GAL SynergTech

GAL Glicin 500g

Optimális vércukor A glükóz (és így a szénhidrátok) vércukorszintet megemelő hatását jelentősen mérsékli. Fokozza az inzulin hatékonyságát, azonban az inzulin szintet szinte egyáltalán nem emeli, ellenben a jótékony hatású glükagon szintjén igen, ami az inzulin „ellenlábasa”. Csökkenti az inzulin-rezisztencia esetén megfigyelhető magas vérzsír szintet is. Bőr A bőrünk jelentős mennyiségű kollagént tartalmaz, így glicint is. A kollagén peptidek ráncainkat csökkentő, bőrünk rugalmasságát növe

megvesz
GAL Curcugreen Forte

GAL Curcugreen Forte

GAL Curcugreen Forte, 300 mg x 60 kapszula Szájon át szedve is képes a kurkuma fő hatóanyagát, a kurkumint nagy mennyiségben a véráramba juttatni egy szabadalmaztatott, teljesen természetes megoldás segítségével. A kurkuma illóolaját és teljes spektrumú gyömbér-kivonatot is tartalmaz. A kurkumin kivonatolása 100%-ban napelem-működtetésű gyárban történik. A kurkuma hatóanyagai, a kurkuminoidok véráramba jutása nagyon korlátozott. Ennek áthidalására hoztuk létre e terméket. Egy feketebors-kivo

megvesz
GAL K-komplex + D3 Forte

GAL K-komplex + D3 Forte

Terméktulajdonságok  -Allergénmentes - Gluténmentes - Tojásmentes - Szójaallergén-mentes - Tejtermék- és laktózmentes - Kén-dioxid-mentes - Cukormentes - GMO-mentes - Vegetáriánus - Vegán - RSPO minősített MCT - OGYÉI notifikált termék - TÜV / ISO 9001:2015 minősített gyártási folyamat - FSC minősített papír-alapanyag - Karbonsemleges gyártásból származó csomagolás - 100%-ban újrahasznosítható csomagolás Miért fontos a K2- és D3-vitaminokat együtt szedni? A

megvesz
GAL K-komplex+D3

GAL K-komplex+D3

Miért fontos a K- és D3-vitaminokat együtt szedni? A K-vitamin talán legfontosabb szerepe a szervezetben, hogy képes aktiválni olyan fehérjéket, amelyek azért felelősek, hogy a kalcium oda épüljön be, ahová szükséges (a csontokba és fogakba), és ne oda, ahol árt (lágyszövetek, vesék, erek). Nem csoda, hogy több tanulmány is igazolta, hogy a K-vitamin fogyasztással arányosan csökken a koszorúér-elmeszesedés és a csontritkulás előfordulása, míg a kalciumfogyasztással arányosan növekszik e betegségek szám

megvesz

GAL Magnézium-biszglicinát – 180 db

Sokféle magnéziumforma létezik, amelyek hasznosulásában lényeges különbségek mutatkoznak. Nem elég ismernünk a nevét egy jól hasznosuló formának, ugyanis az két lényeges dolgot nem árul el: Okoz-e számunkra laza székletet? Ha okoz, akkor máris kevésbé hasznosul… A másik, hogy „fully reacted”, azaz teljesen reagált forma-e? Ha nem, akkor a magnézium jelentős része nem az összetevőknél jelölt formában van, hanem szervetlen formában maradt. Termékünkben a magnézium a glicin aminosavhoz kötve van jelen k

megvesz
GAL Multivitamin 30 adag

GAL Multivitamin 30 adag

A GAL Multivitamin termékünket a legújabb kutatások fényében fejlesztettük ki, szem előtt tartva a természetességet és életszerűséget, hogy minden vitamint, ásványianyagot, nyomelemet ideális formában, mennyiségben és arányban tartalmazzon, nem eltérve attól, ahogyan ezekhez állandó tápanyagdús, változatos táplálkozással juthatnánk. Ahol előnyös, a vitaminok és ásványok részben organikus termesztésből származó (bio) gyógy- és fűszernövények kivonatából származnak. A mennyiségek esetében végig fontosnak ta

megvesz
GAL Sensoril® Ashwagandha

GAL Sensoril® Ashwagandha

Az ashwagandha (Withania somnifera) növényt az ajurvédában már évszázadok-évezredek óta használják biztonsággal, napi rendszerességgel is ún. rasayanaként (fiatalítószerként), termékenységfokozóként, afrodiziákumként, adaptogénként és általános egészségmegőrzés céljából. Azt mondják, egy ló erejét adja. Termékünkbe az organikus (Bio) minősítéssel is rendelkező, Sensoril® néven szabadalmaztatott ashwagandha-kivonatot tettük, aminek több oka is van: hatását számos humán klinikai vizsgálat igazolta, és a hír

megvesz
GAL K-komplex

GAL K-komplex

Többféle K-vitamin van: K1, K2 és K3. A K1-vitamin zöld leveles zöldségekben van jelen, a K2-vitamin állati belsőségekben (főleg csontvelőben, agyban és májban) és a fermentált nattóban található meg. Végül a K3-vitamin a szervezetünkben termelődik, ha nagy mennyiségű K1-vitamint fogyasztunk. K2-vitaminból többféle is létezik: az ún. menakinon-4 (MK-4) és a menakinon-7 (MK-7). Ezeknek van szintetikus (cisz-) és természetes (transz-) változata. A természetes MK-7 a legjobban hasznosuló ezek közül. M

megvesz
GAL K-komplex Forte

GAL K-komplex Forte

Többféle K-vitamin van: K1, K2 és K3. A K1-vitamin zöld leveles zöldségekben van jelen, a K2-vitamin állati belsőségekben (főleg csontvelőben, agyban és májban) és a fermentált nattóban található meg. Végül a K3-vitamin a szervezetünkben termelődik, ha nagy mennyiségű K1-vitamint fogyasztunk. K2-vitaminból többféle is létezik: az ún. menakinon-4 (MK-4) és a menakinon-7 (MK-7). Ezeknek van szintetikus (cisz-) és természetes (transz-) változata. A természetes MK-7 a legjobban hasznosuló ezek közül. M

megvesz
GAL E-Vitamin-komplex

GAL E-Vitamin-komplex

E-vitaminként sokáig minden gyártó csak alfa-tokoferolt használt és ez sajnos még ma is nagyon gyakran így van. Hogy ez miért akkora probléma? Az E-vitaminnak sok formája (izomerje) ismert, alfa-, béta-, gamma- és delta-tokoferolok és tokotrienolok. Illetve újabban a kivi héjában is azonosítottak egy újabb tokoferolt. Régi, elavult mérések, és azok helytelen értelmezése miatt az alfa-tokoferolt tartották a legerősebbnek ezek közül, így E-vitaminnak csak ezt lehet jelölni termékeken (illetve ez egy kicsit

megvesz
GAL Biocurcumin+

GAL Biocurcumin+

Humán-klinikai vizsgálatokkal már igazolt hatások: Ízületi problémák csökkentése, megszűntetése Egy 2012-es vizsgálatban középsúlyos reumás ízületi fájdalmakban szenvedők egy csoportja 2×50 mg diklofenák hatóanyag-tartalmú gyulladás- és fájdalomcsökkentő, erős hatású gyógyszert kapott, míg a másik csoport 2×500 mg Bio-Curcumin®-t. A Bio-Curcumin®-t szedő csoport állapota lényegesen többet javult és a fájdalmuk is jobban csökkent, mint az erős gyógyszert szedő csoporté. Ez azért is érdeke

megvesz
GAL Ω3 Halolaj

GAL Ω3 Halolaj

Az alga és az állati eredetű omega-3 a leghasznosabb az ember számára. A növényi omega-3 (ALA) amellett, hogy csekély mértékben tud átalakulni a hasznos EPA és DHA formára, csökkenti egy dihomo-gamma-linolénsav nevű szintén gyulladáscsökkentő hatású hasznos zsírsav kialakulását a szervezetünkben. Ennek a szintén fontos zsírsavnak a termelődését a túlzott omega-6 zsírsav fogyasztás is csökkenti, ezért különösen fontos, hogy ne növényi omega-3 források fogyasztásával kompenzáljuk a magas omega-6 zsírsav fog

megvesz
GAL Q10 Lazac

GAL Q10 Lazac

Az omega-3 és omega-6 zsírsavak a szervezetünk megfelelő működéséhez nélkülözhetetlenek, ugyanis az az EPA és DHA nevű omega-3 zsírsavakból gyulladást csökkentő hatású hormon szerű anyagok termelődnek a szervezetünk minden sejtjében, míg az omega-6 zsírsavak túlfogyasztásából eredő egyik omega-6 zsírsavból (arakidonsav) gyulladást fokozó hatásúak. A leggyakoribb (ún. civilizációs) betegségek többsége pedig a magas általános gyulladásszint miatt alakulnak ki, amely magát az öregedést is fokozza. Az ember g

megvesz
GAL Borsmentaolaj

GAL Borsmentaolaj

Az emésztőrendszeri panaszok legfőbb okai közé tartozik a bélflóra egyensúlyának felborulása, a baktériumok vékonybélben való felszaporodása, a bélnyálkahártya gyulladása, az alacsony gyomorsav termelés és a belek mozgását biztosító simaizomzat görcsös, rendellenes mozgása. A tünetek közé pedig a következők tartoznak: Hasmenés, szorulás, puffadás, túlzott gázképződés, étkezés utáni hányinger, reflux (savas felböfögés), gyomorégés, fekély. A belekig megfelelő dózisban eljuttatott borsmentaolaj a felso

megvesz
GAL 100% Taurin por

GAL 100% Taurin por

A taurint legtöbben a régen megengedett, magas dózisú koffeint tartalmazó energiaitalokból ismerjük, így az lehet a benyomásunk, hogy ez valami káros stimuláló hatású anyag. Azonban az energiaitalokba a túlzott koffein tartalmuk által okozott kellemetlen mellékhatások enyhítése miatt tették bele anno. Nélküle annyi koffein kellemetlen hatású lett volna. A taurin egy aminosav szerű organikus sav, mely az emberi szervezet tömegének kb. 0,1%-át adja ki és kulcsfontosságú szerepet tölt be szervezetünk egészsé

megvesz