Monin

Monin Sós karamell Szirup 0,25 l

Monin Sós karamell Szirup 0,25 l

Fontos: A Receptfüzet letöltéséhez a vásárlás előtt regisztrálj be és a fiókodból add le a rendelést, így vásárlás után, a fiókodban a letölthető termékeknél találod a Receptfüzetet, ahonnan le tudod tölteni készülékedre.  Monin Sós karamell Szirup 0,25 l Ajánlott hígítási arány: 1:8 A Monin márkáról: A Monin szirup márka méltán vált az egyik vezető szereplővé a kávézók és koktélbárok világában, kiváló minőségű és különleges ízvilágú szirupjaival. A vállalat hosszú történelmével és elkötelezet

megvesz
Monin Fűszeres Sütőtök  (Pumpkin Spice) 0,25 l

Monin Fűszeres Sütőtök (Pumpkin Spice) 0,25 l

Élvezd az ősz ízeit egész évben a Monin Pumpkin Spice sziruppal! Ez a különleges szirup a sütőtök gazdag ízét ötvözi a fűszeres fahéj, szerecsendió, szegfűszeg és gyömbér aromájával, hogy egy igazán meghitt és kellemes ízélményt nyújtson minden kortyban. A Monin Pumpkin Spice szirup 0,25 literes kiszerelésben érhető el, ami tökéletes választás otthoni használatra, ha egy kis őszi hangulatot szeretnél csempészni a mindennapokba. Főbb Jellemzők: - Gazdag, Fűszeres Ízvilág: A szirup harmonikusan ötvözi

megvesz
Monin Kókusz Szirup 1 l PET

Monin Kókusz Szirup 1 l PET

Minőségét megőrzi: 2025.02.28 Fontos: A Receptfüzet letöltéséhez a vásárlás előtt regisztrálj be és a fiókodból add le a rendelést, így vásárlás után, a fiókodban a letölthető termékeknél találod a Receptfüzetet, ahonnan le tudod tölteni készülékedre.  Monin Kókusz Szirup 1 l A trópusi területeken termő nagyon magas pálmafa diója a kókusz. A tápláló kókuszdió és kókusztej széleskörűen használható italokban és főzéshez is. Mivel édes, ezért sokoldalú íze nagyon jól illik mind az édes, keserű és só

megvesz
Monin Rózsa koktélszirup (rose) 0,25L

Monin Rózsa koktélszirup (rose) 0,25L

A Monin már évek óta elkezdte a virág alapú koktél szirupok gyártását, számtalan ízzel és folyamatos újításokkal jön elő. Ez a Rózsa szirup az egyik innováció a monin cégnél. A Monin rózsa szirup megegyezik az illatos rózsa aromájával és virágos jegyeivel. Tudni kell azt is, hogy nem minden virág ehető, sőt némelyik pont, hogy mérgező. De a rózsa nem az szirmait olajoknak, parfümnek, sőt még aromáknak is használják süteményekben. óvatosan használjuk, mert az igen aromás, és intenzív íze miatt könnyedén tú

megvesz
Monin Ibolya koktélszirup (violet) 0,25L

Monin Ibolya koktélszirup (violet) 0,25L

A monin ibolya szirup az egyik legfinomabb virág szirupja a monin palettának. Az erdei ibolya illatos virágaiból készítik és íze kissé fanyarkás, aromás és illatos ami egy az egyben megegyezik a frissen nyílt ibolya virágjával. Az ibolya szirupot legfőképpen koktélokba vagy limonádékba ajánljuk, de desszertek vagy fagylalt kelyhek ízesítésére is kiváló. A Monin Ibolya Szirupot a következő koktélban ajánljuk Violet Fancy Drink 10 ml Bols fekete ribizli likőr 30 ml Monin Ibolya szirup 30 ml Bols V

megvesz
Monin Mojito Mint koktélszirup 0,25L

Monin Mojito Mint koktélszirup 0,25L

Manapság még mindig a mojito koktél a legkeresettebb a koktélok közül. A bartenderek is előszeretettel készítik a vendégeknek, hiszen elkészítése egyszerű, fehér rum, friss mentalevél, cukorszirup, és szóda kell a tökéletes mojito koktélhoz. Sok esetben viszont nem tudunk minden alapanyagot beszerezni, legfőképpen a mentát, vagy lime-t. Ezt ismerte fel a monin amikor létrehozta a Monin Mojito koktél szirupot. így a koktél késztése lényegesen egyszerűbb lett, hiszen a rumot, monin mojito mint szirupot és a

megvesz
Monin Maracuja koktélszirup (passion fruit) 0,25L

Monin Maracuja koktélszirup (passion fruit) 0,25L

A maracuja vagy passion fruit gyümölcs az egyik legintenzívebb illatú, aromájú és ízű egzotikus gyümölcs. Szokták még passió gyümölcsnek is hívni, a termés a golgota virág termése és magyarul a szenvedély gyümölcse is, igaz nem ezt szakította le éva a paradicsomban. A gyümölcs húsa jellegzetesen narancsos sárgás színű apróbb kemény magokkal. A Monin passion fruit koktél szirupot limonádékba és egzotikus koktélokban egyaránt használhatjuk. íze savanykásan édes így nagyszerű szomjoltó hatású lehet az italok

megvesz
Monin Grenadine koktélszirup 0,25L

Monin Grenadine koktélszirup 0,25L

A Grenadine koktélszirup a legsokoldalúbb és egyben a leggyakrabban használt szirup. Főként színezésre és édesítésre használják a bártenderek az intenzív bíborvörös színe miatt. Ennek a szirupnak semmi köze a gránátalmához. Sokáig a mixerek abban a tévhitben voltak, sőt még a mai napig is sokan úgy tudják ez a koktélszirup gránátalmából készül, pedig nem az a pomegranate szirup. A Monin grenadine koktélszirup erdei piros bogyós gyümölcsökből készül, mint pl. málna, szeder, szamóca, áfonya. íze talán a mál

megvesz
Monin Kókusz koktélszirup (coconut) 0,25L

Monin Kókusz koktélszirup (coconut) 0,25L

A Monin kókusz szirup talán az egyik legnépszerűbb termék a koktél alapanyagok közül. A kókusz szirup szinte minden bárban, étteremben, de még kávézóban is megtalálható. A szirup felhasználása koktélokba, ízesített latte-kba , cappuccinókba és süteményekbe egyaránt ajánlott de szívesen használják a baristák vagy bártenderek frappéba, és smoothie ba is. A kókusz alapvetően édes savanykás gyümölcs a kókuszdió levét hívják kókusz tejnek és azt a konyhában főzéshez, mártásokhoz, levesekhez használják, míg a b

megvesz
Monin Mandula koktélszirup (almond) 0,25L

Monin Mandula koktélszirup (almond) 0,25L

A mandula szirup igen népszerű a bártenderek körében, de nem csak náluk, hiszen rengeteg sütemény, desszert is ezzel az ízzel készül. A cukrászatban és a konyhában is használják a mandula szirupot. A bártenderek egyik leggyakrabban készített koktélja a Mai Tai ebbe szükséges alapanyagként a Monin mandula szirup. A mandula egy csonthéjas mag belső termése. A mandula virágja rózsaszínes fehér és igen illatos. Az érett mandula magjait feltörik és a benne lévő olajos magot használják fel. A mag kissé olajos é

megvesz
Monin Feketeribizli koktélszirup (cassis) 0,25L

Monin Feketeribizli koktélszirup (cassis) 0,25L

A feketeribizli egy édes, kissé savanykás sötét színű bogyós gyümölcs. A felhasználása italokban, mártásokban, lekvárokban ajánlott, de önmagában is lebogyózva egy kevés porcukorral meghintve kiváló csemege. A Monin feketeribizli szirupot koktélokban vagy limonádékban szokták felhasználni de egyszerű szörpként vagy fagylaltok ízesítéseként is használják. A legismertebb feketeribizlivel készült koktél a kir royal, igaz az nem feketeribizli sziruppal hanem cassis likőrrel készül, de ha alkoholmentes koktélt

megvesz
Monin Blue Curacao koktélszirup 0,25L

Monin Blue Curacao koktélszirup 0,25L

A blue curacao szirup az egyik legnépszerűbb koktél alapanyag, általában színezésként és édesítésként szokták használni. A Monin blue curacao koktél szirupot a curacao szigetéről származó zöld narancs szárított héjából készítik, az íze a keserű narancs és az édes narancs íz keveréke, a színe égszinkék és rendkívül jól színezi az italokat, koktélokat. Egzotikus ízt és színt kölcsönöz az italodnak. Használd te is a Monin blue curacao szirupot ha szép színű koktélokat kevergetnél. Blue Curacao Martini 10

megvesz
Monin Eper koktélszirup (strawberry) 0,25L

Monin Eper koktélszirup (strawberry) 0,25L

A Monin eper szirup a legkeresettebb termék a portfólióban, hiszen a felhasználhatósága széleskörű. Koktélokban, limonádékban, smoothiek ban, frappékban, ízesített kávékban, latte ben és desszertekhez, süteményekhez és még sorolhatnánk mi mindenben tudod felhasználni az eperszirupot. A gyümölcs szezonja nyáron van, és az eper könnyű és szapora termeszthetősége miatt is népszerű a nyári italokban. Használj a koktéljaidban Monin eperszirupot és meglátod nem fogsz csalódást okozni a vendégeidnek. Epres hab

megvesz
Monin Pina Colada koktélszirup 0,25L

Monin Pina Colada koktélszirup 0,25L

A Pina Colada koktél kétségtelenül az egyik legismertebb kevert ital a világon, nincs olyan vendéglátó üzlet, koktélbár, kávézó otthoni koktélparty ahol ne készítenék, vagy a vendégek ne kérnék, ismernék ezt az italt. A Pina Colada egy intenzíven kókuszos, rumos, ananászos tejszínes vagy friss gyümölcsös, de mindenképpen egy egzotikus frissítő koktél. Az italt Puerto Rico ban találták ki és nem is egy bártender hanem egy felszolgáló volt a kitalálója, mindenesetre nagyot alkotott. A Monin Pina colada szir

megvesz
Monin Cukorszirup (sugar syrup) 0,25L

Monin Cukorszirup (sugar syrup) 0,25L

Cukorszirupot használnak a leggyakrabban a bártenderek, sokan viszont takarékosság miatt főzik a cukorszirupot és nem a Monin cukorszirupot használják. A cukorszirup főzésének a hátránya, hogy soha nem lesz egységes szerkezetű állandó minőségű cukorszirup, illetve a répacukorból főzött cukorszirup másképp oldódik a koktélokban egy mojitóban mint a Monin nádcukor szirup. A monin nádcukor szirupot eredeti cukornádból főzik és a nádat érett formában szüreteleik, így lehetséges, hogy a Monin cukorszirup a l

megvesz