A Passalacqua története 1948-ig nyúlik vissza, amikor egy kis családi vállalkozásként indult, mindössze egy 5 kg-os pörkölővel. Az évek során folyamatosan fejlődött, és ma már Casavatore városában, egy 5000 négyzetméteres üzemben működik, 3460 kg/órás gyártókapacitással. A nápolyi kávékultúra hagyományait tiszteletben tartva a Passalacqua a legkiválóbb alapanyagokkal dolgozik. A családi irányítás harmadik generációja továbbra is elkötelezett a minőség és a kézműves hagyományok megőrzése mellett. A Crem
A Passalacqua története 1948-ig nyúlik vissza, amikor egy kis családi vállalkozásként indult, mindössze egy 5 kg-os pörkölővel. Az évek során folyamatosan fejlődött, és ma már Casavatore városában, egy 5000 négyzetméteres üzemben működik, 3460 kg/órás gyártókapacitással. A nápolyi kávékultúra hagyományait tiszteletben tartva a Passalacqua a legkiválóbb alapanyagokkal dolgozik. A családi irányítás harmadik generációja továbbra is elkötelezett a minőség és a kézműves hagyományok megőrzése mellett. A Hare
A Passalacqua története 1948-ig nyúlik vissza, amikor egy kis családi vállalkozásként indult, mindössze egy 5 kg-os pörkölővel. Az évek során folyamatosan fejlődött, és ma már Casavatore városában, egy 5000 négyzetméteres üzemben működik, 3460 kg/órás gyártókapacitással. A nápolyi kávékultúra hagyományait tiszteletben tartva a Passalacqua a legkiválóbb alapanyagokkal dolgozik. A családi irányítás harmadik generációja továbbra is elkötelezett a minőség és a kézműves hagyományok megőrzése mellett. A Gold
A Passalacqua Mekico kávékeveréke a világ legkiválóbb Arabica kávéinak gondos válogatásából született, és tökéletesen tükrözi a márka magas szintű minőségi elvárásait. Legyen szó otthoni kávézásról vagy kávézóban történő kiszolgálásról, a Mekico keverék mindenkit lenyűgöz, még a legigényesebb kávérajongókat is. Ez a 100%-ban Arabica alapú keverék egyedülálló illatával és váratlanul édes ízvilágával hódít. A kávéban érezhető gyümölcsös jegyek mellett karamell, mogyoró és csokoládé finom árnyalatai kever
A Passalacqua története 1948-ig nyúlik vissza, amikor egy kis családi vállalkozásként indult, mindössze egy 5 kg-os pörkölővel. Az évek során folyamatosan fejlődött, és ma már Casavatore városában, egy 5000 négyzetméteres üzemben működik, 3460 kg/órás gyártókapacitással. A nápolyi kávékultúra hagyományait tiszteletben tartva a Passalacqua a legkiválóbb alapanyagokkal dolgozik. A családi irányítás harmadik generációja továbbra is elkötelezett a minőség és a kézműves hagyományok megőrzése mellett. A Pass
A Passalacqua Cremador kávékeveréke öt, a világ legértékesebb kávétermesztő területeiről származó kávét egyesít, hogy egyedülálló illatot és tökéletes egyensúlyt hozzon létre. A Cremador keverék kulcsa az egyensúly. A 70%-ban arabica és 30%-ban robusta kávébabot tartalmazó keverék esetében tökéletes egységet alkot a testes jelleg és a magával ragadó ízhatás. Az Ibis fajtákra jellemző kellemes malátás ízjegyek pedig csodálatos mogyoróbarna színben pompázó sűrű krémréteggel párosulnak. A Cremadort elsős
A Passalacqua története 1948-ig nyúlik vissza, amikor egy kis családi vállalkozásként indult, mindössze egy 5 kg-os pörkölővel. Az évek során folyamatosan fejlődött, és ma már Casavatore városában, egy 5000 négyzetméteres üzemben működik, 3460 kg/órás gyártókapacitással. A nápolyi kávékultúra hagyományait tiszteletben tartva a Passalacqua a legkiválóbb alapanyagokkal dolgozik. A családi irányítás harmadik generációja továbbra is elkötelezett a minőség és a kézműves hagyományok megőrzése mellett. A Pass
A Passalacqua története 1948-ig nyúlik vissza, amikor egy kis családi vállalkozásként indult, mindössze egy 5 kg-os pörkölővel. Az évek során folyamatosan fejlődött, és ma már Casavatore városában, egy 5000 négyzetméteres üzemben működik, 3460 kg/órás gyártókapacitással. A nápolyi kávékultúra hagyományait tiszteletben tartva a Passalacqua a legkiválóbb alapanyagokkal dolgozik. A családi irányítás harmadik generációja továbbra is elkötelezett a minőség és a kézműves hagyományok megőrzése mellett. A Pass
A Passalacqua története 1948-ig nyúlik vissza, amikor egy kis családi vállalkozásként indult, mindössze egy 5 kg-os pörkölővel. Az évek során folyamatosan fejlődött, és ma már Casavatore városában, egy 5000 négyzetméteres üzemben működik, 3460 kg/órás gyártókapacitással. A nápolyi kávékultúra hagyományait tiszteletben tartva a Passalacqua a legkiválóbb alapanyagokkal dolgozik. A családi irányítás harmadik generációja továbbra is elkötelezett a minőség és a kézműves hagyományok megőrzése mellett. A Crem
A Passalacqua története 1948-ig nyúlik vissza, amikor egy kis családi vállalkozásként indult, mindössze egy 5 kg-os pörkölővel. Az évek során folyamatosan fejlődött, és ma már Casavatore városában, egy 5000 négyzetméteres üzemben működik, 3460 kg/órás gyártókapacitással. A nápolyi kávékultúra hagyományait tiszteletben tartva a Passalacqua a legkiválóbb alapanyagokkal dolgozik. A családi irányítás harmadik generációja továbbra is elkötelezett a minőség és a kézműves hagyományok megőrzése mellett. A Pass
A Passalacqua története 1948-ig nyúlik vissza, amikor egy kis családi vállalkozásként indult, mindössze egy 5 kg-os pörkölővel. Az évek során folyamatosan fejlődött, és ma már Casavatore városában, egy 5000 négyzetméteres üzemben működik, 3460 kg/órás gyártókapacitással. A nápolyi kávékultúra hagyományait tiszteletben tartva a Passalacqua a legkiválóbb alapanyagokkal dolgozik. A családi irányítás harmadik generációja továbbra is elkötelezett a minőség és a kézműves hagyományok megőrzése mellett. A Pass
A Passalacqua története 1948-ig nyúlik vissza, amikor egy kis családi vállalkozásként indult, mindössze egy 5 kg-os pörkölővel. Az évek során folyamatosan fejlődött, és ma már Casavatore városában, egy 5000 négyzetméteres üzemben működik, 3460 kg/órás gyártókapacitással. A nápolyi kávékultúra hagyományait tiszteletben tartva a Passalacqua a legkiválóbb alapanyagokkal dolgozik. A családi irányítás harmadik generációja továbbra is elkötelezett a minőség és a kézműves hagyományok megőrzése mellett. A robu
Történetünk egészen 1948-ig nyúlik vissza. Kávépörköléssel foglalkozó családi vállalkozásunk kezdetben rendkívül kisméretű volt, gépparkunk egy mindössze 5 kg kávé pörkölésére alkalmas berendezésből állt. Vagyis gyártókapacitásunk még gyerekcipőben járt. Cégünk az elkövetkezendő évek során jelentős fejlődésen ment keresztül. Nápoly közelében, Casavatore városában található új üzemünk alapterülete mintegy 5000 négyzetméter, gyártókapacitásunkat pedig 3460 kg/órára növeltük. Termékeink ma már a világ