Szekszárdon elsők között kezdett el foglalkozni a pincészet a kishordós érleléssel. Az 1994-es évjárat bora volt az első ami ilyen hordókba került. Három hordóval kezdték az óvatos ismerkedést, hiszen a magyar borászszakmában akkor még kevéssé ismert terület volt a barrique érlelés. Az első évtől kezdve vallják, hogy az így elkészített boroknál a fa és a pörkölt jegyek ne uralják el a bor természetes jellegét. Az első évtől kezdve a mai napig a Cabernet Franc (60%) és a Merlot (40%) alkotja ezt a klasszik
A Vesztergombi Pince zászlós bora, klasszikus bordói házasítás. Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc, Merlot egyenlő arányú házasítása. Kizárólag kiemelkedően jó években készítik. Ehhez mindenképpen ragaszkodnak, ha sokszor fájdalmasan hosszú évek maradnak is így ki. Ragaszkodnak a magas és állandó minőséghez. A bor 22-24 hónapig érlelődik barrique hordókban.
A Vesztergombi Pince 1992 óta készít Bikavért. E vörösbor kékfrankosból, cabernet sauvignonból, merlotból és kadarkából áll össze. Nem csak szimbolikus, hanem a bor szempontjából is igen fontos a kadarka jelenléte, hiszen egy Bikavért a kadarka tesz Bikavérré. Jellegzetesen sokszínű, sok ízű, érlelt szekszárdi vörösbor. A bor minimum 12 hónapig érik nagy tölgyfahordókban.