A "kávék kaviárjaként" is ismeretes Jamaica Blue Mountain egyike legelismertebb kávéknak a világon. A kávé a sziget keleti felén elterülő Blue Mountain hegységben 2200 m magasan terem, ahol meleg és nedves szelek fújnak. A legmagasabb hegyoldalakon termesztett arabica kávét Martinique-ból importálták a 18. században. A látványos elrendezett teraszokon, termőföldön nevelt növényeket tiszta vízzel öntözik, és avokádó-, illetve banánfákkal óvják a sugárzó naptól.
A Malabar kávé India déli partvidékéről származik és a monszun régió legkiválóbb minőségű kávéfajtájaként ismert. Nevét a kávészemek különleges tárolási módszeréről kapta, mely során a leszüretelt zöld kávészemeket nyitott raktárakban helyezik el, ahol hetekig ki vannak téve a szélsőséges időjárásnak és a monszun erős szeleinek. E folyamat következtében a kávészemek színe fakósárgára változik, ízük édes, savtartalmuk alacsony, míg állaguk rendkívül sima lesz. Karakteres, édes és fűszeres ízvilágával emelk
Huehuetenango, Guatemala észak-nyugati részén, a festői Cuchumatanes hegység lábánál található, 850 és 3700 méter közötti magasságban. Ez a régió a világ legjobb kávétermesztő helyei közé tartozik, köszönhetően változatos ökoszisztémáinak, amelyek a szubtrópusi esőerdőktől a fenyvesekig terjednek. A kávétermesztők közösségei által művelt völgyek különböző földrajzi és klimatikus adottságai miatt a Huehuetenango kávé egyedi ízvilággal rendelkezik. A kávék közös jellemzője a telt íz, amely a jól meghatározo
El Salvador kávéja magában hordozza a közép-amerikai kávék minden különleges vonását: könnyed testesség, gazdag aromák és ellenállhatatlan illat, enyhe édes beütéssel. Alacsony savtartalma miatt jól kiegyensúlyozott, így élvezete minden egyes kortynál harmonikus élményt nyújt. Kiváló minőséget az 1200 méter felett termesztett kávécserjék adják, amit SHG (Strictly High Grown) jelzéssel látnak el. Akárcsak Guatemalában és Costa Ricában, itt is a tengerszint feletti magasság határozza meg a kávé minőségét: m
Azok számára, akik előnyben részesítik a koffeinmentes italokat, de nem szeretnének lemondani a klasszikus olasz eszpresszó gazdag ízvilágáról és jellegzetes aromájáról, a Compagnia Dell'Arabica koffeinmentes kávéja a tökéletes választás. Ez a különleges kávé minden kortyban visszaadja az autentikus olasz kávé élményt koffeinmentes változatban, így a nap bármely szakaszában élvezheted. Legyen szó reggeli frissítőről vagy délutáni pihenésről, ez a koffeinmentes kávé gazdag ízvilágával és jellegzetes aromái
Ez a fajta arabica kávé a magashegyi ültetvények különlegessége, amely 2000 méteres magasságban, a legideálisabb körülmények között terem. A dupla "A" minősítés a kávészemek méretét jelzi, amelyek nagyobbak és teltebbek, mint a legtöbb fajtáé. Ízvilága jellegzetes és intenzív, gazdag aromái pedig tökéletesen kiegészítik az étkezéseket, vagy egy igazán emlékezetes eszpresszóélményt nyújtanak. Minden kapszulával egy darabka Kenya hegyvidéki frissessége kerül a csészébe, hogy felejthetetlen pillanatokat nyúj
A Compagnia Dell'Arabica Caffé Colombia Medellin Supremo igazi kolumbiai kávéélményt kínál, mely a világ második legnagyobb kávéexportőreként ismert Kolumbia gazdag kávétermelési hagyományait képviseli. A mintegy 1 millió hektáros termesztési terület és 400 000 foglalkoztatott tükrözi a kávéágazat jelentőségét az ország gazdaságában. Ennek a kávénak a különlegessége a nedves előállítási módszer, amely a "mosott" kávék vezető termelőjeként ismert. E technika során a leszüretelt kávébogyókat először vízbe á
Ez a fajta arabica kávé a magashegyi ültetvények különlegessége, amely 2000 méteres magasságban, a legideálisabb körülmények között terem. A dupla "A" minősítés a kávészemek méretét jelzi, amelyek nagyobbak és teltebbek, mint a legtöbb fajtáé. Ízvilága jellegzetes és intenzív, gazdag aromái pedig tökéletesen kiegészítik az étkezéseket, vagy egy igazán emlékezetes eszpresszóélményt nyújtanak. Minden kapszulával egy darabka Kenya hegyvidéki frissessége kerül a csészébe, hogy felejthetetlen pillanatokat nyúj
Ez a kiváló minőségű arabica kávé a világ legjobb ültetvényeiről származik, és rendkívül finom őrlési technikával készült, hogy az olasz eszpresszók gazdag, intenzív ízét nyújtsa. Tökéletes választás azok számára, akik az olasz eszpresszó selymes, gazdag aromáját keresik. A finom csokoládés és gyümölcsös ízek harmóniája teszi ezt a kávét különlegessé, miközben lágy, mégis karakteres utóízt hagy maga után.
Ez a kiváló minőségű arabica kávé a világ legjobb ültetvényeiről származik, és rendkívül finom őrlési technikával készült, hogy az olasz eszpresszók gazdag, intenzív ízét nyújtsa. Tökéletes választás azok számára, akik az olasz eszpresszó selymes, gazdag aromáját keresik. A finom csokoládés és gyümölcsös ízek harmóniája teszi ezt a kávét különlegessé, miközben lágy, mégis karakteres utóízt hagy maga után.
Az első presszókávégépet a múlt század elején gyártották Olaszországban. Azóta - a nagy nyomásos eljárásnak és a rendkívül finom őrlésnek köszönhetően - még többet sikerült kihozni a kávék jellegzetességeiből és minőségéből, s ez adja az olasz eszpresszók intenzív aromáját és egyedülálló ízét.
Brazília kávéültetvényei számtalan kávéfajtát kínálnak, és az ország minősítési rendszere a világ egyik legszigorúbb és legátfogóbb rendszere. Ez a kávéfajta enyhén édes, alacsony savtartalmú, bársonyos, mégis határozott aromával rendelkezik, amelyben finoman megjelenik a csokoládé ízvilága. Kiegyensúlyozott és kellemes ízvilága – az enyhe csokoládés árnyalatokkal – különösen ideálissá teszi a reggeli fogyasztáshoz.
A Compagnia Dell'Arabica Caffé Colombia Medellin Supremo igazi kolumbiai kávéélményt kínál, mely a világ második legnagyobb kávéexportőreként ismert Kolumbia gazdag kávétermelési hagyományait képviseli. A mintegy 1 millió hektáros termesztési terület és 400 000 foglalkoztatott tükrözi a kávéágazat jelentőségét az ország gazdaságában. Ennek a kávénak a különlegessége a nedves előállítási módszer, amely a "mosott" kávék vezető termelőjeként ismert. E technika során a leszüretelt kávébogyókat először vízbe