A garam masala jellemzői A garam masala indiai eredetű fűszerkeverék, amelyet a keleti konyha használ főként. Általában szószokhoz, mártásokhoz használják, valamint előételekhez, salátákhoz, de édességek készítéséhez is. Főbb összetevői: fahéj, babérlevél, római kömény, koriander, zöld vagy fekete kardamom, szemes feketebors, szegfűszeg, őrölt szerecsendió-virág, de lehet bővíteni még más fűszerekkel is. Receptek garam masala fűszerkeverékkel Csicseriborsós, mangós curry Indiai csicser
TRS Urid Dal Chilka lencse 500gAz urid dal lencse kitűnő növényi fehérjeforrás. Emellett rostokat is tartalmaz. A TRS Urid Dal Chilka lencse tulajdonságai 100g-ja 24g fehérjét tartalmaz, így nagyon jó fehérjeforrás. Magas rosstartalma révén szerepet játszhat az emésztés és méregtelenítés folyamataiban. A TRS URID DAL CHILKA LENCSE JELLEMZŐI • Növényi fehérjeforrás • Rostokat tartalmaz • Támogatja az emésztést • Segíthet a méregtelenítésben A TRS Urid Dal Chi
A fekete bab jellemzői - Rostokban gazdag. - B6 vitamint és folsavat tartalmaz nagy mennyiségben. - Protein tartalma is magas. - Alacsony zsír és nátrium tartalmú. - Nagy mennyiségű inzulintartalma miatt ajánlott a cukorbetegnek is. - Gluténérzékenyek diétájába is beilleszthető. - Molibdént is tartalmaz, ami élénkítő hatású. A FEKETE BAB KONYHAI FELHASZNÁLÁSA A fekete babot előszeretettel használják Indiában dhal-ok alapanyagaként. Felhasználható köretek, főzelékek m
Chili pehely 100g Összetevők: szárított, zúzott chili paprika. Származási hely: India Cikkszám: 20435
Receptek őrölt chili paprikával Fűszeres tofukolbászok gluténmentes bagettel Csicseriborsós egyben sült Feketebab-gombócok Cikkszám: 20582