Az áfonya kellemes, kesernyés- savanykás ízét, aromáját a méz koronázza meg, és ad egy olyan páratlan ízvilágú lekvárt, ami a vevők kedvence is. Nagyon finom húsok mellé, de süteményekbe, vagy egy lekváros kenyéren fogyasztva is kellemes. Eredeti fertődi recept alapján készült Áfonyalekvárunk nem tartalmaz semmilyen mesterséges színezéket illetve tartósítószert. A lekvár gyümölcseit a Kisalföldi nap érleli, zamatát a Hanyi talaj dúsítja, Fertődi, és Fertőd környéki termelők szorgos keze termeszti.
A feketeribizli kellemes, savanykás ízét, aromáját a méz koronázza meg, és ad egy olyan páratlan ízvilágú lekvárt, ami a vevők kedvence is. Eredeti fertődi recept alapján készült Feketeribizlilekvárunk nem tartalmaz semmilyen mesterséges színezéket illetve tartósítószert. A lekvár gyümölcseit a Kisalföldi nap érleli, zamatát a Hanyi talaj dúsítja, Fertődi, és Fertőd környéki termelők szorgos keze termeszti. Hagyományos, manufakturális, házi módszerekkel üstben főzik a lekvárokat.
A meggy kellemes, savanykás ízét, aromáját a méz koronázza meg, és ad egy olyan páratlan ízvilágú lekvárt, ami a vevők kedvence is. Eredeti fertődi recept alapján készült Meggylekvárunk nem tartalmaz semmilyen mesterséges színezéket illetve tartósítószert. A lekvár gyümölcseit a Kisalföldi nap érleli, zamatát a Hanyi talaj dúsítja, Fertődi, és Fertőd környéki termelők szorgos keze termeszti. Hagyományos, manufakturális, házi módszerekkel üstben főzik a lekvárokat.
A feketeberkenye karakteresen fanyar aromáját, a hozzáadott méz szinte bársonyosra „simítja”, s az eredmény egy kellemesen harmónikus édes-fanyar íz. Nagyon finom húsok mellé, de süteményekbe, vagy egy lekváros kenyéren fogyasztva is kellemes. Eredeti fertődi recept alapján készült Berkenyelekvárunk nem tartalmaz semmilyen mesterséges színezéket illetve tartósítószert. A lekvár gyümölcseit a Kisalföldi nap érleli, zamatát a Hanyi talaj dúsítja, Fertődi, és Fertőd környéki termelők szorgos keze terme
A levendulavirág felhasználásával készült lekvár igazi ínyencség. Eredeti fertődi recept alapján készült Levendulás almalekvárunk nem tartalmaz semmilyen mesterséges színezéket illetve tartósítószert. A lekvár gyümölcseit a Kisalföldi nap érleli, zamatát a Hanyi talaj dúsítja, Fertődi, és Fertőd környéki termelők szorgos keze termeszti. Hagyományos, manufakturális, házi módszerekkel üstben főzik a lekvárokat.