Egy darabka a napsütötte Földközi-tengerből közvetlenül az asztalodon! BIO szárított paradicsomunk a hagyományos szárítási módszerek és a modern biogazdálkodás tökéletes kombinációja. Az aszalt paradicsom tengeri sóval jellegzetes ízű, BIO minőségű és feldolgozásuk során nem használtak szulfitokat vagy tartósítószereket. Csak tengeri só. Jól illik extra szűz olívaolajjal és bazsalikomlevéllel. Önmagában is tálalhatjuk előételként, szószokhoz, tésztákhoz vagy pesztóhoz adva, vagy finomságként egy pohár vör
Ezt az ételt bárki elkészítheti! 5 perc alatt elkészül! Csak 5 összetevő a napfényes Olaszországból, beleértve a szűz olívaolajat is. Egyszerűség , nagyszerű íz, bio minőség, aromák és tartósítószerek nélkül , valamint az elkészítés gyorsasága – ez az 5 ok , amiért a mi pakolásunkat válassza.
BIO tejsavóból és BIO tejfehérjéből készült fehérje süti . Minden süti 22 g fehérjét és több mint 12 g rostot tartalmaz . A süti ropogós BIO pisztácia darabokat és BIO fehér csokit tartalmaz, ami kellemesen édes ízt kölcsönöz a sütinek. A süti puha, rugalmas, a felhasznált összetevők 100%-ban bio minőségűek. Még a legigényesebb emberek is élvezni fogják a sütiket!
A Hojiblanca fajtából származó BIO extra szűz olívaolaj korai szüretelésű olívabogyóból származó olaj Spanyolországban. A korai betakarításnak köszönhetően a legjobb minőségű olajat kapjuk . A kiváló minőség többek között a nagyon alacsony savtartalomnak köszönhető, amely ennél az olajnál akár 0,3 % is lehet . Számos nemzetközi díjat nyert, mint első osztályú olaj. Kiváló minőségét a származási Estepa márka igazolja , amely a legszigorúbb minőségi követelményeket támasztja a piacon elérhető olívaolajokkal
A kelta só egy igazi finomítatlan szürke tengeri só , amely nem esik át semmilyen tisztításon, így megőrzi az ásványi anyagok széles skáláját és a tengervízben található nyomelemek . A klasszikus konyhasóhoz képest kisebb arányban tartalmaz nátrium-kloridot . Franciaországban, a Kelta-tenger melletti Guérande területen bányászják szürke agyagrétegre épített sótartókban. Ezért is használják a szürke só becenevet. Ideális fehér húsok, halak, de szószok vagy steakek ízesítésére is.
Rizskása bio kókuszszeletekkel , BIO tejfehérjével és bio kókuszdióból kivont MCT olajjal . A zabkása egészséges zsírokat, egy adag szénhidrátot tartalmaz és az íze is remek. Meleg víz vagy tej hozzáadásával pillanatok alatt ízletes és táplálkozási szempontból kiegyensúlyozott reggelit varázsolhat.
Az instant zabkása néhány perc alatt kész. A hajdina a zabkása alapja. Természetesen gluténmentes álgabona. A zabkása édes ízét elsősorban a bio fagyasztva szárított banán és bio kókuszcukor adja , melynek glikémiás indexe fele a klasszikus fehér cukorhoz képest. A zabkása a racionális táplálkozást kedvelők számára alkalmas, az aktív sportolók és a gyerekek is élvezni fogják. A zabkása kizárólag BIO minőségű összetevőket tartalmaz, ami biztosítja a biogazdálkodást és a fenntartható gazdálkodási rendszert.
A Maca Cacao egy finom gyógynövényital, amely macából , perui kakaóból, szentjánoskenyérből és egy csipet steviából áll az édesebb íz érdekében. A keverék más hozzáadott cukrot nem tartalmaz, mégis kellemesen édes íze van. A maca vagy a perui ginzeng egy adaptogén, amely aminosavak egész sorát tartalmazza, amelyek a hormonok építőkövei. Ezért pozitív hatással van a férfiak és nők hormonrendszerére és növeli a fizikai erőnlétet . Első osztályú perui kakaóval kombinálva reggel verhetetlen kombináció. Keverh
Édes fagyasztva szárított BIO eper a legropogósabb formában. A liofilizálás a gyümölcs kíméletes fagyasztva szárítási eljárása, ahol a szublimációs folyamat során lényegében az összes vizet eltávolítják, ugyanakkor megőrzik sajátos ízét, színét és a különösen fontos vitaminokat és ásványi anyagokat. Ezenkívül a fagyasztva szárított gyümölcs hosszú eltarthatósági időt biztosít. A fagyasztva szárított eper ropogós állagú, reggeli zabkásaként és külön reggeli uzsonnának egyaránt alkalmas. Javaslat: Speciális
A kelta só egy igazi finomítatlan szürke tengeri só , amely nem esik át semmilyen tisztításon, így megőrzi az ásványi anyagok széles skáláját és a tengervízben található nyomelemek . A klasszikus konyhasóhoz képest kisebb arányban tartalmaz nátrium-kloridot . Franciaországban, a Kelta-tenger melletti Guérande területen bányászják szürke agyagrétegre épített sótartókban. Ezért is használják a szürke só becenevet. Ideális fehér húsok, halak, de szószok vagy steakek ízesítésére is.
A földimogyorópor a rendkívül tápláló földimogyoró és a bio kókuszdió édes ízének kombinációja. A por bio kókuszcukorral van édesítve, amely tökéletesen kiemeli a kapott ízt. Összetéveszthetetlen aromát, ízt és fontos tápanyagokat ad az ételeknek. 26 g fehérjét és 23 g rostot tartalmaz .
A kelta só egy igazi finomítatlan szürke tengeri só , amely nem esik át semmilyen tisztításon, így megőrzi az ásványi anyagok széles skáláját és a tengervízben található nyomelemek . A klasszikus konyhasóhoz képest kisebb arányban tartalmaz nátrium-kloridot . Franciaországban, a Kelta-tenger melletti Guérande területen bányászják szürke agyagrétegre épített sótartókban. Ezért is használják a szürke só becenevet. Ideális fehér húsok, halak, de szószok vagy steakek ízesítésére is.
Sült ökológiai zabpehely egzotikus mangó és papaya darabokkal , kesudiókrémmel, kókuszsziruppal és BIO kesudió darabokkal. Ez egy granola, amely minden édes reggeli szerelmesének tetszeni fog. Csak öntsd le tejjel vagy add a joghurthoz, és egy pillanat alatt teljes értékű reggelit vagy reggeli uzsonnát varázsolsz.
Minőségi brazil yerba és gyógynövények keveréke a gondolkodás és a koncentráció fokozására . A Yerba mate ginkgo bilobával kombinálva sok energiát biztosít a munkához és a tanuláshoz anélkül, hogy a kávéfogyasztással együtt járna kiégés . A Brainiac keverék másik külön előnye a nagyon enyhe és frissítő íze. Ehhez a yerba-keverékhez csak brazil yerbaleveleket használtak, így nem kell attól tartani, hogy eltömődik a bombilla vagy kellemetlen keserű íz éri. Akár új a yerba-ban, akár haladó felhasználó, a Bra
Fehérjeszelet, amelyben BIO tejsavót és BIO tejfehérjét használtunk . A szelet édes ízét eritrit és cikória rost biztosítja , amely prebiotikumként is működik. Egy szelet, amely jól jön edzés után, mint minőségi fehérjeforrás. Tele van kókuszdióval, és nem olyan édes, mint a szeletek túlnyomó többsége. Magas fehérje- és rosttartalmának köszönhetően hosszú ideig jóllakott marad.