Összetevők: só, paprika, cukor, kömény, élesztőkivonat, kurkuma, gyömbér, bors, fokhagyma, fűszerek Ajánljuk: főleg sült csirkéhez, de egyéb szárnyas ételekhez is kiváló. Pulyka raguhoz, csirkemájhoz, libához és kacsához is. Ajánlott adagolás: 15-20g fűszersó / 1kg hús. A húst alaposan bedörzsöljük a fűszersóval. (további sót ne tegyünk az ételhez). Ropogós, vöröses-barnás külsőt kap a sülthús a fűszertől.
Összetevők: só, kömény, fokhagyma, sárgarépa, bors, fűszerek Ajánljuk: Mindenféle sertéshúsból készült ételhez. Szelet húsokhoz, egybe sült húsokhoz, darált húsos ételekhez is. Adagolási javaslat: 10-15g fűszersó / 1 kg hús. További sót ne tegyen az ételhez.