Származási hely: Tanzánia - Kilimanjaro A blend Arabica kávészemeinek többsége Kilimandzsáró hegyeinek 1000-2000 méteres magasságában teremnek. A vulkanikus termőtalaj intenzív aromát eredményez és enyhén megédesíti a szemeket. Íze határozott és testes, sötét textúrával és mogyoróbarna krémmel készül belőle a forró ital. Csokoládés illatát enyhe pörkölt mandula utóíz kíséri, amely elegáns, kiteljesedett kávéélményt nyújt. Közepesen pörkölt pörkölés erőssége: közepes koffeintartalo
A perui magaslatok speciális mikroklímájában nevelkedett kávécserjék gyöngyszemeiből válogatott biokávé. Gazdag, intenzív aroma eredményezi a csokoládés-karamellás ízét. Testessége bársonyos és finom aromás. Kiválóan alkalmas kotyogós főzéshez, de újratölthető kapszulával és presszógéppel egyaránt megállja a helyét.