Kifinomult, kézzel készített bambusz teakanál, japán nevén chashaku. Tradicionális eszköz a matcha adagolásához.
Mennyiség: 50gr (50adag) Származás: Uji, japán Kinek ajánljuk: akik a matcha tea jótékony hatásait szeretnék elsősorban élvezni akik szeretik a matcha ízét de nem teaként fogyasztják, jobban kedvelik az ízesített matcha lattékat, vagy az egészséges energetizáló turmixokat akik szeretnek kísérletezni a konyhában és szívesen használnák a matcha teát különleges összetevőként Hogyan fogyaszd: Ízesített matcha latte-ként, turmixokhoz, édességekhez. Matcha latte: Önts 0,5 teáska
A cseresznyevirág gyümölcsös, illatos ízvilága csodás összhangban van a matcha friss, karakteres aromájával. Az M Matcha Sakura első szüretelésű, a cserje tetején lévő levelekből készült matcha tea édes, zamatos ízvilággal és ragyogó zöld színnel. Élvezd habos teaként, vagy krémes matcha latte formájában. Hogyan fogyaszd: Tegyél egy teáskanál matcha port egy bögrébe, önts rá 80ml forrásból visszahűtött vizet (80 ̊C) majd keverd habosra. Élvezd önmagában, vagy ízesítsd kedved szerint. Tárolás: Felbontás
A bambusz ecset szálai a nedvesség hatására egy bizonyos idő után kiegyenesednek, az eredeti állapotukhoz hasonlóan. Használat után helyezzük a matcha ecsetet (chasen) erre a praktikus, porcelán ecset tartóra, hogy megőrizze a formáját.
A bambusz ecset szálai a nedvesség hatására egy bizonyos idő után kiegyenesednek, az eredeti állapotukhoz hasonlóan. Használat után helyezzük a matcha ecsetet (chasen) erre a praktikus, porcelán ecset tartóra, hogy megőrizze a formáját.
A bambusz ecset szálai a nedvesség hatására egy bizonyos idő után kiegyenesednek, az eredeti állapotukhoz hasonlóan. Használat után helyezzük a matcha ecsetet (chasen) erre a praktikus, porcelán ecset tartóra, hogy megőrizze a formáját.
A chasen tradicionális japán teakészítő eszköz, melynek segítségével csomómentesre lehet keverni a teaport, így kapunk habos és könnyed matcha teát. A bambusz teakeverő ecset 100 szálból áll, kézzel formázzák egy szál bambuszból. Használata: Matcha keverés előtt áztassuk be a chasen szálait vízbe egy rövid ideig, hogy a bambusz szálak rugalmasak legyenek és a keverés folyamán ne törjenek szét. Öblös edényben a matcha porra kis mennyiségű vizet öntünk, majd gyorsan és határozottan le-fel mozgatjuk
Az M Matcha Prémium friss, első tavaszi szüretelésű és a cserje tetején lévő levelekből készül, zamatos ízvilággal, ragyogó zöld színnel. Krémességét latte formájában élvezhetjük igazán, a vele készült latték édesebbek, lágyabbak és zöldebbek mint amik a másod vagy harmad szüretelésű matcha porokból készültek. Az M Matcha Prémium a legjobb belépő a matcha világába. Tökéletes azok számára akik először kísérleteznek ezzel a különlegességgel és szeretnék felfedezni finom ízét és jótékony hatásait. R
A változatosság gyönyörködtet. Az M Matcha Culinary magas minőségű, első és másod szüretelésű matcha tea keveréke, erős, karakteres ízzel és enyhén világosabb zöld színnel. Ajánlott friss, hűsítő smoothiekhoz, turmixokhoz, ízesített lattékhez, megannyi finomságot is készíthetsz vele a fagylalttól a macaronig. Kísérletezz bátran! Kiszerelés: 100 g Recept tipp: Matcha jégkrém házilag Hozzávalók 4 adaghoz: -1 ek matcha tea por -2 dl kókusztej -1 ek méz -1 ek útifű maghéj Elkészítés:
Az M Matcha Prémium friss, első tavaszi szüretelésű és a cserje tetején lévő levelekből készül, zamatos ízvilággal, ragyogó zöld színnel. Krémességét latte formájában élvezhetjük igazán, a vele készült latték édesebbek, lágyabbak és zöldebbek mint amik a másod vagy harmad szüretelésű matcha porokból készültek. Az M Matcha Prémium a legjobb belépő a matcha világába. Tökéletes azok számára akik először kísérleteznek ezzel a különlegességgel és szeretnék felfedezni finom ízét és jótékony hatásait. R