www.gyongyosikosarkozosseg.hu webáruház - online vásárlás gyorsan és könnyedén
2020-as Kékfrankos - művészet és bor egy palackbanA legjobb hordót választottuk ki, hogy a 2020-as Kékfrankos minden kortya a Mátra erejét és eleganciáját tükrözze. Gazdag, fűszeres és bársonyos, pont ahogy szeretjük!És hogy még különlegesebb legyen: Fajgerné minden egyes címkét kézzel festett, így minden palack egyedi műalkotás. Nemcsak az íz, de maga a palack is érték.Kóstold meg, és legyen a gyűjteményed része!
Fedezd fel a Grand Selection Kékfrankosunkat, egy különleges kiadást, amely a borászatunk legjobb hordóiból született.Csak 900 palack készült ebből az egyedülálló borból, mely garantáltan lenyűgözi a borkedvelőket az élénkségével és komplexitásával. A gondosan válogatott három legjobb hordónk eredményeként létrejött bor illatában a friss piros bogyós gyümölcsök - mint a málna, a szamóca és a cseresznye - és a finom fűszeresség elegáns egyensúlyban olvadnak össze.A hordók által hozzáadott jegyek, mint a va
Húsvét alkalmából készült limitált mennyiségben ez a tökmagolajban pirított tökmagdarabokkal pácolt finomság.Egy üveg 330 ml űrtartalmú, 18 darab olajban és fűszerekben pácolt füstölt fürjtojást tartalmaz.Házi szója,premix és táp mentes fürjtojás.Miért jó a fürjtojás?A fűrjtojás gazdag fehérjében, vitaminokban és ásványi anyagokban, támogatva az immunrendszert és javítva a bélflóra egészségét. Alacsony koleszterin tartalom.
Saját nevelésű, vakcinamentes fürj hús természetes takarmányon, stresszmentes környezetben nevelkedve.
Házi szója,premix és táp mentes fürjtojás.Miért jó a fürjtojás?A fűrjtojás gazdag fehérjében, vitaminokban és ásványi anyagokban, támogatva az immunrendszert és javítva a bélflóra egészségét. Alacsony koleszterin tartalom.
Saját nevelésű nyúlhús, abrakon és szálastakarmányon nevelve.
Saját nevelésű, vakcinamentes fürj hús természetes takarmányon, stresszmentes környezetben nevelkedve.
Tökéletes választás gluténérzékenyeknek liszt helyettesítésére, mert gluténmentes.Finom süteményeket lehet belőle készíteni.
Fehérjében és vitaminban gazdag. Pirítósra kenve, szendvicsekhez kiváló.
Sárgabarackmag olaj sajtolási eljárása során nyert magőrlemény. A paleolit étrend alapvetően nagy hangsúlyt helyez a gabonaliszt pótlására, kiválasztására alkalmas termékekre.A sárgabarack magőrlemény is egy ilyen, magas fehérje és rosttartalmú termék.Kitűnő alapanyag, sütemények készítéséhez.
Lenmag olaj sajtolási eljárása során nyert magőrlemény.A paleolit étrend alapvetően nagy hangsúlyt helyez a gabonaliszt pótlására, kiválasztására alkalmas termékekre. A lenmag őrlemény is egy ilyen, magas fehérje és rost tartalmú termék.Kitűnő alapanyag, sütemények készítéséhez.
Hidegen sajtolt, melynek előnye, hogy hőkezeléstől, oldó- és vegyszerektől mentes. A sárgabarackmag olaj a magas telítetlen zsírsav tartalma miatt, nagyszerűen regenerálja a bőrt és a kötőszöveteket.Jótékonyan hat bármely bőrtípusra.Gazdag vitaminforrás, melynek igen magas A és C vitamin tartalma az egyik legfontosabb tulajdonsága.Növeli a sejtek élettartamát.Ehető, iható, kenhető olaj.Száraz olaj, mely masszázshoz is kiváló, nem hagy ragacsos érzetet használatkor.Segít a baktériumok, vírusok által okozot
A málnamagolaj vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag, amelyek semlegesítik a szabad gyököket.Az omega-3 és omega-6 savak jelenlétének köszönhetően a bőr hidratálttá, feszessé és simává válik.Segíti a sérült bőr gyógyulásának felgyorsítását, javítja annak általános állapotát és megjelenését.Természetes UV-szűrőket tartalmaz, amelyek megvédik a bőrt a nap káros hatásaitól. A málnamagolaj elősegíti a kollagén és elasztin termelődését, segítve az öregedés jeleinek leküzdését.A málnamagolajban található el
A Bükk és a Mátra kéttűs fenyői alól gyűjtött gomba szárítmánya sűrített paradicsomra, illetve paradicsomlére emlékeztet, különleges aromájú.Levesek, töltelékek ízesítéséhez ajánlom.
Gyertyánelegyes erdők finom, aromás gombája.Azoknak a kulináris ízeket kedvelőknek ajánlom, akiket nem rettent vissza szárítmányának fekete színe.Nagyon jól használható pörköltek, fasírtok, töltelékek ízesítésére.20 perces hőkezelés után fogyasztható!