Brasserie du Bas-Canada

Brasserie du Bas-Canada Océanides 0,473L Can

Brasserie du Bas-Canada Océanides 0,473L Can

A Galaxy adta maracuja, grapefruit, narancs és barack ízek, egy kerek, de nagyon telt DIPA-ban mutatkoznak be. A Dupla IPA-k (DIPA, Imperial IPA, Double IPA) a magasabb szárazanyag tartalmuk miatt térnek el a klasszikus IPA típustól. Nem feltétlenül kétszer annyi van benne, mint ahogyan a névadásból lehetne következtetni, de lényegesebben több. Ez a malátatest magasabb alkoholt eredményez, enyhén édesebb felhangot, ezáltal a komlókat is bátrabban lehet használni, hogy helyére billenjen az egyensúly, így k

megvesz
Brasserie du Bas-Canada Mega Plante 0,473L Can

Brasserie du Bas-Canada Mega Plante 0,473L Can

A mangó mellett, füves, grapefruitos, olajos jellem jelenik meg a nyelven, ennek a DIPA kóstolása közben. Komlók: Citra, Rakau és Idaho7. A Dupla IPA-k (DIPA, Imperial IPA, Double IPA) a magasabb szárazanyag tartalmuk miatt térnek el a klasszikus IPA típustól. Nem feltétlenül kétszer annyi van benne, mint ahogyan a névadásból lehetne következtetni, de lényegesebben több. Ez a malátatest magasabb alkoholt eredményez, enyhén édesebb felhangot, ezáltal a komlókat is bátrabban lehet használni, hogy helyére bi

megvesz
Brasserie du Bas-Canada Kaiju 0,473L Can

Brasserie du Bas-Canada Kaiju 0,473L Can

Mandarin, mangó, őszibarack, grapefruit. Citra, Nectaron, Riwaka, Galaxy és Strata. TIPA. A Tripla IPA-k (Triple IPA, TIPA) általában 10 százalékos alkoholtartalom felett vannak. Nagyobb mennyiségű malátát és komlót tartalmaznak, mint a sima és Dupla IPA-k. Úgy tervezték őket, még erőteljesebb ízeket és aromákat adjanak. A tripla IPA-k lehetnek keserűek és fenyőfásak, vagy lágyak és trópusiak, de akad közöttük savanyított tétel is. Ha szeretnél többet megtudni erről a sörstílusról, nézd meg YouTube vide

megvesz
Brasserie du Bas-Canada Florallusion 0,473L Can

Brasserie du Bas-Canada Florallusion 0,473L Can

Tartalmas, szőlő-egres-mangó ízekben gazdag Pale Ale. A New England Pale Ale a komló aromáját és ízét hangsúlyozza a keserűség háttérbe szorításával, teszi ezt mindezt, visszafogottabb, 5% körül alkoholfokkal. A késői és/vagy hidegkomlózási technikákra támaszkodik, hogy kirobbanóan lédús, trópusi gyümölcsös íz- és illatélményt nyújtson. Színe általában baracklére emlékeztet. A technika és az alapanyagválasztás ügyes egyensúlya, amely gyakran búzát vagy zabot is tartalmaz, csábító ködösséget kölcsönözve a

megvesz