüket. Tartalom: 100 db
Bármely bárista lényeges segédeszköze egy tamper vagy nyomó a kávéhoz. Az eszpresszó elkészítésekor a kávé megnyomása a karon nagyon fontos. Ideálisan, a kávét 20 kg erővel kellene tömöríteni. Ha nem tudja, hogy ez pontosan milyen erőt jelent, helyezzen a konyhapultra egy mérleget és nyomja addig a tamperrel míg a mérleg, 20 kg-ot nem mutat. Ha kisebb erővel tömöríti a kávét, az eszpresszó túl gyorsan áramlik át, és fordítva, ha túl erősen nyomja a kávét, az eszpresszó túl lassan áramlik át. Természete