Miskolci kosárközösség bio beszállítókkal, ahol a heti bevásárlást könnyen és kényelmesen intézheted.
Az aranyszínű mézbevonattal puffasztott, eperrel dúsított durumbúza egy igazi különlegesség. Remek íze van snacknek, tejhez, gyümölcshöz, salátákhoz és desszertekhez. A durum az egyik legértékesebb búzafajta. Ráadásul ezt a ropogós gabonát arany mézzel öntöttük le, ami finom édes ízt ad neki. Mentes: Nem tartalmaz mesterséges adalékanyagokat, tartósítószert és glükóz-fruktóz szirupot sem.
Abarna rizsnél a hántolás után nem koptatják le a pelyvás héj alatti úgynevezett „ezüsthártyát” (korpa és csíra) ezért marad barna. Emiatt nagyobb a tápértéke, viszont lassabban fő, s keményebb marad. Hogyan készítsük el úgy, hogy igazán finom legyen? Az első lépés az öblítés. Ezután, ha időnk engedi nagyon jót tesz a barna rizsnek az áztatás, egy-két óra már elég is. A másik fontos előkezelő módszer a pirítás: ha egy kevés olajon átpirítjuk, mielőtt felöntenénk a vízzel, kap egy olyan extra, diós állagot
Fehérjetartalma felülmúlja a hagyományos búzáét. Vitamin- és ásványi-anyag-tartalmára jellemzõ, hogy megtalálható benne szinte a teljes B-vitamin csoport (a B12-vitamin kivételével), de niacin- és E-vitamin tartalma sem csekély. Számos fontos ásványi anyagból is többet tartalmaz, mint a közönséges búza. A teljes kiőrlésű búzaliszt tartalmazza a gabonaszem összes alkotórészét, beleértve a csírát és a héjat is. Tápértéke magas, mert magasabb a vitamin-, ásványianyag- és rosttartalma, mint a fehér liszté. A
Leírás Forgalmazó: Naturgold Hungária Kft. Bio TBL 200 Az egyetlen lisztféle, mely a válogatott gabonaszemek valamennyi alkotóját tartalmazza. Az ásványokat, nyomelemeket tartalmazó korpa, az élet továbbvitelét biztosító csíra, és az energiát hordozó magbelső harmonikus egysége. Sokoldalúan felhasználható minőségi bio liszt. Fizikai és kémiai tulajdonságok: Hamu, % (m/m) legalább: 2,0Nedvesség tartalom, legfeljebb,% (m/m): 15,0Szemcseméret, µm: 500 µm-en áteső rész legalább 85%,315 µm-en áteső rész
Első Pesti minőségA durum vagyis kemény búzából készített lisztből tojás hozzáadása nélkül készíthetünk kiváló, jól főzhető tésztaféleséget. Tojás nélkül is szép sárga a tésztája. A híres olasz tészták fő alapanyaga.
A jó minőségű fűszerpaprika nem feltétlenül tartozik azok közé a fűszerek közé, amelyekkel mindig csínján kell bánni. Ha csípősségmentes paprikát használunk ízesítéshez, a teáskanál lehet a mérce. Gyakorlott háziasszonyok pontosan tudják, a kezdők gyorsan megtanulják, hogy a paprikát nem szabad a zsiradékon megégetni, mert keserűvé válik. Folyamatosan keverni kell. A hazai fűszerpaprikákat, vagyis magát az őrleményt fizikai és kémiai, érzékszervekre gyakorolt tulajdonságaik alapján rendszerint 4 minőségi
Kovászos briós (70 gr) Lassú kelesztéssel, kizárólag természetes alapanyagok felhasználásával
Lassú kelesztéssel, pásztói bio búza liszt és bio búza kenyérliszt keverékéből készül. Kizárólag természetes alapanyagok: bio liszt, tej, vaj, házi tojás, cukor és só felhasználásával. Örömmel tájékoztatlak bennetek arról, hogy Szabó Roland bio lisztből készült kovászos kalácsa a júliusi debreceni Kenyérlelke fesztiválon I. helyezést ért el. Kóstoljátok meg! https://fb.watch/eMywsAa7uD/
A világ legősibb gabonájából készített, teljes értékű búzadara. Az alakor ősbúza nagyszemcsés őrleménye. Ideális tejbegríz, grízes tészta, császármorzsa, vagy túrógombóc készítéséhez. Ételeink egészségesek, ízletesek lesznek tőle.
Első Pesti minőségA tönkölybúza a bronzkortól kezdve a középkorig fontos szerepet játszott a népélelmezésben. Magyarországon a 19. század végéig termesztették. Napjainkban reneszánszát éli a neki tulajdonított jótékony egészségügyi hatásoknak köszönhetõen.Fehérjetartalma felülmúlja a hagyományos búzáét. Vitamin- és ásványi-anyag-tartalmára jellemzõ, hogy megtalálható benne szinte a teljes B-vitamin csoport (a B12-vitamin kivételével), de niacin- és E-vitamin tartalma sem csekély. Számos fontos ásványi an
Leírás Akciós termék szav. ideje: 2025.05.25 Forgalmazó: Naturgold Hungária Kft. A Graham liszt alapanyaga a búza, és hasonlóan a teljes kiőrlésű búzaliszthez, tartalmazza a gabonaszem összes alkotórészét, beleértve a csírát és a héjat is.A normál teljes kiőrlésű búzaliszttel szemben azonban a szemcsemérete nagyobb. Ennek köszönhetően a benne lévő szénhidrát lassan szívódik fel, így az nem okoz olyan hirtelen vércukorszint-emelkedést, illetve később alakul ki az éhségérzet.Nem mellékes a Graham lisztben
Prémium minőségű alakor kíméletesen feldolgozva! Hogy biztosítsuk teljes őrlésű lisztünk magas minőségét és tisztaságát, hántolást követően egy speciális berendezésen polírozzuk a szem külsejét - az így portalanított alakort kíméletes eljárással – kőmalmon – őröljük. Bio Alakor lisztünk ennek az eljárásnak köszönhetően igazi prémium minőségű! Az alakor korunk újra felfedezett gabonája, mely egyike az emberiség első gabonáinak. Őseink már 12 ezer évvel ezelőtt is termesztették, ezzel az alakor az egyi
Leírás Forgalmazó: Naturgold Hungária Kft. A durumbúza más néven: makaróni búza, keményszemű búza, üveges búza, egy keresztezésekkel és háziasításokkal létrehozott búzafajta. Már idő-számításunk előtt is használták.A durum latinul keményet jelent, ami utal arra, hogy a durumbúza az összes búzaféle közül a legüvegesebb szerkezetű, így a legkeményebb.Szénhidrátjainak felszívódási módja a legjobb az összes gabonaliszt közül, mivel lassan, fokozatosan oldódnak fel, így nem emeli meg ugrásszerűen a vércukor
Leírás Forgalmazó: NaturGold Hungária Kft. Édes, omlós mézeskalács keksz az ellenállhatatlan som lekvár töltelékkel! Garantált, hogy a találkozás felejthetetlen a tönköly finomsággal! Nettó tömeg : 100g Tárolása : napfénytól védett, száraz, hűvös helyen. VTSZ szám : 19052010 EAN szám : 5999884686323 Minőség megőrzési időtartam : gyártástól számított 6 hónap. Átlagos tápérték / 100 g Energia : 1368 kJ/ 328 kcal Zsír : 7,2 g amelyből telített zsírsavak : 2.88 g Szénhidrát : 60,5 g amelyből cuk
Igazi gyümölcsös különlegesség, ínyenceknek! Tönkölypelyhet, zabpelyhet,lenmagot napraforgómagot,hajdinát és gyümölcsöt tartalmaz. Extra nagy szultánmazsola, aszalt gyümölcsök: kajszibarack, alma, kókuszchips. Nagyszerű, tápláló és értékes reggeli. Nettó tömeg : 500 g Tárolása : napfénytől védett, száraz, hűvös helyen. VTSZ szám : 19041090 Minőség megőrzési időtartam : gyártástól számított 12 hónap. Átlagos tápérték / 100 g Energia tartalom 1722KJ/411kcal Zsír 15 g ebből telített zsírsavak 6,7 g