Egy adag = ízlés szerint, Italokba keverve vagy sütéshez, főzéshez. Összetevők: 100% bio karob por Származási hely: Spanyolország
A szuperételnek minősített spirulina egy természetes spirál alakú kék-zöld alga. A nem szennyezett tavakból gyűjtött spirulina mikroszkopikus növény, amelyet a Dél-Kínai-tenger egyik szigetén friss vízben termesztenek. A spirulina alga a vitaminok, fehérjék és aminosavak gazdag forrása. A spirulinát természetes porlasztási eljárás során szárítják, hogy létrejöjjön a spirulina por. Ez a folyamat megőrzi a spirulina tápanyagtartalmát. A spirulina port ezután egy regisztrált gyógyszergyártó összenyomja 500 m
A spirulina alga a vitaminok, fehérjék és aminosavak gazdag forrása. A spirulina egy modern szuperétel, egy természetes spirál alakú kék-zöld alga. A spirulina tenyésztő tavakból betakarított mikroszkopikus növény, amelyet a Dél-Kínai-tenger egyik szigetén termesztenek. A spirulinát természetes porlasztási eljárással szárítják, a spirulina por elkészítéséhez. Ez a folyamat segít a tápanyagtartalom megőrzésében. 10 kg friss algából 1 kg por készíthető. A magas antioxidáns tartalmáról jól ismert spirulin
Az Andok szuperételének nevezett maca népszerű a perui Andok őslakosai körében. A tavasszal termesztett maca egy gyökérzöldség, amelyet 3500 méteres magasságban művelnek. A maca gyökere hagyományosan a bennszülöttek táplálkozásába integrálódott modern szuperétel. Macaporunk normál termésből származik (nem válogatott), körülbelül 70% sárga macagyökérből és 30% piros, fekete és lila macagyökér keverékéből áll. Bio macaporunk többféle módon használható, többek között – de nem kizárólagosan – smoothie-khoz, s
Az Andok szuperételének nevezett maca népszerű a perui Andok őslakosai körében. A tavasszal termesztett maca egy gyökérzöldség, amelyet 3500 méteres magasságban művelnek. A maca gyökere hagyományosan a bennszülöttek táplálkozásába integrálódott modern szuperétel. Macaporunk normál termésből származik (nem válogatott), körülbelül 70% sárga macagyökérből és 30% piros, fekete és lila macagyökér keverékéből áll. Bio macaporunk többféle módon használható, többek között – de nem kizárólagosan – smoothie-khoz, s
Az Indiából származó kurkumát hagyományosan az ájurvédikus gyógyászatban használják. A bio kurkumát Észak-Indiában termesztik, ahol a meleg, nedves éghajlat miatt jól érzi magát. A curcuma longa növény gyökereit és gyöktörzsét fogyasztjuk, amelyek a kurkuma jellegzetes élénk sárgás-narancssárga színét és erős borsos ízét adják. A kurkuma széles körben használatos a dél-ázsiai konyhában. Az organikus kurkuma por segítségével adhatunk ízt a curryknek és a leveseknek, a grillezett zöldségek ízletes fűszer
Ez a figyelemre méltó szuperélelmiszer kiváló fehérjeforrás, amely esszenciális aminosavat tartalmaz. A kendermag optimális forrása a zsírsavaknak, beleértve az omega 3-6-9-et és a létfontosságú ásványi anyagokat is. A kendermag két fő fehérjéje az edesztin és az albumin. Ezek a kiváló minőségű tároló fehérjék könnyen emészthetőek és táplálkozási szempontból jelentős mennyiségű aminosavat tartalmaznak. A hagyományos keleti orvostudomány és a klinikai vizsgálatok azonosították a kendermagot funkcionális él
Az Indiából származó kurkumát hagyományosan az ájurvédikus gyógyászatban használják. A bio kurkuma kapszuláink Észak-Indiában – ahol a meleg, nedves éghajlat miatt él – termesztett kurkuma porból készülnek. A curcuma longa növény gyökereit és gyöktörzsét fogyasztjuk, amelyek a kurkuma jellegzetes élénk sárgás-narancssárga színét és erős borsos ízét adják. Maga a kapszulahéj növényi cellulózból készül. A megmosott szárakat megszárítják és megőrlik, az asztalra jellegzetes aromájú, sárga porként kerül.
A Dél-Amerika trópusi éghajlatáról származó theobroma cacao fa a maják és aztékok szent fája. A perui biotermelők által gyártott kakaóbab több antioxidánst tartalmaz, mint a vörösbor és háromszor többet, mint a zöld tea. A kakaóbab gazdag ásványianyag forrás. A nyers babhüvelyeket kézzel szedik, kiválogatják a legjobb minőségűeket és a kezdeti keserűségük csökkentése érdekében fermentálják. Miután a szárított babot tiszta vízben megtisztítják, meghámozzák és a magját kivágják, összezúzzák. Ezeket őrlik
Bio fahéjporunk a cinnamomum zeylanicum botanikai fajta. A babérfa kéregéből származik. Ez a fahéjfajta ceyloni, avagy valódi fahéj néven ismert, ami a kiváló minőségére utal. A fahéjpor a szájban megolvad, meleg ízű, édes, fűszeres aromájú. Könnyen szedhető kapszula formában, ha csak a hatása a fontos! Már az ókorban jól ismerték és rendkívül keresett volt, Indiából és Ceylonról több mint 2000 éve exportálják. Európába 18. század óta hatalmas mennyiségben szállítják, így egykori rendkívül magas ára ma
A chlorella egy egysejtű, édesvízi alga, amely nagyon magas arányban tartalmaz klorofillt, továbbá majdnem minden vitamint, ásványi anyagot és aminosavat, amely szükséges az optimális egészség fenntartásához. A spirulina szinte minden más élelmiszernél több lényeges tápanyagot tartalmaz. Kiváló fehérjeforrás, amelyet a szervezet könnyen feldolgoz, továbbá tartalmazza a nyolc esszenciális aminosav igen magas koncentrációját is. Mivel sokan egészítik ki étrendjüket mind chlorellával, mind spirulinával
A kakaóbab a csokoládé előállításának alapja. A Dél-Amerika trópusi éghajlatáról származó theobroma cacao fa a maják és aztékok szent fája. A kakaóbab egy finom szuperélelmiszer, mivel sokféle antioxidánst és más tápanyagot tartalmaz. A perui biotermelők által termelt kakaóbab több antioxidánst tartalmaz, mint a vörösbor és háromszor többet, mint a zöld tea. A kakaóbab gazdag ásványianyag forrás. A nyers babot kézzel szedik, tiszta vízben tisztítják és a legjobb minőségűeket kiválogatják, ezután pörkölik.
Az ashwagandha por a withania somnifera fa gyökerének őrleménye, amely természetes módon él Indiában, különösen a szárazabb területeken. 100%-ban természetes, GMO mentes. Nem tartalmaz adalékanyagokat, vegyszert és szennyeződéseket. Az ashwagandhát széles körben használták az ájurvédikus, hagyományos indiai orvoslásban. Az ashwagandhát nyári cseresznyének vagy indiai ginsengnek is nevezik, bár botanikailag különbözik a ginseng családtól. Világosbarnás színű, enyhén mogyorós illatú. Enyhén keserű ízű. A
A shatavari, más néven asparagus racemosus, egy spárgaféle adaptogén gyógynövény. Állítólag az adaptogén gyógynövények segítenek a szervezetnek megbirkózni a fizikai és érzelmi stresszel. Összetevők: 100% bio shatavari (asparagus racemosus) por. Adagolás: 1-3g naponta. Kiszerelés: 125g Tárolás: száraz, hűvös helyen, napfénytől elzárva.
A rhodiola rosea – más néven illatos varjúháj, rózsás varjúháj vagy rózsagyökér – egy növény, amely Európa és Ázsia hideg, hegyvidéki területein honos. Gyökerei adaptogénnek tekinthetők, ami azt jelenti, hogy a fogyasztása során segít a testnek a stresszhez való alkalmazkodásban. A rhodiola sarki gyökér vagy aranygyökér néven is ismert. Tudományos neve rhodiola rosea. A gyökér több mint 140 hatóanyagot tartalmaz, amelyek közül a két legfontosabb a rosavin és a salidroside. Az orosz és a skandináv orszá