A PerfektNatura elsősorban saját termesztésű növényi olajokkal magvakkal és őrleményekkel van jelen a hazai, prémium minőségű élelmiszerek, egyre színesebb palettáján.
Általános jellemzők: Étkezési felhasználása sokrétű. Készíthetünk belőle sós ropogtatni valókat, kenyérféléket, lepényeket. Héj nélküli tökmagból készített, fehérjében gazdag őrlemény (magliszt). Felhasználható a hagyományos lisztek helyettesítésére önmagában vagy más örleményekkel keverve is. Összetevők: 100% tökmag. Tartósítószert, vegyi anyagot és adalékanyagot nem tartalmaz! Származási hely: Magyarország Fénytől és hőtől védett, száraz, hűvös helyen tárolandó! A szavatosság megőrzé
Általános jellemzők: Sötétzöld színű, finom ízű sűrű krém, amely héj nélküli tökmagból készül. Felhasználási javaslat: Ízesíthetünk vele péksüteményeket, gabonakásákat, húsokat és salátákat, valamint töltelékként vagy mártogatósként is fogyaszthatjuk. Felbontás után hűtőben tárolva minőségét sokáig megőrzi. Mivel nem tartalmaz emulgeáló szert, idővel az olaj kiül a krém felszínére, ami besűrűsödhet. de fogyasztás előtt csak fel kell keverni, és visszanyeri lágy, kenhető állagát. Összetevők
Általános jellemzők: Természetes lenmag, visszazárható csomagolásban. A lenmagliszt fehérjében és élelmi rostokban gazdag növényi alapanyag. Felhasználható kenyerek, sós péksütemények sütéséhez, turmixokhoz. Összetevők: 100% lenmag. Tartósítószert, vegyi anyagot és adalékanyagot nem tartalmaz! Származási hely: Magyarország Fénytől és hőtől védett, száraz, hűvös helyen tárolandó! A szavatosság megőrzésének pontos dátuma a csomagoláson feltüntetésre került.
Általános jellemzők: A legközkedveltebb növényi olajunk a napraforgó olaj, a magyar konyhának elmaradhatatlan alapanyaga. Egyaránt alkalmas sütéshez, főzéshez és majonézkészítéshez. Magas hőfokra is hevíthető, ezért hagyományos- és fritőzben történő sütésre is alkalmas. Megtalálhatók benne A-, B-, D- és K-vitaminok, melyek az immunrendszer erősítéséért felelősek. E-vitaminban szintén gazdag, mely a szabad gyökök, valamint az öregedés folyamatát lassíthatják. A méregtelenítő és tisztító hatása is isme
Általános jellemzők: Aranysárga színű, kellemes ízű olaj, pirított mákra jellemző illattal. Omega-6 zsírsavban gazdag mely jótékonyan hat a vérkeringésre és az immunrendszerre. A hidegen sajtolt mák olaj a szervezet egyik foszfor forrása is, de számottevő a kálium és kalcium tartalma is. Salátákhoz, müzlihez, túróhoz keverve is fogyasztható. Hidegtálak önteteként, vagy joghurttal elkeverve is fogyaszthatjuk. A hidegen sajtolt mák olaj rendszeres fogyasztásával csökkenthető a csontritkulás mértéke. Az