A rozmaring kellemes aromáját háziasítottuk a savanykás-édes almával ebben a lekvárban. Igazi mediterrán kompozíció, amely a nyári ízeket idézi a tányérunkra. Remek párosítás a húsvéti bárányhoz, grillcsirkéhez, grillezett lazachoz, pástétomokhoz és sajtokhoz. Összetevők: alma, cukor, sűrített paradicsom, rozmaring, pektin, sűrített citromlé.. Felhasználása: a pecsenyékhez, sajtokhoz ajánljuk. Tárolás: száraz, hűvös helyen tárolandó. Felbontás után hütőben 7 napig áll el. Származási
Ez a savanyúság egy természetes ízfokozó, amit a marokkói konyha előszeretettel használ. Sós, erjesztett savanyúság, ami különleges ízt ad az ételnek. A citrom héja az erjedés során megpuhul, a belső fehér réteg elveszíti kesernyés ízét, állaga pedig enyhén kocsonyás lesz. Összetevők: citrom 55 %, víz 41 %, tengeri só 3 %, rozmaring, pritaminpaprika Származási hely: Magyarország Tárolása: Bontatlanul hűtés nélkül, napfénytől védett hűvös helyen 2 évig. Felhasználása: