Mit érdemes tudni róla? Vegán Gluténmentes Cukormentes Szuperélelmiszer Álgabona Semleges ízű Értékes omega-3 és omega-6 zsírsav forrás Élelmi rostban gazdag Nagy a vízmegkötő képessége Lassú felszívódású szénhidrátokat tartalmaz Alacsony a glikémiás indexe Jelentős ásványi anyag forrás A Chia mag kiváló fehérje forrás. A Chia mag tömegének 14%-a fehérje, ami kimagasló a növényi élelmiszerek körében. Ráadásul az esszenciális aminosavak kiegyensúlyozottan találhatók meg b
Mit érdemes tudni róla? Vegán Liofilizált 100% áfonya Hozzáadott cukrot nem tartalmaz Nem tartalmaz ízfokozót Mesterséges színezékektől és tartósítószertől-mentes Alacsony kalóriatartalmú Rostban gazdag Magas antioxidáns tartalmú Vitamindús Csökkenti a vérnyomást Javítja a memóriát Nem tartalmaz aromát, cukrot és adalékanyagot Egészséges, ropogós snack Többféle formában felhasználhatod: zabkásába, torta dísznek Felhasználási javaslat: Az egész szemű, ropogós
Mit érdemes tudni róla? Vegán Liofilizált 100% málna Hozzáadott cukrot nem tartalmaz Nem tartalmaz ízfokozót Mesterséges színezékektől és tartósítószertől-mentes Mi az a fagyasztva szárítás (liofilizálás) és hogyan működik? A liofilizálás vagy fagyasztva szárítás napjaink legkíméletesebb tartósítási eljárásának számít, a lényege röviden, hogy a tartósítani kívánt élelmiszerből lassan, fokozatosan eltávolítják a nedvességet. A folyamat első részében lefagyasztják a feldara
Mit érdemes tudni róla? Vega Liofilizált 100% eper Hozzáadott cukrot nem tartalmaz Nem tartalmaz ízfokozót Mesterséges színezékektől és tartósítószertől-mentes Mi az a fagyasztva szárítás (liofilizálás) és hogyan működik? A liofilizálás vagy fagyasztva szárítás napjaink legkíméletesebb tartósítási eljárásának számít, a lényege röviden, hogy a tartósítani kívánt élelmiszerből lassan, fokozatosan eltávolítják a nedvességet. A folyamat első részében lefagyasztják a feldarabo
Mit érdemes tudni róla? Vega Liofilizált 100% eper Hozzáadott cukrot nem tartalmaz Nem tartalmaz ízfokozót Mesterséges színezékektől és tartósítószertől-mentes Mi az a fagyasztva szárítás (liofilizálás) és hogyan működik? A liofilizálás vagy fagyasztva szárítás napjaink legkíméletesebb tartósítási eljárásának számít, a lényege röviden, hogy a tartósítani kívánt élelmiszerből lassan, fokozatosan eltávolítják a nedvességet. A folyamat első részében lefagyasztják a feldarabo