Friss zöld tea egy csipetnyi lime természetes ízhatásával, melyet még inkább kiemel az oly jótékony C-vitamint is biztosító citrom és citromfű. Fontos az áztatási idő, és a hőmérséklet, mint minden zöld teánál, de ha ezt betartjuk akkor az élmény mindenért kárpótol
Az indiai, fűszeres chai masala méltán hódította meg a világot. Ezt a teakeveréket hagyományos fűszerekkel, fahéjjal, kardamommal, szegfűszeggel és feketeborssal ízesítjük. Mézzel és tejjel tökéletes ital készíthető belőle, amely melegséggel tölt el, laktató és gazdag.
A jellegzetes illatú tamarindusz hüvelyes termése közkedvelt alapanyag az ázsiai konyhákban, és gyakran használják a citrom helyettesítésére. Íze azonban fűszeresebb és aromásabb, így tökéletesen illeszkedik a rooibos természetes édességéhez. Az ízek kombinációját a narancs, a gyömbér és az alma teszi kiegyensúlyozottá és még hangsúlyosabbá.
Friss, savanykás ízű tea. A guava, az ananász és a narancs megadja a C-vitamin erejét, és tömény, mégsem édes gyümölcsösséget eredményez. A könnyed főzet felserkent, de nem terhel meg, laktat, de nem telít el.
A legendás golyó formájú "puskapor" tea. Tényleg olyan, mint a neve: egy zöld tea, amely gyengéden" nyakon vág", ízgazdag, fűszeres és határozott. Már az 1800-as évek óta népszerű, amikor szokássá vált a hosszabb áztatási idő alkalmazása. Érdemes kipróbálni mentával és cukorral, úgy ahogy a marokkóiak isszák!
Bourbon Jungle – A legsötétebb pörkölésű espresso Ez a kávé a legsötétebb pörkölésű változat mind közül, amely erőteljes, kesernyés-édes, és egy enyhén füstös ízvilággal rendelkezik. Az ízek gazdagsága mellett egy hosszú lecsengés jellemzi, amely még sokáig a szájban marad, biztosítva, hogy minden korty valódi élményt nyújtson. A Johan Nyström pörkölő kizárólag specialty minőségű kávét vásárol, ami azt jelenti, hogy minden tétel legalább 80 pontot kapott a 100 pontos skálán. Az ilyen magas min