BIO FEKETÁFONYA NEKTÁRA Feketeáfonya Nektár alapanyaga ökológiailag ellenőrzött erdőben vadon termő gyümölcs. Különlegesen finom ízét a nektár kortyonkénti lassú fogyasztásával élvezheti. Biológiailag termesztett nyers nádcukorral édesítik.
BIO FEKETERIBIZLI NEKTÁRKitűnő C-vitamin forrás! A feketeribizli íze zamatos, frissítő. A C-vitaminon kívül még számos más vitamint és ásványi anyagot tartalmaz. Kedvező gyümölcssav tartalma megvédi a C-vitamint az oxidációtól.A Feketeribizli Nektárból napi egy-két deci javasolt. Fogyasztása elősegíti a jó közérzetet, különösen a téli időszakban.
BIO ALMA-MANGÓLÉ Az érett alma és a zsenge mangó ízei kiválóan kiegészítik egymást és együtt különleges élvezetet nyújtanak. Rendkívüli zamata mellett A-, B-, E- és K-vitamint, valamint ásványi anyagokat tartalmaz . A mangó Indiában a szerelem szimbóluma.
ANANÁSZLÉ A Dr.Steinberger Ananászléhez válogatott érett ananászt ( bromeliaceae ) dolgoznak fel.Az ananászt meghámozzák és a teljes gyümölcsöt kíméletesen feldolgozzák. Ennek következtében az Ananászlé tartalmazza a gyümölcs értékes alkotóelemeit, így magát a gyümölcs húsát is. Különlegesen frissítő hatású. Lékúrához is ajánlott. Cukor hozzáadása nélkül készül
Antioxidánsok Szervezetünk immunrendszerének támogatásához elengedhetetlenül fontos, hogy nap mint nap elegendő mennyiségű, természetes forrásból származó antioxidánsokat fogyasszunk. Ehhez ad kiváló lehetőséget a nyolc (piros szőlőlé. almalé, fekete ribizlilé, fekete berkenyelé, acerola velő, fekete áfonyalé, gránátalmalé, vörös áfonyalé) értékes gyümölcsből származó „Antioxidánsok” nevű gyümölcslé keverék. Napi 150-200 ml fogyasztását ajánljuk felnőttek számára.
ASZALTSZILVA – ITAL A gondosan válogatott szilvákat azonnal az érés után hagyományos módszerrel, kén alkalmazása nélkül megszárítják, majd további feldolgozás után tartalmas, gyümölcsös italként kíméletesen letöltik.
DETOX Hat értékes gyömölcsből, céklából, macsából és spirulina algából készül ez a különleges és magas minősgű direktlé. Rendszeres fogyasztása hozzájárul a napi ajánlott zöldség és gyümölcsbevitel eléréséhez. Az acerola rendkívül magas C-vitamin tartalma, valamint az antioxidánsokban kimagaslóan gazdag japán eredtű macsa (porított zöld tea) hozzájárulnak sejtjeink oxidatív stressz elleni védelméhez, és természetesen támogatják szervezetünk kiegyensúlyozott működését. Az egzotikus maracuja és mangó tes
5 Napos Fitness Program Leginkább tavasszal érezzük szükségét, hogy a természettel együtt mi is megújuljunk, felfrissüljünk, megszabaduljunk felesleges kilóinktól, s a bennünk felhalmozódott salakanyagoktól. Kevesen tudják azonban, hogy tisztító kúrára, lé-böjtre nemcsak néha, ötletszerűen, hanem negyedévente-félévente, tervszerű módon lenne szükségük. Ennyi idő alatt ugyanis az emberi szervezetben bőven felgyülemlik annyi káros anyag, amitől szükséges megszabadulni. A fitness program után csökken
Dr. Steinberger feketeribizli nektár 750mlA Dr. Steinberger levek A Dr.Steinberger termékek nyersen préselt gyümölcsök és zöldségek levéből készülnek. A kézműves légyártás több évtizedes tapasztalata tükröződik a Dr.Steinberger levek gyártásának minden egyes lépésénél, kezdve a nyersanyagok gondos kiválasztásával, a folyamatos minőségellenőrzésen keresztül, egészen a kíméletes letöltésig. Nem tartalmaznak tartósítószereket, színezéket. A kiváló minőség az ellenőrzött termesztés mellett a
Dr. Steinberger gyümölcslé (ananász) bemutatása Dr. Steinberger ananászléhez válogatott érett ananászt (bromeliaceae) dolgoznak fel. Az ananászt meghámozzák és a teljes gyümölcsöt kíméletesen feldolgozzák. Ennek következtében az ananászlé tartalmazza a gyümölcs értékes alkotóelemeit, így magát a gyümölcs húsát is. Különlegesen frissítő hatású. Lékúrához is ajánlott. Cukor hozzáadása nélkül készül. 100ml tartalmaz: Energia 195 kJ (47 kcal)
Dr. Steinberger gyümölcslé (aszalt szilva) bemutatása A gondosan válogatott szilvákat azonnal az érés után hagyományos módszerrel, kén alkalmazása nélkül megszárítják, majd további feldolgozás után tartalmas, gyümölcsös italként kíméletesen letöltik. Az igényes légyártás 100 éves tapasztalata, a gondosan válogatott alapanyagok, a folyamatos minőségellenőrzés és a kíméletes letöltés garantálják a Dr. Steinberger levek magas minőségét. Minden cseppje élvezet. Váljék egészségére! 100 ml tartalmaz:
Dr. Steinberger gyümölcslé (multi-fit) bemutatása 100%-os direktlé (nem koncentrátum), amely 11-féle gondosan összeválogatott gyümölcs nyersen préselt levéből készül, 10 vitaminnal és az A-vitamin provitaminjával dúsítva. Már napi egy pohár elfogyasztása biztosítja a napi szükségletet ezekből a fontos vitaminokból. Nem tartalmaz hozzáadott cukrot, íze mégis finom. 100 ml tartalmaz: Energia 205 kJ (49 kcal) Fehérje 0,4
Dr. Steinberger gyümölcslé (tőzegáfonya) bemutatása A frissítő, zamatos tőzegáfonya levének gyártásához kizárólag válogatott, észak-amerikai tőzegáfonyát használnak. A gyümölcsöt kíméletes eljárással préselik, hogy annak beltartalmi értékei a lehető legteljesebb mértékben megőrizhetők legyenek. Kizárólag a gyümölcsben lévő természetes módon előforduló cukrokat tartalmaz. Napi 75 ml fogyasztását ajánljuk tisztán, vagy tetszés szerinti hígításban 6-8 héten keresztül. 100 ml tartalmaz:
Dr. Steinberger gyümölcslé, bio (alma-mangó) bemutatása Az érett alma és a zsenge mangó ízei kiválóan kiegészítik egymást és együtt különleges élvezetet nyújtanak. Rendkívüli zamata mellett A-, B-, E- és K-vitamint, valamint ásványi anyagokat tartalmaz. A mangó Indiában a szerelem szimbóluma. 100 ml tartalmaz: Energia 197 kJ (47 kcal) Fehérje 0,1 g Szénhidrát 11,4 g
Dr. Steinberger gyümölcslé, bio (fekete áfonya) bemutatása A feketeáfonya nektár alapanyaga ökológiailag ellenőrzött erdőben vadon termő gyümölcs. Különlegesen finom ízét a nektár kortyonkénti lassú fogyasztásával élvezheti. Biológiailag termesztett nyers nádcukorral édesítik. 100 ml tartalmaz: Energia 260 kJ (62 kcal) Fehérje 0,1 g Szénhidrát 15,0 g