Dupla 40 ágyas szilva pálinka díszdobozban tulipán pálinkáspohárral. A kellemesen fűszeres vanília illat és az intenzív virágillatok kiválóan párosulnak ebben az üdítő, friss és aszalt gyümölcsös pálinkában. Az aszalt szilva krémessége dominál az ízében, rendkívül markáns gyümölcsösséggel. Ez a pálinka rendkívül összetett, hosszú utóízű termék, melynek száraz jegyei fahéjas aromákat hagynak maguk után a pohárban.
Kajszibarack pálinka, díszdobozba csomagolva tulipán pálinkáspohárral. Illatában a kajszi jellegzetes jegyeivel nyit, friss baracklekvárral és egy finom citrusossággal. Az ízében is az újonnan főzött baracklekvárra emlékeztet, melyet enyhén kísér a citrom és a grapefruit íze a háttérben.
Az alap pálinkát kétféle pálinka házasításából nyerjük. A házasítást követően a 80% alkoholtartalmú alap pálinkát külön-külön kétféle gyümölcságyon érleljük minimum 12 hónapig. Első ütemben friss gyümölcsön kb. 6 hónapig, majd a kellő szín, íz és édesség elérését követően áthelyezzük aszalványra az ízek lekerekítése érdekében. A pálinkák desztilláláshoz literenként minimum 12 kg gyümölcsöt használunk fel és még további 6 kg aszalt és friss gyümölcsöt az ágyazáshoz. Ezzel a technológiával sikerült a napjai
Illatába édes akácvirág-illattal indított, melyben a friss jázmin és egy egész kis vanília érezhető. Ízében szilvalekvár fedezhető fel, amely rendkívül mély gyümölcsös illattal párosul. Utóízében a menta és a szilva krémessége érezhető.
Illatában a roppanós sötét színű gyümölcs intenzíven virágos, édeskés illatok köszönnek vissza. Ízében nagyon mély, cseresznyésen édeskés, leheletnyi marcipán köntösben. Finom elegancia jellemzi, ezt a komplex terméket, utóízében kevés fekete csokoládéval.
Cherry-s, bonbonos, magával ragadó, fiatalos ital, latinos temperamentummal. Telt, kerek, mindent betöltő meggy íz, melyben tökéletesen párosul az aszalt, illetve friss megy zamata.
Parfümös illatú, illatából egyértelműen felismerhető a muskotályos szőlő jegyek. Ízében gyümölcsös, fűszeres karakterrel, amely nagyon telt és hosszú lecsengésű. Kissé édeskés, a héjkarakter csak enyhén érezhető.
Az Árpád Classic Gin tizenegy kiváló fűszerből készül, hagyományosan rézkazánban desztillálva, hogy minden kortyban megőrizze a kiválasztott fűszerek eredeti ízét. Frissítő citrusos jegyekkel és a boróka intenzív ízével.
Rézüstben desztillált gin, amelyben a fertődi friss málna intenzív íze találkozik a gondosan válogatott fűszerek jellegzetes íz- és illatvilágával.