A GAL Kreatin-monohidrát por különleges táplálkozási célú élelmiszer különösen sportolók és nehéz fizikai munkát végzők részére, segédanyagok nélkül. Az állati eredetű élelmiszerek a kreatin természetes forrásai, de csak nyersen. Sportolók elterjedten egészítik ki táplálkozásukat kreatinnal, mert fokozza a teljesítményt és segíti az izomnövekedést. Azonban számos egyéb jó tulajdonsággal rendelkezik még, amelyek nemcsak sportolók számára hasznosak (szellemi képességek, reakcióidő, szív-érrendszer, inz
A GAL Marhakollagén peptidek segíti a bőr fiatalos rugalmasságának megőrzését és az ízületek megfelelő működését, hajlékonyságát. A termékben használt marhakollagén-alapanyag kizárólag legelőn tartott, füvet legelő szarvasmarháktól, kíméletes állattartásból származik. A GAL Marhakollagénben a kollagén már eleve peptidek formájában van jelen, azaz elő van emésztve, hidrolizálva van, így a felszívódása már jó és az emésztésünket sem terheli. Mire használható? Csökkenti a nagyobb ránc
A GAL Magnézium-L-laktát segíthet az izommunka/sportteljesítmény javításában, az izomgörcsök megelőzésében, az izomzat regenerációjának fokozásában. Továbbá immunrendszert erősítheti, szív- és érrendszeri problémákat megelőzheti, meszesedés (kálcium lerakódás) elleni hatású, támogatja a szívizomzatot, jelentős a stressz elleni hatása, jobb alvást, tisztább gondolkodást, energikusabb nappalokat nyújthat. A tejsavnak két formája van: D- és L-tejsav. Ezek D- illetve L-laktáttá alakulnak a szervezetben.
Amire használható: Bőr Emésztés Idegrendszer Ízületek Máj Méregtelenítés Szellemi funkciók Stressz Vércukorszint Mit érdemes tudni róla? Vegán Gluténmentes Tojásmentes Szójamentes Tej- és laktózmentes Kén-dioxid mentes Cukormentes GMO-mentes A glicin a kollagén típusú fehérjékben legnagyobb mennyiségben előforduló aminosav. Más fehérjeforrásokban csak kis mennyiségben fordul elő. Manapság sokkal kevesebb kollagén típusú fehérjét fogyasztunk, mint őseink,
A halak feldolgozása a kifogás után azonnal megkezdődik, nincs tárolás → TOTOX < 5 Az eleve tiszta halakból nyert olajat még molekulárisan is tisztítják egy új, szabadalmaztatott eljárással, aminek köszönhetően 2-3x-os az omega-3 tartalom és semmilyen szennyeződés még csak nem is detektálható → IFOS 5 csillagos tanúsítvány. A természetes formájukban tartalmazza az omega-3 zsírsavakat, nem a széles körben használt, jelölni nem kötelező, olcsó etil-észter formában. Hogy frissességét (TOTOX) sokáig
Termékünkben a kollagén már eleve peptidek formájában van jelen, azaz elő van emésztve, hidrolizálva van. Így a felszívódása már jó és az emésztésünket sem terheli. Ez az emésztést már alig igénylő kollagén peptid (hidrolizált kollagén) segíti a bőr fiatalos rugalmasságának megőrzését és az ízületek megfelelő működésétét, hajlékonyságát. A bőrre és ízületekre kifejtett hatás csak kollagén peptidek fogyasztásával kapcsolatosan igazolt, nem előemésztett (táplálkozásból fogyasztott) kollagén esetében nem.
A GAL Csirkeporc-komplex Franciaországban előállított, enzimatikusan előemésztett (hidrolizált) csirkeporc-kivonat, amely nemcsak a porcban lévő kollagént tartalmazza, hanem megőrzésre kerültek benne a porcot alkotó ún. extracelluláris mátrix egyéb összetevői is. Így a II-es típusú kollagénen felül hyaluronsavat és aminoglikánokat, közülük főleg kondroitin-szulfátot is tartalmaz természetes módon, nem hozzáadva. Adagolása: Napi 1,5 g (= 3 ml, avagy kb. 1 enyhén púpos teáskanálnyi) f
TITOK Multivitamin Lipofilesszencia lágyzselatin kapszulák (30 db): extra szűz olívaolaj, d-alfa-tokoferol és vegyes tokoferolok, MSPO-minősített vöröspálmagyümölcs- kivonat, retinil-palmitát, zsályakivonat, fillokinon, 2% menakinon-7-tartalmú olívaolaj, kolekalciferol; kapszulahéj (zselatin, nedvesítőszer: glicerin, víz, karamell, édesítőszer: szteviol-glikozidok sztívialevél-kivonatból, kristályvanillin). TITOK Multivitamin Hidrofil-esszencia keményzselatin kapszulák (60 db): d-kalcium-pantot
A taurin leggazdagabb természetes forrásai a kagylók, rákfélék és egyéb tengeri herkentyűk, valamint a szív. Számos tanulmány mutat rá, hogy a magasabb taurinbevitel, azaz a szervezet magasabb taurinszintje többek közt javítja az életminőséget, és fokozza a sportteljesítményt. Mi több, egy 2009-es tanulmány megállapítása szerint a japánok nagyrészt a magasabb taurinbevitelüknek köszönhetik kimagasló élethosszukat és fiatalos aktivitásukat öreg korban is (Yamori és mtsi., 2009). Adagolás: Napi 1 teáskan
Tudományos háttér Cégünk nem tulajdonít termékeinek betegségek megelőzésére, kezelésére vagy gyógyítására vonatkozó tulajdonságokat, és ilyen tulajdonságokra nem is utal, ugyanakkor az 1169/2011/EU rendelet 4. cikkéből fakadó kötelezettségeként az alábbi tájékoztatást adja a termék hatóanyagának egészségre gyakorolt hatásáról és annak tudományos hátteréről. Írásunkban törekszünk a legfrissebb, független és mértékadó kutatások alapján az összefüggéseket és a tudományos eredményeket bemutatni az eziránt
Sokféle magnéziumforma létezik, amelyek hasznosulásában lényeges különbségek mutatkoznak. Nem elég ismernünk a nevét egy jól hasznosuló formának, ugyanis az két lényeges dolgot nem árul el: Okoz-e számunkra laza székletet? Ha okoz, akkor máris kevésbé hasznosul… A másik, hogy „fully reacted”, azaz teljesen reagált forma-e? Ha nem, akkor a magnézium jelentős része nem az összetevőknél jelölt formában van, hanem szervetlen formában maradt. Termékünkben a magnézium a glicin aminosavhoz kötve van jelen kiz
Tudományos háttér Cégünk nem tulajdonít termékeinek betegségek megelőzésére, kezelésére vagy gyógyítására vonatkozó tulajdonságokat, és ilyen tulajdonságokra nem is utal, ugyanakkor az 1169/2011/EU rendelet 4. cikkéből fakadó kötelezettségeként az alábbi tájékoztatást adja a termék hatóanyagának egészségre gyakorolt hatásáról és annak tudományos hátteréről. Írásunkban törekszünk a legfrissebb, független és mértékadó kutatások alapján az összefüggéseket és a tudományos eredményeket bemutatni az eziránt
Tudományos háttér Cégünk nem tulajdonít termékeinek betegségek megelőzésére, kezelésére vagy gyógyítására vonatkozó tulajdonságokat, és ilyen tulajdonságokra nem is utal, ugyanakkor az 1169/2011/EU rendelet 4. cikkéből fakadó kötelezettségeként az alábbi tájékoztatást adja a termék hatóanyagának egészségre gyakorolt hatásáról és annak tudományos hátteréről. Írásunkban törekszünk a legfrissebb, független és mértékadó kutatások alapján az összefüggéseket és a tudományos eredményeket bemutatni az eziránt
Az A-vitamin alapvető tápanyag, amelyet az állati eredetű ételekkel veszünk magunkhoz, a karotinoidok pedig a gyümölcsökben és zöldségekben találhatók meg. A máj nemcsak a leggazdagabb kész A-vitamin forrás, de egy valóságos tápanyagbomba. A párolt répa és sütőtök is remek A-vitamin forrás (a karotinokon keresztül), amelyek szintén sok egyéb hasznos tápanyagot tartalmaznak. Szervezetünk képes az egyik leggyakoribb karotinoidot, a beta-karotint A-vitaminná alakítani. Sajnos sokan nem szeretik vag
Az A-vitamin alapvető tápanyag, amelyet az állati eredetű ételekkel veszünk magunkhoz, a karotinoidok pedig a gyümölcsökben és zöldségekben találhatók meg. A máj nemcsak a leggazdagabb kész A-vitamin forrás, de egy valóságos tápanyagbomba. A párolt répa és sütőtök is remek A-vitamin forrás (a karotinokon keresztül), amelyek szintén sok egyéb hasznos tápanyagot tartalmaznak. Szervezetünk képes az egyik leggyakoribb karotinoidot, a beta-karotint A-vitaminná alakítani. Sajnos sokan nem szeretik vag