A természetes borkősavat tartalmazó sütőpor nem tartalmaz foszfátokat, amelyek a szervezetünkre kedvezőtlen hatást gyakorolhatnak (pl. kivonják a vitaminokat, ásványi anyagokat) és kukoricakeményítőt sem használtunk. Kiadósabb a felhasználása, kevesebb is elegendő a megszokott sütőporhoz képest, hiszen csak annyi tápióka keményítőt adtunk hozzá, mely az aktív hatóanyagokat egyenletesen elegyíti. A Paleolit Éléskamra sütőpor gondosan összeállított arányainak köszönhetően nincs szúrós szódabikarbóna íz
Mit érdemes tudni róla? Paleo Vegán Gluténmentes Cukormentes Gabonamentes Tejmentes Hozzáadott cukrot nem tartalmaz Kukoricamentes Szójamentes Rostban gazdag 30%-kal csökkentett szénhidráttartalom* Mellékízmentes IR-barát termék Könnyen és gyorsan elkészíthető Magyar, kézműves termék *A magas keményítő tartalmú általános gluténmentes lisztekhez képest kb. 30%-kal csökkentett szénhidrát tartalmú termék. Mit készíthetünk belőle? Egy nagy, 32 cm-es családi pizza elk
Mit készíthetünk belőle? Mi magyarok mindent kirántunk. Életmódváltás idején se legyen ez másképp! Készíts egy finom szelet rántott húst! *A magas keményítő tartalmú általános gluténmentes lisztekhez képest kb. 40%-kal csökkentett szénhidrát tartalmú termék. A morzsa ropogósra sül, és mint egy burok, bent tartja az ízeket, zamatokat, a hús szaftos marad, nem szárad ki a sütés során. A megszokott zsemlemorzsánál világosabb színűre sül. Semleges ízű, igazán ropogós állagú panír. Alkalmas