Pálinka és más prémium italok vásárlása online. Egyedi pálinka kínálat, whisky, gin, édes likőrök, egyéb italok. Házhozszállítás országszerte kedvező áron.
Barackrózsaszín, kiegyensúlyozott és eleven gyöngyözésű. Csipkebogyó, körte, pekándió és hamvas őszibarack tölti be érzékeinket, kerek és sokrétegű a korty, melyet a citrusos ásványosság és finom krémesség kontrasztja tesz végképp izgalmassá.
Gazdag illat és ízvilágú, lendületes vörösbor, melynek bársonyos zamatát erdei gyümölcsök, legfőképp az áfonya jegyei tesznek élvezetessé. Másod és harmadtöltésű tölgyfahordókban érlelődött.
Lenyűgözően mély és intenzív gyümölcsillat jellemzi. Az aranysárga pálinka olajos textúrájú. Az ízében a friss Vilmoskörte lendületes ízeit és az aszalt gyümölcs selymesen simogató, édes báját egyidejűleg élvezhetjük. Prémium díszdoboz, melyet az összes Árpád Dupla Ágyas 500 ml pálinkához használhatunk. A doboz tartalmaz két tulipán formájú, talpas pálinkáspoharat, melyek nemcsak rendkívül dekoratívak, hanem segítik a pálinka ízének és illatának további kibontakozását is.
A dél-alföldi ágyaspálinka készítés különleges hagyománya alapján, azonos fajta gyümölcsön érleljük a pálinkát, így íze, illata magasan kiemelkedő lesz. Az öreg ágyas pálinkánk az aszalt gyümölcsökön való érleléstől válik enyhén édeskéssé,- fűszeresen harmonikussá és lesz színében ó-arany vagy barnásvörös.
A dél-alföldi ágyaspálinka készítés különleges hagyománya alapján, azonos fajta gyümölcsön érleljük a pálinkát, így íze, illata magasan kiemelkedő lesz. Az öreg ágyas pálinkánk az aszalt gyümölcsökön való érleléstől válik enyhén édeskéssé,- fűszeresen harmonikussá és lesz színében ó-arany vagy barnásvörös.
A dél-alföldi ágyaspálinka készítés különleges hagyománya alapján, azonos fajta gyümölcsön érleljük a pálinkát, így íze, illata magasan kiemelkedő lesz. Az öreg ágyas pálinkánk az aszalt gyümölcsökön való érleléstől válik enyhén édeskéssé,- fűszeresen harmonikussá és lesz színében ó-arany vagy barnásvörös.
A Békési Pálinkafőzde ribiszke pálinkája a prémium sorozatból két méretben elérhető, igazi különleges pálinka. Kiemelkedő lekváros ribizli illattal rendelkezik. Ízében is a gyümölcs jellegzetes íze mutatkozik meg.
A pálinkát 7 fajta almából, almamust, almabor, almaborpárlat technológiával készítettük (jonathán, jonagold, mollis delices, gála, stb). 5 éves, tölgyfahordós érlelés után palackoztuk, a pálinkában a friss gyümölcs illatán és ízén túl keresse a hordós érlelés során keletkező vaníliás ízeket. Díjak: Érlelt Almapálinka - EZÜST 2008, HUNDESZT Országos Pálinkaverseny
A medoc, pinot noir és cabernet franc szőlőszemeket a kocsánytól elválasztották, majd enyhe nyomással megroppantották. Az így keletkezett szőlőcefrét kierjesztették és több hétig érlelték. Ezután az egész anyagot lepároltuk. Végül egyszer töltött aszús tölgyfahordóban érlelték.
A Szeremley Borház kiváló minőségű pinot noir törkölyéből az olasz grappa főzés technológiáját alkalmazva desztillálták. Az olaszok tornyos főzéssel készítik 8 tányéron, a lepárló 6 tányéron főzi. A kellemetlen aromákat ezzel az eljárással ki tudják szűrni, így lágyítják a pálinkát.
A pálinkák közül a legnehezebb jó vilmoskörte pálinkát készíteni. Több éves kísérletezés után úgy érezzük, nekünk ez sikerült. A körte hazájában – Nagykanizsán - válogatott gyümölcsből készítették ezt a meglepő illatú és zamatú vilmoskörte pálinkát. Díjak: Vilmoskörte pálinka - EZÜST érem 2010, HUNDESZT Országos Pálinkaverseny Vilmoskörte pálinka - BRONZ érem 2009, DESTILLATA Nemzetközi Pálinkaversenyen, Ausztria Vilmoskörte pálinka - EZÜST 2008, HUNDESZT Országos Pálinkaverseny Vi
A Cabernet Sauvignon borból készült párlat híven tükrözi a fajtajelleget, letisztult, rendkívül komplex illat- és íz-jegyekkel bír. Ízeiben a fekete ribizke és a szeder jelenik meg, illatában a cédrus a jellemző, füge, csokoládé és meggy illathatásokkal.
Az, hogy egy gyümölcs magja milyen fontos lehet a pálinka készítése során, arra a vörösszilva pálinkánk a legjobb példa. A magvaváló vörös szilva talán legízletesebb termőhelyéről, Békésből gyűjtjük az érett szemekből álló alapanyagot. Kezünk alatt a gyümölcs új életre kel, a mag és szilva zamata kikerekedik benne, így mind orrunkat, mind ízlelő bimbóinkat magával ragadja. Nem csoda, hogy sokunk kedvence.
A Csabagyöngye Békéscsaba leghíresebb szülötte. A hibrid szőlőfajta nevét ugyanis - más-más fordításban – a világ minden szőlőtermelője, borásza ismeri. Igyekeztünk nevéhez méltó körültekintéssel bánni vele, amikor elhatároztuk, hogy prémium pálinkát készítünk belőle. Illata lágy marad, zamata finom, utóízében pedig visszafogottan megjelenik az enyhén muskotályos karakter. Nem tolakodó, mégis nehezen feledhető.
Szilva vagy Málna? Matyó vagy a Kalocsai? Kackiás, pödört bajszú, hetyke kalapos csillagszemű vagy rakott szoknyás tenyeres-talpas, pirospozsgás, bögyös-faros? Mindegy, ha Málnás Pötyivel vagy Szilvás Pityuval flörtölsz, rájuk bízhatod az estédet!