Összetevők: kukoricakeményítő, rizsliszt, kukorica liszt, burgonyakeményítő, dextróz, stabilizátor (E450), burgonya pehely (szárított burgonya, emulgeáló szer (E471), stabilizátor (E471), tartósítószer (Nátrium-metabiszulfit) antioxidáns (E320/, psyllium rostőrlemény, burgonya rost, térfogatnövelőszer (E464), almarost
Naturbit gluténmentes lisztkeverék Összetevők: kukoricakeményítő, burgonyakeményítő, rizsliszt, kukoricaliszt, dextróz, burgonyarost, burgonyapehely, stabilizátor (guargumi), térfogatnövelőszer, almarost, burgonyapehely, szárított burgonya Átlagos tápérték 100 g Naturbit Gluténmentes lisztkeverékben: Energia: 1416 kJ/338 kcal Fehérje: 1,5 g Szénhidrát: 81,7 g Zsír: 0,2 g
Glutenix gluténmentes falusi kenyérpor, amely nem tartalmaz olajos magvakat, szóját, szulfitokat, sót. Összetevők: búzakeményítő, kukoricaliszt, dextróz, rizsliszt, sovány tejpor, burgonyarost, gluténmentes zabrost, stabilizátor (guar gumi, xantá gumi, E464), térfogatnövelő szer (Na-karbonát), antioxidáns (aszkorbinsav). Átlagos tápérték 100 g Glutenix falusi kenyérlisztkeverékben: Energia: 1428 kJ / 337 kcal Zsír: 0,2 g - amel
Mit érdemes tudni róla? Vegán Gluténmentes Származási hely: -
Mit érdemes tudni róla? Vegán Gluténmentes Magas a fehérje és rosttartalma Hozzáadott cukrot nem tartalmaz Mesterséges színezékektől és tartósítószerektől mentes Sokoldalúan felhasználható Összetevők: 100% csicseriborsó liszt Származási hely: Magyarország
Kukoricakeményítő bemutatása A kukoricakeményítő a glükóz egyik polimere, melyet a kukoricából nyernek ki. Színtelen, szagtalan, fehér por. Felhasználható mártások vagy krémek készítéséhez, ételek sűrítésére. A lisztérzékenyek étrendjének egyik alapanyaga. Gluténmentes. Energiaérték: 1412 kJ (343 kcal)/100 g Kiszerelés 250 g
Mit érdemes tudni róla? Vegán Allergénmentes Származási hely: Magyarország
Mit érdemes tudni róla? Vegán Gluténmentes Könnyen kezelhető Lassan felszívódású szénhidrátokban gazdag Szójamentes Tejmentes Tojásmentes GMO mentes Sokoldalúan, számos étrendben felhasználható Felhasználási javaslat: Kenyér recept (kb. 900 g-os kenyérhez) Hozzávalók: 500 g miklo’s lisztkeverék 500 ml langyos víz 20 g friss élesztő 1 ek. olaj 14 g só
Mit érdemes tudni róla? Vegán Gluténmentes Származási hely: -
Mit érdemes tudni róla? Vegán Gluténmentes Könnyen kezelhető Szójamentes Tejmentes Tojásmentes Kiváló ár-érték arány Felhasználás: Basic kenyér Hozzávalók: 500 g langyos víz, 20 g méz, 25 g friss élesztő, 15 g psyllium rost (por állagú útifű), 500 g Basic gluténmentes lisztkeverék, 12 g só, 15 g olaj. Elkészítés: Mérjük egy keverőtálba a vizet, a mézet és morzsoljuk bele az élesztőt, majd pár perc alatt futtassuk fel. Keverjük hozzá egy kézi habverőve
Mit érdemes tudni róla? Vegán Gluténmentes Cukormentes Sokoldalúan felhasználható Lassú felszívódású szénhidrátokat tartalmaz Magas a fehérje tartalma Alacsony a glikémiás indexe Összetevők: 100% barna rizsliszt Származási hely: Magyarország
Mit érdemes tudni róla? Vegán Allergénmentes Származási hely: Magyarország
Mit érdemes tudni róla? Vegán Paleo Gluténmentes Élelmi rostban gazdag (8%) Növényi fehérjében gazdag (27%) Alacsony szénhidrát tartalmú Lassú felszívódású szénhidrátokat tartalmaz Vitaminokban (több B2- és E-vitamin) gazdag Tartalmaz káliumot, kalciumot, vasat, magnéziumot Hozzáadott cukortól mentes Összetevők: 100% mandulaliszt Származási hely: -
Mit érdemes tudni róla? Vegán Gluténmentes Magas a fehérje és rosttartalma Hozzáadott cukrot nem tartalmaz Mesterséges színezékektől és tartósítószerektől mentes Sokoldalúan felhasználható Érdekességek a zabról: A zab egy rendkívül értékes gabonaféle, magas fehérje- és rosttartalommal. Belső értékeit a pelyhesítés után is megőrzi. Egyszerűen elkészíthető és széleskörűen felhasználható, így nem kérdéses, miért vált és maradt az egyik legkedveltebb reggeli fogás az angolszá
Mit érdemes tudni róla? Vegán Gluténmentes Magas a fehérje és rosttartalma Hozzáadott cukrot nem tartalmaz Mesterséges színezékektől és tartósítószerektől mentes Sokoldalúan felhasználható Érdekességek a zabról: A zab egy rendkívül értékes gabonaféle, magas fehérje- és rosttartalommal. Belső értékeit a pelyhesítés után is megőrzi. Egyszerűen elkészíthető és széleskörűen felhasználható, így nem kérdéses, miért vált és maradt az egyik legkedveltebb reggeli fogás az angolszá