Zottel

Vízprés VS-160 160L

Vízprés VS-160 160L

A rozsdamentes acélból készült vízprés. A rozsdamentes acélból készült vízprések a legegyszerűbb prések, melyekkel a leggyorsabban és legnagyobb hatékonysággal tömöríthetjük a különféle gyümölcsöket. Ez a fajta tömörítés lehetővé teszi, hogy különösebb fizikai erőkifejtés révén nagy kompresszió jöjjön létre a préselési folyamat közben. A vízprés működési elve igen egyszerű: A préselés során a víz nyomás energiáját használjuk fel. Mielőtt a préseléshez hozzákezdünk elzárjuk a szelepet. Majd feltöltjük a gu

megvesz
Vízprés VS-250 250L

Vízprés VS-250 250L

A rozsdamentes acélból készült vízprés. A rozsdamentes acélból készült vízprések a legegyszerűbb prések, melyekkel a leggyorsabban és legnagyobb hatékonysággal tömöríthetjük a különféle gyümölcsöket. Ez a fajta tömörítés lehetővé teszi, hogy különösebb fizikai erőkifejtés révén nagy kompresszió jöjjön létre a préselési folyamat közben. A vízprés működési elve igen egyszerű: A préselés során a víz nyomás energiáját használjuk fel. Mielőtt a préseléshez hozzákezdünk elzárjuk a szelepet. Majd feltöltjük a gu

megvesz
Vízprés VS-35 35L

Vízprés VS-35 35L

A rozsdamentes acélból készült vízprés. A rozsdamentes acélból készült vízprések a legegyszerűbb prések, melyekkel a leggyorsabban és legnagyobb hatékonysággal tömöríthetjük a különféle gyümölcsöket. Ez a fajta tömörítés lehetővé teszi, hogy különösebb fizikai erőkifejtés révén nagy kompresszió jöjjön létre a préselési folyamat közben. A vízprés működési elve igen egyszerű: A préselés során a víz nyomás energiáját használjuk fel. Mielőtt a préseléshez hozzákezdünk elzárjuk a szelepet. Majd feltöltjük a gu

megvesz
Zottel gyümölcs daráló

Zottel gyümölcs daráló

Gyümölcs daráló Normal 0 21 false false false HU X-NONE X-NONE   Típus MMS 1F Teljesítmény 650 kg/h Motorteljesítmény 2,2 kW  Elektromos csatlakozás 230 V Fordulatszám (ford/perc) 1440 Hossz 700 mm Szélesség 820 mm Magasság 1520 mm Súly 43 kg Nagyobb mennyiségű gyümölcs darálására alkalmas, saválló anyagból készült. A garatba akár a tároló  vagy szüretelő ládából közvetlenül önthető be az egész gyümölcs, amit az inox kések körforgó mozgással péppé darálnak, és a dara a kivető nyíláson át távozik a készülé

megvesz