Illatában eleinte parfümös jegyek dominálnak, amelyek idővel lágyan virágos karakterbe fordulnak. Kóstolva letisztult, sallangmentes stílus köszön vissza: üde savak, lendületes korty, citrusos gyümölcsök – minden adott ahhoz, hogy egy frissítő fröccsbor váljon belőle.
A juhfark a Pécsi borvidék híres fajtája. Fahordóban erjedt, majd ezt követően acéltartályban érlelődött fél éven át.Illatában elsősorban körte és birs jelenik meg, amelyeket elegáns, visszafogott hordós aromák egészítenek ki. A kortyban a gyümölcsösség dominál: a körte, birs és őszibarack zamata után finom fűszeresség és hordós jegyek következnek. A kiváló savszerkezet frissé és élvezetessé teszi, amit a hosszan tartó, tartalmas lecsengés tesz teljessé.
A hordós érlelés után palackba került, ahol tovább fejlődik, finomodik, hogy idővel elérje csúcsformáját. Illatában először meleg, barátságos tónusok jelennek meg, majd fokozatosan kibontakozik az érett meggy és szeder. A vibráló gyümölcsösséget szépen egészítik ki a finoman belesimuló hordófűszerek, így születik meg egy igazán harmonikus, elegáns vörösbor.