Arpus

Arpus 7 Year Anniversary Coconut IPA 0,44L

Arpus 7 Year Anniversary Coconut IPA 0,44L

Kókusszal dúsított NEIPA, amit négyszeresen hidegkomlóztak. Mosaic és Citra. Az IPA-kat a virágos, gyümölcsös, citrusos, fenyőszerű vagy gyantás komlók karaktere jellemzi, az IPA sörstílus a komló ízéről, aromájáról és keserűségéről szól. Az India Pale Ale (IPA) az újhullámos kisüzemi sörfőzés legmeghatározóbb stílusa, eredete egészen az indiai angol gyarmatosításig nyúl vissza. A kereskedők úgy szerették volna optimalizálni a hosszú és drága hajóutat, hogy erősebb és több komló felhasználásával készült,

megvesz
Arpus 7 Year Anniversary QDH DIPA 0,44L

Arpus 7 Year Anniversary QDH DIPA 0,44L

Négyszeresen, titkos komlókkal, hidegkomlózott Dupla NEIPA. Bru-1, Lupomax és Nelson Sauvin A Double New England IPA (DNEIPA) a komló aromáját és ízét hangsúlyozza a keserűség háttérbe szorításával. A késői és/vagy hidegkomlózási technikákra támaszkodik, hogy kirobbanóan lédús, trópusi gyümölcsös íz- és illatélményt nyújtson. Színe általában baracklére emlékeztet. A technika és az alapanyagválasztás ügyes egyensúlya, amely gyakran búzát vagy zabot is tartalmaz, csábító ködösséget kölcsönözve az amerik

megvesz
Arpus 7 Year Anniversary Bloody Mary Smoothie Sour Ale 0,44L

Arpus 7 Year Anniversary Bloody Mary Smoothie Sour Ale 0,44L

A signature smoothie sour ale, most a bloody mary-vel került egy fa alá; paradicsom, zeller, tabasco szósz és worcestershire szósz felel az umami, sós, édes és savas ízekért. A Pastry Sour kifejezés leggyakrabban olyan savanyú sörre utal, amelyet szándékosan édesre főznek, és gyakran nem erjeszthető cukrokkal, például dextrózzal és laktózzal készül (ezeket azért nevezik nem erjeszthetőnek, mert az élesztő nem eszi fel őket, és nem alakítja át alkohollá). Ezeket a söröket rengeteg édes összetevő, például g

megvesz
Arpus 7 Year Anniversary Barrel Aged Imperial Stout 0,44L

Arpus 7 Year Anniversary Barrel Aged Imperial Stout 0,44L

Szuper titkos és szuper tiszta alapra főzött hordóérlelt Imperial Stout. A Pastry Stout kifejezés leggyakrabban olyan stoutra utal, amelyet szándékosan édesre főznek és gyakran rengeteg cukros összetevő hozzáadásával készül. A végcél általában az, hogy olyan sört főzzenek, amely a desszert ízét - és néha megjelenését - utánozza. Az „imperial” jelző a magas alkoholtartalomra utal. A Stout a porter szárazabb, sötétebb, testesebb erősebb leszármazottja. Színben nagyon hasonlóak, a stoutokban azonban so

megvesz