Artezan

Artezan You Had One Job 0,5L

Artezan You Had One Job 0,5L

Az ananász, narancs, mangó, édes gyümölcsök egy tiszta Triple IPA-t - Komlók: Sabro, Superdelic, HBC1019. A Tripla IPA-k (Triple IPA, TIPA) általában 10 százalékos alkoholtartalom felett vannak. Nagyobb mennyiségű malátát és komlót tartalmaznak, mint a sima és Dupla IPA-k. Úgy tervezték őket, még erőteljesebb ízeket és aromákat adjanak. A tripla IPA-k lehetnek keserűek és fenyőfásak, vagy lágyak és trópusiak, de akad közöttük savanyított tétel is. Ha szeretnél többet megtudni erről a sörstílusról, nézd

megvesz
Artezan Kakapo 0,5L

Artezan Kakapo 0,5L

Nectaron és Rakau komlós Hazy IPA. A csonthéjasok és maracuja mellett olajos citurosok jelennek meg. A New England IPA a komló aromáját és ízét hangsúlyozza a keserűség háttérbe szorításával. A késői és/vagy hidegkomlózási technikákra támaszkodik, hogy kirobbanóan lédús, trópusi gyümölcsös íz- és illatélményt nyújtson. Színe általában baracklére emlékeztet. A technika és az alapanyagválasztás ügyes egyensúlya, amely gyakran búzát vagy zabot is tartalmaz, csábító ködösséget kölcsönözve az amerikai IPA e n

megvesz
Artezan UĞmiech Bombelka #7 0,5L

Artezan UĞmiech Bombelka #7 0,5L

Édesen fanyaran játszó, gyümölcsös Sour Ale. A hozzáadott szúrszop, őszibarack és ribizli hoz össze egy új profilt. A savanyú sör olyan sör, amelynek szándékosan savanyú, savas vagy fanyar íze van. A hagyományos savanyú sörök közé tartoznak a belga lambic, a gueuze, a flamand vörös sörök, valamint a német gose. A savanyú sörök úgy készülnek, hogy vadélesztő törzseket vagy baktériumokat engednek a főzetbe, majd felforralják a sörlevet, hogy elpusztuljanak ezek a baktériumok és később ne befolyásolhassák az

megvesz