Furlan Prosecco

Furlan Treviso Prosecco DOC Spumante (0,75l)

Furlan Treviso Prosecco DOC Spumante (0,75l)

Conegliano dombjairól, gleccsertörmelékes, meszes, agyagos talajról, szeptember végén szüretelt glera szőlőből készült prosecco. Magasabb nyomás, koncentrált gyümölcsösség, 16 gramm maradékcukor.

megvesz
Furlan Prosecco Superiore 2023 DOCG Millesimato Extra Dry Pezsgő  (0,75l)

Furlan Prosecco Superiore 2023 DOCG Millesimato Extra Dry Pezsgő (0,75l)

Prosecco Superiore DOCG extra dry - kb. 5000 ha a DOC-n belül, a legjobb adottságú területek, szigorú hozamkorlátozással művelt szőlők. 100% glera, aromapalettáján zöldalma, lilaakác és fehér akác virága. Frissítő savai remekül harmonizálnak a moderált alkohollal és a 16 gramm maradékcukorral. Remek kísérője hal- és kagylóételeknek, lágy sajtoknak, fehér húsoknak, de egy nem túl édes, gyümölcshangsúlyos desszert mellett is megállja a helyét.

megvesz
Furlan Prosecco DOC Frizzante (0,75l)

Furlan Prosecco DOC Frizzante (0,75l)

Kizárólag 100% glera szőlőből készült, mely halvány citromszínű, zöldes reflexekkel. Finom, visszafogott buborékok kísérik az intenzív, gyümölcsös ízt, melyben az alma, sárgadinnye és akácfavirág jegyek dominálnak. Ajánlott hűtve, 6 °C-on, és ideális választás bárhol, bárkivel, bármikor...

megvesz
Furlan Manzoni Bianco Spumante Brut 2019 (0,75l)

Furlan Manzoni Bianco Spumante Brut 2019 (0,75l)

Színe szalma sárga árnyalatú, arany tükröződésekkel. Illatában az érett trópusi gyümölcsök jegyei dominálnak.

megvesz
Furlan Prosecco Superiore Millesimato 2024 Magnum (1,5l) DD

Furlan Prosecco Superiore Millesimato 2024 Magnum (1,5l) DD

Nagy alkalmakra egy hatalmas Magnum (1,5 literes) üveg, mely Valdobbiadene legmagasabb DOCG superiore minőségű Proseccójából készült. Egy igazi ünnepi ital, ha lenyűgözni szeretnénk a társaságot!

megvesz
Furlan Treviso Prosecco DOC Spumante (0,75l)

Furlan Treviso Prosecco DOC Spumante (0,75l)

A Conegliano dombjairól származó glera szőlőből készült ital gleccsertörmelékes, meszes, agyagos talajon termett. A szőlőt szeptember végén szüretelték be. Ennek az italnak magasabb nyomás és koncentrált gyümölcsösség jellemző, 16 gramm maradékcukorral.

megvesz