Ez a bor azoknak szól, akik imádják a markáns aromákat és ízeket.A borászat "Triveneto" régiójában szüretelt Sauvignon blanc magában hordozza az észak-olasz fajtajegyek jellegzetességeit: paradicsomlevél, zöldbors, zsálya és bodza. Az ízvilága gazdag és komplex, az illatból megismert jegyeket tökéletesen visszatükrözve. Az utóíz finoman ásványos. Ez a fehérbor acéltartályban érlelődött, hordós érlelés nélkül. Kiváló aperitifként, valamint remek kísérő zöldséges ételekhez, különösen spárgához, pestós tészt
Kézzel szüretelt, Cortese szőlőből készült bor, amelyet kíméletes préselés után 15–20 napon át acéltartályban, szabályozott hőmérsékleten erjesztettek, helyi, őshonos élesztők segítségével. Az ezt követő 3–4 hónapos seprőn tartás friss, azonnali fogyasztásra csábító bort eredményezett. Színe szalmasárga, zöldes reflexekkel.Illatában kirobbanóan ásványos, gyümölcsös és fehér virágos jegyek dominálnak, melyeket élénk savak és mandulás lecsengés tesznek teljessé – egy üde, harmonikus borélmény.