Magyar termékek a Spájzold be! áruházban. Kiváló minőségű magyar élelmiszerek mellett hazai termékek sora között válogathatsz.
Teljes kiőrlésű Király búza lisztünk tartalmazza a Király búza szemének minden elemét, kivéve a legkülső réteget, amely felfogja a környezeti szennyeződéseket és őrlés előtt eltávolítják a magról. E lisztünk minden összetevőt tartalmaz, amit a természet a búzaszembe teremtett. Többre vagy kíváncsi? Nézd meg most a Királybúza lisztünk saját oldalát: www.kiralybuzaliszt.hu
"Klasszikus" búzafinomliszt, mely átlagon felüli minőségével emelkedik ki a széles körben elterjedt fehérlisztek közül. TUDTAD? A lisztek elnevezése melletti számok (pl. 65, 120, 300) az ásványi anyag tartalomra utalnak.
Kenyérfélék és kelt tészták készítéséhez ajánlott búzaliszt, amely finomszemcsés korpát is tartalmaz. TUDTAD? Nagyanyáink idejében még kovásszal készítették a kemencében sült kenyeret.
Félbarna vagy félfehér búzakenyérliszt, mely kenyérfélék és kelt tészták készítésének tökéletes alapanyaga. TUDTAD? A félbarna kenyérliszt színét az őrlési technológiából adódó magasabb korpatartalomnak köszönheti.
Magas fehérje-, rost és ásványi anyag tartalommal rendelkező teljes kiőrlésű tönkölybúzaliszt, mely tartalmazza a tönkölybúza korpa és csÍra részét is. TUDTAD? A tönkölybúza-szemet körülvevő maghéjat (pelyvát) cséplés helyett hántolással távolítják el. Tönkölybúza lisztjeink számozása megváltozott: A Teljes kiőrlésű Tönkölyliszt TBL200 számot kapta. (Eddig TBL300 volt) Semmilyen változás nem történt sem a lisztben, sem az őrlési eljárásban, csak a jogszabályokhoz igazodva és a Magyar Élelmiszerk
A lenmagliszt az olaj kipréselése utáni pellett porrá őrlésével keletkezik. Magas rost- és fehérjetartalommal bír, emelheted vele kenyered tápanyag tartalmát. Jó kötőanyag, akár a tojást is kiválthatja bizonyos ételekben. A paleolit konyhában alap élelmiszer. Alkalmazható önmagában is: vízben áztatva megduzzad, a bélrendszerbe kerülve (kellő folyadékfogyasztás mellett) serkenti az emésztést, oldja a lerakódásokat.
Mondanom sem kell ugye, hogy a csíra a kukorica növény legértékesebb része? Ezt a nyulam is megerősítheti, aki a magkeverékből elsőként mindig a kukoricát "mazsolázza ki": gondosan kimetszi belőle a csíra részt, a többit pedig ott hagyja feltakarításra . A kukoricacsíra olaj íze a nyers kukorica csodás ízvilágát idézi, de ételeid ízét nem kukoricásítja el, sőt ---> ha a napraforgó olaj ízénél enyhébb, semlegesebb ízre vágysz, a kukoricacsíra olajjal nagy barátok lesztek! :) E csí
VÉGRE MEGTALÁLTUK AZ OLAJAT, melyen tényleg átragyog az aranysárga napraforgó virág illata, a magok összetéveszthetetlen, egyedülálló aromája, és koncentráltan tartalmazza szíved, idegrendszered, bőröd, termékenységed védelmezőjét: az E-vitamint.(az E-vitamin további szeretni való tulajdonsága, hogy hyaluronsavat képez a szervezetben, ami segít megtartani a nedvességet a bőrben, késleltetve így a ráncok kialakulását, és hasonlóképpen segít megőrizni hajhagymáid és izületeid egészségét is)! A többszörö
VÉGRE MEGTALÁLTUK AZ OLAJAT, melyen tényleg átragyog az aranysárga napraforgó virág illata, a magok összetéveszthetetlen, egyedülálló aromája, és koncentráltan tartalmazza szíved, idegrendszered, bőröd, termékenységed védelmezőjét: az E-vitamint.(az E-vitamin további szeretni való tulajdonsága, hogy hyaluronsavat képez a szervezetben, ami segít megtartani a nedvességet a bőrben, késleltetve így a ráncok kialakulását, és hasonlóképpen segít megőrizni hajhagymáid és izületeid egészségét is)! A többs
EZ AZ A ZSÍR! - Ami tisztán növényi (Végre a vegánok is ehetnek zsíros kenyeret!) - Nincs furcsa mellékíze - Jó nyersen, sütve, főzve (süteményekben kiválthatod vele a vajat, margarint) - Amiből fűszerek hozzáadásával libazsír jellegű feltétet varázsolhatsz pofonegyszerűen - Ami boldoggá fog tenni, ha azok közé tartozol, akik otthon készítik a majonézt, (növényi) fagylaltokat, krémeket, pástétomokat, mert végre egy semleges ízű zsírral alkothatsz - Remekül teljesít masszázs olajként (Pes
A nádat lepréselik, majd a kisajtolt nedűt gőzzel granulálják. A finomítatlan nádcukor ásványi anyagokat, B-vitaminokat tartalmaz. Ha már cukor... legyen ez!
A csipkebogyó kellemes, savanykás ízét, aromáját természetes alapanyagokból készített xillittel ízesítettük, ami egy kellemesen harmonikus édes ízt eredményez. Eredeti fertődi recept alapján, xilittel készült Csipkebogyólekvárunk nem tartalmaz semmilyen mesterséges színezéket illetve tartósítószert. A lekvár gyümölcseit a Kisalföldi nap érleli, zamatát a Hanyi talaj dúsítja, Fertődi, és Fertőd környéki termelők szorgos keze termeszti. Hagyományos, manufakturális, házi módszerekkel üstben fő
Az áfonya kellemes, kesernyés- savanykás ízét, aromáját a méz koronázza meg, és ad egy olyan páratlan ízvilágú lekvárt, ami a vevők kedvence is. Nagyon finom húsok mellé, de süteményekbe, vagy egy lekváros kenyéren fogyasztva is kellemes. Eredeti fertődi recept alapján készült Áfonyalekvárunk nem tartalmaz semmilyen mesterséges színezéket illetve tartósítószert. A lekvár gyümölcseit a Kisalföldi nap érleli, zamatát a Hanyi talaj dúsítja, Fertődi, és Fertőd környéki termelők szorgos keze termeszti.
A feketeribizli kellemes, savanykás ízét, aromáját a méz koronázza meg, és ad egy olyan páratlan ízvilágú lekvárt, ami a vevők kedvence is. Eredeti fertődi recept alapján készült Feketeribizlilekvárunk nem tartalmaz semmilyen mesterséges színezéket illetve tartósítószert. A lekvár gyümölcseit a Kisalföldi nap érleli, zamatát a Hanyi talaj dúsítja, Fertődi, és Fertőd környéki termelők szorgos keze termeszti. Hagyományos, manufakturális, házi módszerekkel üstben főzik a lekvárokat.
A meggy kellemes, savanykás ízét, aromáját a méz koronázza meg, és ad egy olyan páratlan ízvilágú lekvárt, ami a vevők kedvence is. Eredeti fertődi recept alapján készült Meggylekvárunk nem tartalmaz semmilyen mesterséges színezéket illetve tartósítószert. A lekvár gyümölcseit a Kisalföldi nap érleli, zamatát a Hanyi talaj dúsítja, Fertődi, és Fertőd környéki termelők szorgos keze termeszti. Hagyományos, manufakturális, házi módszerekkel üstben főzik a lekvárokat.