Papp Lekvár Manufaktúra

Natúr Eperlekvár (cukor nélküli)

Natúr Eperlekvár (cukor nélküli)

Összetevők:  eper,  almavelő,   sűrítőanyag: pektin, tartósítószer: kálium szorbát 100 g termék 80 g gyümölcs felhasználásával készült (70 g eper,  10 g  alma) összes cukortartalom: 8 g / 100 g Felbontás után hűtve tárolandó! Hozzáadott cukor és édesítőszer nélkül készített termék.  

megvesz
Fekete Áfonya-alma lekvár

Fekete Áfonya-alma lekvár

Tudtad, hogy a népi hagyomány szerint a fekete áfonya magas A-vitamin és karotinoid tartalma miatt alkalmas farkasvakság, szemideg- és érgyulladás ellen. Állítólag tudományosan elfogadott szív és érrendszeri betegségek gyógyítására is. Az egyik legbiztosabb gyógyszer a szívszélhűdés elkerülésére, gyógyítására vagy egyéb szívbetegségekre az áfonyaszörp. Gyógyító erejét kimagasló káliumtartalmának köszönheti. Jelentős C-vitamin, anticionid és antioxidáns tartalma miatt  megelőző hatása van a rák, az érren

megvesz
Birsalma Lekvár

Birsalma Lekvár

Összetevők: birsalma, cukor, sűrítőanyag: pektin, tartósítószer: kálium szorbát 100 g termék 80g gyümölcs felhasználásával készül Összes cukortartalom: 30g/100 g Napfénytől védve tárolandó!

megvesz
Bodzalekvár

Bodzalekvár

Összetevők:  fekete bodza velő (bodza bogyó velőzve) reszelt alma, cukor, sűrítőanyag: pektin, tartósítószer: kálium szorbát 100 g termék 85 g gyümölcs felhasználásával készült (60 g bodza, 25 g alma) összes cukortartalom: 30g / 100 g Felbontás után hűtve tárolandó! A bodzalekvárt kíméletes eljárással főzzük, ügyelve arra, hogy az értékes vitaminok, ásványi anyagok (pl. B1-, B6-, B12-, C-vitamin, vas) benne maradjanak. Kiváló alapanyag palacsintához, piskótákhoz, de remek kiegészítője lehe

megvesz
Natúr Fahéjas Almalekvár (cukor nélküli)

Natúr Fahéjas Almalekvár (cukor nélküli)

Hozzáadott cukor és édesítőszer nélkül készített házi lekvár. Ajánljuk deszertekhez, palacsintához, buktához, fánkhoz és muffinhoz.

megvesz
Natúr Feketeribizli Lekvár

Natúr Feketeribizli Lekvár

Hozzáadott cukor és édesítőszer nélkül készített házi lekvár. Tudtad, hogy a népi hagyomány szerint köszvénybogyó volt a neve és természetes lázcsillapítóként ismerik? Influenza ellen és az emésztés elősegítésére, érszűkületre, használják. Kimossa a szervezetből a fegyülemlett ionizált fémeket és egyéb szennyező anyagokat. A bogyó tartalmaz C-, A1-, B1-, B2-, B6-vitamint, nikotinsavat, káliumot, nátriumot, kalciumot, vasat, rezet, foszforsavat, mangánt. Magas pektintartalma miatt főzés (dzsem-, szörp

megvesz
Natúr Fokhagyma krém

Natúr Fokhagyma krém

Hozzáadott cukor és édesítőszer nélkül készített házi lekvár.

megvesz
Natúr Homoktövis-alma lekvár

Natúr Homoktövis-alma lekvár

Hozzáadott cukor és édesítőszer nélkül készített házi lekvár. Tudtad, hogy a népi hagyomány szerint a homoktövis általános legyengülés, illetve különösen ferőző betegségek és műtétek után jó immunrendszer-erősítő? Hámosító és gyulladáscsökkentő hatása miatt segíti a sebgyógyulást, a bőrbetegségek gyógyulását. Meghűléses megbetegedéseknél ajánlott. Magas C-vitamin-tartalma miatt ideális a téli időszakban.

megvesz
Natúr Medvehagyma krém

Natúr Medvehagyma krém

Hozzáadott cukor és édesítőszer nélkül készített házi lekvár. Tudtad, hogy a népi hagyomány szerint a medvehagyma csökkenti a vérnyomást, az érelmeszesedést, javítja a szív és érrendszer működését. Segíti a vér és a máj méregtelenítését, az emésztést. Gyulladásgátló hatású. Emlékezetjavító, vírus és baktériumölő. Gombaellenese (candida, mikrosporium) hatású.

megvesz
Natúr /cukor és édesítőszer nélküli/ Meggylekvár

Natúr /cukor és édesítőszer nélküli/ Meggylekvár

Hozzáadott cukor és édesítőszer nélkül készített házi lekvár. Ajánljuk pirítóshoz és goffrihoz is.

megvesz
Natúr /cukor és édesítőszer nélküli/ Sárgabarack Lekvár

Natúr /cukor és édesítőszer nélküli/ Sárgabarack Lekvár

Hozzáadott cukor és édesítőszer nélkül készített házi lekvár. Piskótákhoz és egyéb házi süteményekhez jó választás, ha nem mersz más ízzel kísérletezni. Tudtad, hogy a népi hagyomány szerint a sárgabarack méregteleníti a szervezetet, fokozza a vérképzést. Csökkenti az asztmatikus panaszokat, természetes segítség érrendszeri problémákra.

megvesz
Natúr Szederlekvár

Natúr Szederlekvár

Hozzáadott cukor és édesítőszer nélkül készített házi lekvár. Tudtad, hogy a népi hagyomány szerint a szeder flavonoid vegyületei elsősorban antioxidáns hatásuknak köszönhetően hasznosak. Immunserkentő, gyulladáscsökkentő, daganatellenes hatása van.

megvesz
Natúr Zeller Krém

Natúr Zeller Krém

Hozzáadott cukor és édesítőszer nélkül készített házi lekvár. Tudtad, hogy a népi hagyomány szerint a zeller gumó hormonokat, enzimeket, magnéziumot, káliumot, B-vitaminokat tartalmaz? Illóolaja antiszeotikus hatású elősegíti az altesti szervek vérellátását. Elmulasztja a hólyag-, a vesemedence-, a petefészek-gyulladást. A krónikus vesegyulladás ellenszere. Szívproblémákra és vérkeringési zavarokra, továbbá érelmeszesedésre, hallásgyengülésre hasznos. Újabb felmérések szerint a vércukorszintet csökkent

megvesz
Csipkelekvár (hecsedli)

Csipkelekvár (hecsedli)

Rizsfelfújthoz (riskó) és húsokhoz ajánljuk. Illetve teába is kiváló szószként. Tudtad, hogy a népi hagyomány szerint a csipkebogyó C-vitamin tartalma magas? Tartalmaz vasat, magnéziumot, A-, B-, K- és P-vitamint. Enyhíti a vese és hólyagbajokat. Jó hatású a magas vérnyomásra, bélhurutra, hörgőhurut, epe és májzavar esetén. Ízületi betegségekre is hatásos.

megvesz
Dió-alma gyümölcsdesszert

Dió-alma gyümölcsdesszert

Összetevők:  Dió, almavelő,  cukor, sűrítőanyag: pektin, tartósítószer: kálium szorbát 100 g termék 75 g gyümölcs  felhasználásával készült (45 g dió, 30 g alma) összes cukortartalom: 30 g / 100 g Napfénytől védve tárolandó! Felbontás után hűtve tárolandó! A dió-alma lekvár minőség megőrzési ideje rövidebb, mint más termékeké! Diólekvárunk kiváló palacsintába, rántott Camambert-hez, gyerekeknek kiflire, zsemlére, mogyorókrém helyett. Sütésálló, így zserbóba, beiglibe, kiflibe is aján

megvesz