Kikkoman

Kikkoman szójaszósz 5 liter

Kikkoman szójaszósz 5 liter

A szójaszósz jellemzői  A szójaszósz ételízesítőként használt szósz, melynek alapanyaga  az erjesztett  szójabab, olajtalan szójapehely és búza. Az ázsiai konyha egyik alapvető ételízesítője, amit főzéshez és sütéshez használnak, mártásokhoz, illetve marináláshoz is alkalmaznak. Lehetnek világosabb vagy sötétebb színűek, a világosak sósabbak és könnyebbek, a sötétebb változatok gazdagabbak, sűrűbb textúrájúak. A japán konyha fontos alapanyaga a szójaszósz.   Miket tartalmaz a szójaszósz? A szója

megvesz
Kikkoman tamari szósz 1 liter (gluténmentes szójaszósz)

Kikkoman tamari szósz 1 liter (gluténmentes szójaszósz)

Tamari - gluténmentes szójaszósz    A Tamari egy gluténmentes szójaszósz, mely finom ízt kölcsönöz ételeinknek. A Tamari a normál szójaszószhoz képest "vastagabb", sötétebb és az íze enyhébb. A különbséget az okozza, hogy a Tamari szósz nem tartalmaz búzát. Mivel a Tamari egy tiszta szójaszósz, többféle tápanyagot is tartalmaz: szénhidrátokat, enzimeket, vasat. 12 esszenciális aminosav található benne, mindezek mellett ecetsavat is tartalmaz. A Tamari szójaszósznak az előállítási foly

megvesz
Kikkoman tamari szósz 250ml (gluténmentes szójaszósz)

Kikkoman tamari szósz 250ml (gluténmentes szójaszósz)

Kikkoman tamari szósz 250ml (gluténmentes szójaszósz)A Tamari egy gluténmentes szójaszósz, mely finom ízt kölcsönöz ételeinknek. A tamari a normál szójaszószhoz képest "vastagabb", sötétebb és az íze enyhébb. A különbséget az okozza, hogy a tamari szósz nem tartalmaz búzát. A Kikkoman tamari szósz 250ml (gluténmentes szójaszósz) előnyei Mivel a Tamari egy tiszta szójaszósz, többféle tápanyagot is tartalmaz: szénhidrátokat, enzimeket, vasat. 12 esszenciális aminosav található benne, mindezek mellett ec

megvesz