Aki kedveli a hideg filterkávékat és az egyszerűséget, annak a legjobb választás a Hario Mizudashi. Használata és a tisztítása rendkívül egyszerű, emellett nem kell hozzá egyéb (pl. papír) filtereket használnunk, a kávé egy finoman szőtt hálós anyagba kerül bele. Első lépésként őröljünk közepesen szemcsés finomságúra 50 g világos pörkölésű, 100% arabika kávét és szòrjuk a filterbe. Ezt helyezzük a kancsóra és alapos kevergetésekkel megszakítva töltsük fel hideg vízzel. (Maga a mizudashi is ezt jelenti: hi
A Filter-in bottle a „Mizudashi” család egyik tagja. Mizudashi annyit tesz magyarul, hogy hideg vízzel kivonatolt. Ahogy a neve is mutatja, a kávét hideg vízzel extraktáljuk, ennek köszönhetően az elkészült kávé egy koffeintartalomban alacsonyabb, gazdag, lágy, kevésbé savas és kevésbé kesernyés ízű ital lesz. A formája egy nagyon elegáns, borospalackhoz hasonló üveg, amelyben egy műanyag filter van. A használata nagyon egyszerű: a filterbe szórjunk 55g kávét, az üveget töltsük fel hideg vízzel és te
A Filter-in bottle a „Mizudashi” család egyik tagja. Mizudashi annyit tesz magyarul, hogy hideg vízzel kivonatolt. Ahogy a neve is mutatja, a kávét hideg vízzel extraktáljuk, ennek köszönhetően az elkészült kávé egy koffeintartalomban alacsonyabb, gazdag, lágy, kevésbé savas és kevésbé kesernyés ízű ital lesz. A formája egy nagyon elegáns, borospalackhoz hasonló üveg, amelyben egy műanyag filter van. A használata nagyon egyszerű: a filterbe szórjunk 55g kávét, az üveget töltsük fel hideg vízzel és te
A szifonos technológia garantálja a valódi élményt már kávékészítés közben is. A kávés szifon (más néven: lombik, vacuum pot) működése: 1. - A gumitömítéssel zárt alsó üveg lombikból az alulról melegített víz a gőz hatására a szifoncsövön keresztül a felső üveg edénybe áramlik. 2. - A felső üveg edényben a frissen őrölt kávé kivonatolódik: kioldódnak az értékes szín-,íz-,illat-anyagok. Az áztatási időt mi szabályozzuk. 3. - Amikor az alsó üveg lombik alatt eloltjuk a lángot, az hirtele
A szifonos technológia garantálja a valódi élményt már kávékészítés közben is. A kávés szifon (más néven: lombik, vacuum pot) működése: 1. - A gumitömítéssel zárt alsó üveg lombikból az alulról melegített víz a gőz hatására a szifoncsövön keresztül a felső üveg edénybe áramlik. 2. - A felső üveg edényben a frissen őrölt kávé kivonatolódik: kioldódnak az értékes szín-,íz-,illat-anyagok. Az áztatási időt mi szabályozzuk. 3. - Amikor az alsó üveg lombik alatt eloltjuk a lángot, az hirtele
A V60 Dripper egy különleges minõségű filterkávé készítésére alkalmas eszköz. Használata rendkívül egyszerű, pár perc alatt egy igazán izgalmas, aromákban gazdag forró kávét tudunk készíteni. A papírfilterbe helyezett õrleményt forró vízzel öntjük le, amibõl szép lassan a V60 alá helyezett csészébe csepeg le a kávé. Kúp alakú kialakításának köszönhetõen az õrlemény vastagabb réteget alkot, mint egy hagyományos filterfõzõben. Az õrlemény felületére körkörösen öntött víz minden oldalról a középpont fel
A V60 Dripper egy különleges minõségű filterkávé készítésére alkalmas eszköz. Használata rendkívül egyszerű, pár perc alatt egy igazán izgalmas, aromákban gazdag forró kávét tudunk készíteni. A papírfilterbe helyezett õrleményt forró vízzel öntjük le, amibõl szép lassan a V60 alá helyezett csészébe csepeg le a kávé. Kúp alakú kialakításának köszönhetõen az õrlemény vastagabb réteget alkot, mint egy hagyományos filterfõzõben. Az õrlemény felületére körkörösen öntött víz minden oldalról a középpont fel
A szifonos technológia garantálja a valódi élményt már kávékészítés közben is. A szifon feltalálása az 1800-as évek elejére tehető, így az egyik legrégibb filteres technológiának számít. Az idők során a kinézete változott ugyan egy kicsit, de számottevő módosulás nem történt - eddig. A Sommelier szifonnál teljesen elhagyták az üveggömb kialakítást, az alsó resz egy elegáns dekanter lett. Ahogy a neve is mutatja, ennek a célja az, hogy jobban érezzük az elkeszült kávé aromáit. A dekanter levehető az á
Mérleg és stopper egyben a Hariotól. 0,1 g-tól 2000 g-ig tudunk vele mérni. A nagy felületének köszönhetően a legtöbb filteres eljárással készülő kávéhoz hasznalhatjuk, kényelmesen ráfér akár egy Karlsbadi cup filter, V60 a serverrel együtt, chemex, stb. A bal oldali gomb a stoppert indítja, amit bármikor újra nullázhatunk, ha szükséges. Vásárolj bátran a KoktélBoltból, ahol mindig pontos és szakszerű a kiszolgálás! KoktélBolt.hu a báreszközök és koktél alapanyagok szakértője.
450ml-es, dupla falú üvegpohár, melynek segítségével az ital hosszabb ideig őrizheti meg hőmérsékletét, legyen az hideg vagy meleg. A Hario pohár stílusában tökéletesen passzol a V60 dripperekhez, a Hario Buono kannákhoz és a range serverekhez. Vásárolj bátran a KoktélBoltból, ahol mindig pontos és szakszerű a kiszolgálás! KoktélBolt.hu a báreszközök és koktél alapanyagok szakértője.
300ml-es, dupla falú üvegpohár, melynek segítségével az ital hosszabb ideig őrizheti meg hőmérsékletét, legyen az hideg vagy meleg. A Hario pohár stílusában tökéletesen passzol a V60 dripperekhez, a Hario Buono kannákhoz és a range serverekhez. Vásárolj bátran a KoktélBoltból, ahol mindig pontos és szakszerű a kiszolgálás! KoktélBolt.hu a báreszközök és koktél alapanyagok szakértője.
100db V60 (01) papírfilter Hario dripperekhez Vásárolj bátran a KoktélBoltból, ahol mindig pontos és szakszerű a kiszolgálás! KoktélBolt.hu a báreszközök és koktél alapanyagok szakértője.
Aki kedveli a hideg filterkávékat és az egyszerűséget, annak a legjobb választás a Hario Mizudashi. Használata és a tisztítása rendkívül egyszerű, emellett nem kell hozzá egyéb (pl. papír) filtereket használnunk, a kávé egy finoman szőtt hálós anyagba kerül bele. Első lépésként őröljünk közepesen szemcsés finomságúra 50 g világos pörkölésű, 100% arabika kávét és szòrjuk a filterbe. Ezt helyezzük a kancsóra és alapos kevergetésekkel megszakítva töltsük fel hideg vízzel. (Maga a mizudashi is ezt jelenti: hi
Aki kedveli a hideg filterkávékat és az egyszerűséget, annak a legjobb választás a Hario Mizudashi. Használata és a tisztítása rendkívül egyszerű, emellett nem kell hozzá egyéb (pl. papír) filtereket használnunk, a kávé egy finoman szőtt hálós anyagba kerül bele. Első lépésként őröljünk közepesen szemcsés finomságúra 50 g világos pörkölésű, 100% arabika kávét és szòrjuk a filterbe. Ezt helyezzük a kancsóra és alapos kevergetésekkel megszakítva töltsük fel hideg vízzel. (Maga a mizudashi is ezt jelenti: hi
kézi őrlő, kerámia tárcsával A japán Hario Skerton plus őrlő segítségével a törökös púderfinomságú őrleménytől kezdve a filteres kávékhoz szükséges durvább őrleményig mindent be lehet állítani. A szemes kávét két őrlőtárcsa között őröljük meg, az egyik a géptestre van rögzítve, a másik pedig egy tengelyen forog. A Hario kézi őrlő ugyanazon elven működik, mint a vendéglátásban használatos profi társai, azzal a különbséggel, hogy az őrlőtárcsát nem a motor, hanem a kávékészítő forgatja. Előnyei: Az őr