A debreceni székhellyel rendelkező Manit Webshop Kft. hidegen sajtolt növényi olajok, frissen préselt gyümölcs és zöldséglevek, értékesítésével foglalkozik. A Manit Webshop Kft. kínálatát gazdagítják számos Hajdú- bihari, Szatmár - beregi termelő kiváló minőségű kézműves lekvárjai, a szatmári szilvalekvár, homoktövisből készült termékei. A Manit Webshop Kft termékkínálata kiegészült, bio gyümölcs- és zöldséglevekkel, gluténmentes termékekkel, kekszekkel, cukormentes, diabetikus csokikkal, lisztekkel, hidegen sajtolt növényi olajokkal, hidegen sajtolt napraforgó olajjal.
Ajánljuk sütéshez, főzéshez, salátákhoz, majonézhez, pácoláshoz, grillezéshez. Viszonylag semleges ízű, kevésbé érződik az ételen. A repceolajnak ideális a zsírsavtartalma: omega-3: 11% omega-6: 21% omega-9: 61% Az eredetileg Kanadából származó repceolaj a kanadai St. Michael’s kórház kutatói szerint a legegészségesebb választás a 2-es típusú diabéteszben szenvedő betegek számára. A repceolaj csupán 7% telített zsírt tartalmaz, alig a felét annak, amennyit az egészségügyi előnyeiről
A máriatövismag jellemzői, hatásai: • Magjának főbb hatóanyagai: szilimarin nevű flavolignán keverék, flavonoidok, szterolok. • Főbb hatásai: májkárosító anyagok hatását kivédő, májvédő és a májsejtek újraképződését elősegítő. • Felhasználás: a termést túlzott mértékű italfogyasztás, vegyszerek, gyógyszer- és galócamérgezésben, heveny és akut májgyulladás, ill. májzsugorodás kezelésére alkalmas készítményekben. Forrás: Babulka Péter: Ismerjük fel a termesztett gyógy- és fűsze
A hidegen sajtolt tökmagolaj számos előnyt hordoz magában, hiszen nincs kitéve azon kémiai kezeléseknek, amelyek roncsoló hatással vannak a tökmag vitamin- és ásványi anyag tartalmára. Ezáltal annak kedvező hatásai megszámlálhatatlanok: magas omega-3 és omega-6 zsírsav valamint kalcium, magnézium, cink, vas, foszfor, továbbá A-, E-, B1-, B2-, B3-, B5-, B6- és C-vitamin tartalma miatt rengeteg betegség megelőzésében és kezelésében hasznos segítség lehet. Immunrendszer erősítő hatással bír, alkalmazzák pros
Tölgyfahordóban érlelt Modenai Balzsamecet, gazdaságos kiszerelésben, melynek savassága csupán 6%. Határozott, karakteres ízével összetéveszthetelenül Modenai. A Gino Toschi gyártó ismert a kézművességéről, prémium minőségű termékeiről. Ellenőrzött "Consorzio Produzione Certificata" minősítésű, ez a termék prémium kategóriás balzsamecet. Glutén és GMO mentes. Felhasználási javaslat: szószokban, mártogató szószokban, húsok sütéséhez, páclevekben, zöldségeken, salátákon, zöldbablevesekben, mindenhol, aho
A sárgabaracklekvár a magyar háztartások kötelező eleme. Sütemények, zserbó, linzer, palacsinta, császármorzsa készülhet belőle. Gyümölcsdarabokat tartalmaz. A noszvaji lekvár készítése a régi hagyományokon alapul, a folyamatban a család minden tagja részt vesz. A bükkaljai településen a hagyományok ápolása mellett az idegenforgalom igényei is kedveznek a minőségi lekvárok iránti kereslet növekedéséhez. Tapasztalataikat csoportok számára is átadják. A gyümölcsök a bükkalja településeiről szárma
A noszvaji lekvár készítése a régi hagyományokon alapul, a folyamatban a család minden tagja részt vesz. A bükkaljai településen a hagyományok ápolása mellett az idegenforgalom igényei is kedveznek a minőségi lekvárok iránti kereslet növekedéséhez. Tapasztalataikat csoportok számára is átadják. A gyümölcsök a bükkalja településeiről származnak, jellemzően Noszvajról, Cserépfaluból és Mezőkövesd térségéből. Törekednek arra, hogy a lehető legkevesebb cukrot használják a lekvárokhoz, ami egyes termékek
A noszvaji lekvár készítése a régi hagyományokon alapul, a folyamatban a család minden tagja részt vesz. A bükkaljai településen a hagyományok ápolása mellett az idegenforgalom igényei is kedveznek a minőségi lekvárok iránti kereslet növekedéséhez. Tapasztalataikat csoportok számára is átadják. A gyümölcsök a bükkalja településeiről származnak, jellemzően Noszvajról, Cserépfaluból és Mezőkövesd térségéből. Törekednek arra, hogy a lehető legkevesebb cukrot használják a lekvárokhoz, ami egyes termékek
Füstös, erős barbecue szósz. Grillezéshez, sütéshez, sültek, húsok mellé kiváló választás! Kóstoláskor először füstös édes ízt érzünk, majd követi a markáns csípősség, amely végigkíséri étkezésünket. Összetevők: Habanero, füstölt cayenne, füstölt só, paradicsom, barnacukor, vöröshagyma, fokhagyma, fűszerek, tartósítószer (Na-benzonát)
Az Édes Csípés chili szószt nem csak a vásárlók kedvelik, de a 2017 évi World Hot Sauce Awards, Asian kategóriájának bajnokává választotta a zsűri, valamint elnyertük a Világ Legjobb Csípős Szósza „Best Hot Sauce In The World” különdíjat is. Pikánsan édeskés jellegű szósz, mely közkedvelt széles körben. Kellemesen csípős íze miatt fogyasztják "kicsik, nagyok, hölgyek, urak". Domináns és édeskés íze. A háttérben nem tolak
Tüzes Mennykő Chili Szósz A Tüzes Mennykő chili szószunk 2016-ba az amerikai chili világbajnokságon a World Hot Sauce Awards-on második helyezést ért el. Ugyanazon a versenyen, ahol egy évvel korábban a Spirit of Attila chili szószunk világbajnok lett. Amíg ez a chili szósz az asztalodra eljut, így ebben a formában, nagyon sok folyamaton ment keresztül. Elültettük, neveltük, begyűjtöttü
A Sparta Gold extra szűz olívaolaj hideg sajtolással készített magas minőségű, közvetlenül olívabogyóból nyert extra szűz olívaolaj. Az extra szűz olívaolaj az olajfa terméséből, az olajbogyóból kizárólag mechanikai eljárás alkalmazásával kinyert legjobb minőségű olaj. Színe zöldessárga, kellemes illatú és ízű növényi zsiradék. A mediterrán konyha nélkülözhetetlen alapanyaga. A legtöbb olajbogyót Görögországban, Spanyolországban és Olaszországban termesztik. Fontos kritérium, hogy az olajbogyók sz
A világos szójaszósz az ázsiai, kínai konyha jellegzetes szósza. A világos szójaszószt elsősorban az ételek ízesítéséhez használják. Összetevő: víz, szójabab, só, búzaliszt, cukor
Összetevők: víz, szójabab, kukoricaliszt, só, színezőanyag: E150a, konzerválószer: E202 Tápérték 100 ml termékben: Energia: 216 kJ / 51 kcal Zsír:
A noszvaji lekvár készítése a régi hagyományokon alapul, a folyamatban a család minden tagja részt vesz. A bükkaljai településen a hagyományok ápolása mellett az idegenforgalom igényei is kedveznek a minőségi lekvárok iránti kereslet növekedéséhez. Tapasztalataikat csoportok számára is átadják. A gyümölcsök a bükkalja településeiről származnak, jellemzően Noszvajról, Cserépfaluból és Mezőkövesd térségéből. Törekednek arra, hogy a lehető legkevesebb cukrot használják a lekvárokhoz, ami egyes termékek
Átlagos tápértékek 100 g termékben: Energia kJ / kcal: 906 kJ / 213 kcal Zsír 0,3 g amelyből telített zsírsavak 0,05 g Szénhidrát 52 g amelyből cukrok 47 g Rost 1,3 g