Pálinka és más prémium italok vásárlása online. Egyedi pálinka kínálat, whisky, gin, édes likőrök, egyéb italok. Házhozszállítás országszerte kedvező áron.
Ez az alapbor semmi szempontból nem hagy kívánnivalót maga után, mindent kínál, amit egy Új-Zélandi Sauvignon Blanc-től szeretünk. Tele trópusi gyümölcsökkel, elképesztően gazdag ízvilággal, és olyan izgalmas, mégsem nyomasztó savakkal, amelyek lenyűgöznek. A szőlőültetvény az óceán partján terül el, és az alapbor onnan származik, ahol a szőlő éppen a legjobb.
Ez a Chardonnay igazi újvilági jellegű, gazdag és testes, amelyben a vanília és trópusi gyümölcsök harmonikusan egészítik ki egymást. A híres filmrendező, Coppola borászatától Kaliforniából.
Lazító gyümölcsösség és egy szikra humor. A Hungaria Rosé Extra Dry tisztaságában ötvözi a könnyed tavasz érzetét a vibráló szénsavassággal.
100%-ban pinot noir szőlőből készülő, charmat módszerrel készült spumante. A must 24 órán keresztül ázik héjával, így szedik ki az eper színét. Az illatában virágos és szamócás jegyek dominálnak. A korty friss, élénk savakkal rendelkezik, harmonikus és gyümölcsös ízvilág jellemzi.
A Conegliano dombjairól származó glera szőlőből készült ital gleccsertörmelékes, meszes, agyagos talajon termett. A szőlőt szeptember végén szüretelték be. Ennek az italnak magasabb nyomás és koncentrált gyümölcsösség jellemző, 16 gramm maradékcukorral.
Az alap pálinkát kétféle pálinka házasításából nyerjük. A házasítást követően a 80% alkoholtartalmú alap pálinkát külön-külön kétféle gyümölcságyon érleljük minimum 12 hónapig. Első ütemben friss gyümölcsön kb. 6 hónapig, majd a kellő szín, íz és édesség elérését követően áthelyezzük aszalványra az ízek lekerekítése érdekében. A pálinkák desztilláláshoz literenként minimum 12 kg gyümölcsöt használunk fel és még további 6 kg aszalt és friss gyümölcsöt az ágyazáshoz. Ezzel a technológiával sikerült a napjai
Illatába édes akácvirág-illattal indított, melyben a friss jázmin és egy egész kis vanília érezhető. Ízében szilvalekvár fedezhető fel, amely rendkívül mély gyümölcsös illattal párosul. Utóízében a menta és a szilva krémessége érezhető.
Illatában a roppanós sötét színű gyümölcs intenzíven virágos, édeskés illatok köszönnek vissza. Ízében nagyon mély, cseresznyésen édeskés, leheletnyi marcipán köntösben. Finom elegancia jellemzi, ezt a komplex terméket, utóízében kevés fekete csokoládéval.
Cherry-s, bonbonos, magával ragadó, fiatalos ital, latinos temperamentummal. Telt, kerek, mindent betöltő meggy íz, melyben tökéletesen párosul az aszalt, illetve friss megy zamata.
Parfümös illatú, illatából egyértelműen felismerhető a muskotályos szőlő jegyek. Ízében gyümölcsös, fűszeres karakterrel, amely nagyon telt és hosszú lecsengésű. Kissé édeskés, a héjkarakter csak enyhén érezhető.
A spanyol Valduero Pincészet egyik csúcsbora, mely 100% Tempranillo szőlőből készül, majdnem 1000 méter magas ültetvényekről származik a szőlő, 20 éves tőkéről. 14 hónap tölgyfahordóban érlelik, majd 12 hónapig palackban. Egy érett, kerek bor, intenzív rubin vörös színnel. Illata hosszú, likőrös, mentolos, pörkölt kávés. Íze egyensúlya mutatja érettségét a bornak.
A Valduero pincészet egyik kiemelkedő bora, mely 100% Tempranillo szőlőfajtából készül. Az ültetvény magassága 840 méter, és a szőlőt 50 éves tőkékről szüretelik. A bor 18 hónapig érlelődik tölgyfahordókban, majd további 12 hónapig palackban érik. Az érett, testes bor igazi kulináris élményt nyújt, és érdemes kóstolni.
A Pátzay Pinot rosé az elmúlt évek során nemcsak a közönség kedvence volt, hanem elismerésekben is bővelkedik. Két egymást követő évben Magyarország legjobb rozéja volt, és tavaly aranyérmet nyert Berlinben egy rangos nemzetközi versenyen. Az idei évjárat is méltó örököse ígérkezik ennek a hagyománynak.Megjelenése rendkívül elegáns, pasztell rózsaszín. Illatában rendkívül intenzív és komplex, fellelhetők a málnás, friss ribizlis, valamint enyhe citrusos jegyek, később pedig fehér virágok és őszibarack is.
Egy lenyűgözően izgalmas és lendületes bor, származik a kiváló adottságú Szenta-hegyről, Bátaszékról. Illatában és ízvilágában is az erdei gyümölcsök, különösen az áfonya dominálnak. A bor telt és gazdag, érett tanninokkal és finom fahordós jegyekkel. Összesen 4,327 palack készült belőle. Kiváló kísérője lehet vadpörkölteknek, gombás ételeknek, valamint máj- és húspástétomoknak.
A bor színe korához képest fiatalos, fekete maggal és lila szegéllyel övezve. Illatában a nagy beltartalom érezhető, mely hordós jegyekkel és érett gyümölcsökkel mutatkozik meg. Aromáiban a fekete és erdei bogyós gyümölcsök dominálnak, melyek intenzitásukkal mind az ízben, mind az illatban a hordós jegyeket háttérbe szorítják. Aromaképe rendkívül komplex, melyben megtalálhatók a fekete szeder és ribizli, málna, meggy, vadbors, pici kakukkfű és frissen vágott oregánó jegyek, valamint a minerális elemek és