Miskolci kosárközösség bio beszállítókkal, ahol a heti bevásárlást könnyen és kényelmesen intézheted.
Finom, minőségi, magyar. Ezt a népszerű tésztaformát most új, spenótos ízvilágban is kínáljuk Önöknek. Együnk színesen, ízeltesen és egészségesen! Értékes száraztészta, saját termesztésű tönkölybúzából. Mással össze nem téveszthető ízét, színét, illatát az a bevizsgált minőségű tönköly adja, mely méltán lett népszerű nemcsak hazánkban, de immár egész Európában is. Főzési idő: 6-8 percTojásmentes tészta. Tárolása: napfénytől védett, száraz, hűvös helyen. Összetevők: bio tönkölybúza fehér liszt, bio sz
Levendula ágyon érlelt akácméz - szűrt, prémium termék
Két vágott, konyhakész, vákumcsomagolt, fagyasztott fürjet tartalmazó csomag, csomagár: 1800 Ft (900 Ft/fürj, kb. 15 dkg/fürj), Belsőségek(szív, máj, zúza) vissza vannak téve a hasüregbe.
Első Pesti minőségA Szegedi Gabonakutató évtizedek óta foglalkozik speciális igények kielégítésére is alkalmas növényfajták előállításával, többek között kék és bíbor szemszínű búza genotípusok nemesítésével is. A hazánkban előállított bíborbúza genotípusok antocianin és egyéb hasznos beltartalmi komponensei antioxidáns, antibakteriális hatású-ak. A genotípusok antocianin tartalma a szem aleuron rétegében található elsősorban. A színanyagok mennyisége a bíbor
A Szegedi Gabonakutató évtizedek óta foglalkozik speciális igények kielégítésére is alkalmas növényfajták előállításával, többek között kék és bíbor szemszínű búza genotípusok nemesítésével is. A hazánkban előállított bíborbúza genotípusok antocianin és egyéb hasznos beltartalmi komponensei antioxidáns, antibakteriális hatású-ak. A genotípusok antocianin tartalma a szem aleuron rétegében található elsősorban. A színanyagok mennyisége a bíbor és kék genotípus
50 grammos kiszerelésű mikrozöld mix változó összetételű, de legalább háromféle mikrozöldből. A mikrozöldségek olyan apró növénykék, melyeket általában két szikleveles állapotukban aratnak le, így a vitamin-, ásványianyag- és nyomelemtartalmuk a csírákhoz hasonlóan jóval magasabb, mint a teljesen kifejlett zöldségé. A csírákhoz képest azonban színük, állaguk és ízük tekintetében változatosabbak, ráadásul tovább eltarthatóak. Mikrözöldjeimet kifejezetten erre a célra szánt Bio magokból, bio palántaföldben
- 100 g fürjtojás 33%-kal több kalciumot tartalmaz, mint ugyanennyi tyúktojás;- a fürjtojás vastartalma több mint kétszerese a tyúktojásénak;- 100 g fürjtojás közel duplaannyi B1 vitamint tartalmaz, mint ugyanennyi tyúktojás;- támogatja az idegrendszer működését, agyserkentő hatású. Kérjük szépen, hogy lehetőség szerint a dobozt juttassa vissza! Köszönjük!
Minden termékünk vadkovásszal (azaz a kovász is csak vizet és lisztet tartalmaz) hozzáadott sok-sok szeretettel, hosszú érési idővel készül.
Minden termékünk vadkovásszal (azaz a kovász is csak vizet és lisztet tartalmaz) hozzáadott sok-sok szeretettel, hosszú érési idővel készül.
Sós magvakkal: kesudió, mandula, dió, sós mogyoró, pirított szezámmag - prémium termék
A Szegedi Gabonakutató évtizedek óta foglalkozik speciális igények kielégítésére is alkalmas növényfajták előállításával, többek között kék szemszínű búza genotípusok nemesítésével. A hazánkban előállított kék búza genotípusok antocianin és egyéb hasznos beltartalmi komponensei antioxidáns, antibakteriális hatásúak. A kék genotípusok antocianin tartalma a szem aleuron rétegében található elsősorban.A színanyagok mennyisége a kék genotípusokban magas, míg
Kovászos briós bio lisztből (70 gr) Lassú kelesztéssel, pásztói bio búza liszt és bio búza kenyérliszt keverékéből készül. Kizárólag természetes alapanyagok: bio liszt, tej, vaj, házi tojás, cukor és só felhasználásával
Lassú kelesztéssel, pásztói bio búza liszt és bio búza kenyérliszt keverékéből készül. Kizárólag természetes alapanyagok: bio liszt, tej, vaj, házi tojás, cukor és só felhasználásával. Örömmel tájékoztatlak bennetek arról, hogy Szabó Roland bio lisztből készült kovászos kalácsa a júliusi debreceni Kenyérlelke fesztiválon I. helyezést ért el. Kóstoljátok meg! https://fb.watch/eMywsAa7uD/
Első Pesti minőségA durum vagyis kemény búzából készített lisztből tojás hozzáadása nélkül készíthetünk kiváló, jól főzhető tésztaféleséget. Tojás nélkül is szép sárga a tésztája. A híres olasz tészták fő alapanyaga.
Lassú kelesztéssel, pásztói bio búza teljes kiörlésű liszt és bio búza kenyérliszt keverékéből készült. Kizárólag természetes hozzávalókat (bio lisztet, jalapeno paprikát, cheddar sajtot, vizet és sót) használunk kenyérkéinkhez.