GAL

GAL Kreatin-monohidrát (por 90 g)

GAL Kreatin-monohidrát (por 90 g)

A GAL Kreatin-monohidrát por különleges táplálkozási célú élelmiszer különösen sportolók és nehéz fizikai munkát végzők részére, segédanyagok nélkül. Az állati eredetű élelmiszerek a kreatin természetes forrásai, de csak nyersen. Sportolók elterjedten egészítik ki táplálkozásukat kreatinnal, mert fokozza a teljesítményt és segíti az izomnövekedést. Azonban számos egyéb jó tulajdonsággal rendelkezik még, amelyek nemcsak sportolók számára hasznosak (szellemi képességek, reakcióidő, szív-érrendszer, inz

megvesz
GAL Marhakollagén peptidek (300 g)

GAL Marhakollagén peptidek (300 g)

A GAL Marhakollagén peptidek segíti a bőr fiatalos rugalmasságának megőrzését és az ízületek megfelelő működését, hajlékonyságát. A termékben használt marhakollagén-alapanyag kizárólag legelőn tartott, füvet legelő szarvasmarháktól, kíméletes állattartásból származik. A GAL Marhakollagénben a kollagén már eleve peptidek formájában van jelen, azaz elő van emésztve, hidrolizálva van, így a felszívódása már jó és az emésztésünket sem terheli.  Mire használható? Csökkenti a nagyobb ránc

megvesz
GAL Magnézium-L-laktát (180 g)

GAL Magnézium-L-laktát (180 g)

A GAL Magnézium-L-laktát segíthet az izommunka/sportteljesítmény javításában, az izomgörcsök megelőzésében, az izomzat regenerációjának fokozásában. Továbbá immunrendszert erősítheti, szív- és érrendszeri problémákat megelőzheti, meszesedés (kálcium lerakódás) elleni hatású, támogatja a szívizomzatot, jelentős a stressz elleni hatása, jobb alvást, tisztább gondolkodást, energikusabb nappalokat nyújthat. A tejsavnak két formája van: D- és L-tejsav. Ezek D- illetve L-laktáttá alakulnak a szervezetben.

megvesz
GAL glicin 250/500 g

GAL glicin 250/500 g

Amire használható: Bőr Emésztés Idegrendszer Ízületek Máj Méregtelenítés Szellemi funkciók Stressz Vércukorszint Mit érdemes tudni róla? Vegán Gluténmentes Tojásmentes Szójamentes Tej- és laktózmentes Kén-dioxid mentes Cukormentes GMO-mentes A glicin a kollagén típusú fehérjékben legnagyobb mennyiségben előforduló aminosav. Más fehérjeforrásokban csak kis mennyiségben fordul elő. Manapság sokkal kevesebb kollagén típusú fehérjét fogyasztunk, mint őseink,

megvesz
GAL Omega-3 Eco 700mg

GAL Omega-3 Eco 700mg

A halak feldolgozása a kifogás után azonnal megkezdődik, nincs tárolás → TOTOX < 5 Az eleve tiszta halakból nyert olajat még molekulárisan is tisztítják egy új, szabadalmaztatott eljárással, aminek köszönhetően 2-3x-os az omega-3 tartalom és semmilyen szennyeződés még csak nem is detektálható → IFOS 5 csillagos tanúsítvány. A természetes formájukban tartalmazza az omega-3 zsírsavakat, nem a széles körben használt, jelölni nem kötelező, olcsó etil-észter formában. Hogy frissességét (TOTOX) sokáig

megvesz
GAL Sertéskollagén Peptidek 300 g

GAL Sertéskollagén Peptidek 300 g

Termékünkben a kollagén már eleve peptidek formájában van jelen, azaz elő van emésztve, hidrolizálva van. Így a felszívódása már jó és az emésztésünket sem terheli. Ez az emésztést már alig igénylő kollagén peptid (hidrolizált kollagén) segíti a bőr fiatalos rugalmasságának megőrzését és az ízületek megfelelő működésétét, hajlékonyságát. A bőrre és ízületekre kifejtett hatás csak kollagén peptidek fogyasztásával kapcsolatosan igazolt, nem előemésztett (táplálkozásból fogyasztott) kollagén esetében nem.

megvesz
GAL Csirkeporc-komplex (90 g)

GAL Csirkeporc-komplex (90 g)

A GAL Csirkeporc-komplex Franciaországban előállított, enzimatikusan előemésztett (hidrolizált) csirkeporc-kivonat, amely nemcsak a porcban lévő kollagént tartalmazza, hanem megőrzésre kerültek benne a porcot alkotó ún. extracelluláris mátrix egyéb összetevői is. Így a II-es típusú kollagénen felül hyaluronsavat és aminoglikánokat, közülük főleg kondroitin-szulfátot is tartalmaz természetes módon, nem hozzáadva. Adagolása: Napi 1,5      g (=   3        ml, avagy kb. 1 enyhén púpos teáskanálnyi) f

megvesz
GAL, TITOK Multivitamin

GAL, TITOK Multivitamin

TITOK Multivitamin Lipofilesszencia lágyzselatin kapszulák (30 db): extra szűz olívaolaj, d-alfa-tokoferol és vegyes tokoferolok, MSPO-minősített vöröspálmagyümölcs- kivonat, retinil-palmitát, zsályakivonat, fillokinon, 2% menakinon-7-tartalmú olívaolaj, kolekalciferol; kapszulahéj (zselatin, nedvesítőszer: glicerin, víz, karamell, édesítőszer: szteviol-glikozidok sztívialevél-kivonatból, kristályvanillin). TITOK Multivitamin Hidrofil-esszencia keményzselatin kapszulák (60 db): d-kalcium-pantot

megvesz
GAL Taurin 120g

GAL Taurin 120g

A taurin leggazdagabb természetes forrásai a kagylók, rákfélék és egyéb tengeri herkentyűk, valamint a szív. Számos tanulmány mutat rá, hogy a magasabb taurinbevitel, azaz a szervezet magasabb taurinszintje többek közt javítja az életminőséget, és fokozza a sportteljesítményt. Mi több, egy 2009-es tanulmány megállapítása szerint a japánok nagyrészt a magasabb taurinbevitelüknek köszönhetik kimagasló élethosszukat és fiatalos aktivitásukat öreg korban is (Yamori és mtsi., 2009). Adagolás: Napi 1 teáskan

megvesz

GAL Marhakollagén Peptidek Klasszik

Tudományos háttér  Cégünk nem tulajdonít termékeinek betegségek megelőzésére, kezelésére vagy gyógyítására vonatkozó tulajdonságokat, és ilyen tulajdonságokra nem is utal, ugyanakkor az 1169/2011/EU rendelet 4. cikkéből fakadó kötelezettségeként az alábbi tájékoztatást adja a termék hatóanyagának egészségre gyakorolt hatásáról és annak tudományos hátteréről. Írásunkban törekszünk a legfrissebb, független és mértékadó kutatások alapján az összefüggéseket és a tudományos eredményeket bemutatni az eziránt

megvesz
GAL Magnézium-biszglicinát 3x90 db

GAL Magnézium-biszglicinát 3x90 db

Sokféle magnéziumforma létezik, amelyek hasznosulásában lényeges különbségek mutatkoznak. Nem elég ismernünk a nevét egy jól hasznosuló formának, ugyanis az két lényeges dolgot nem árul el: Okoz-e számunkra laza székletet? Ha okoz, akkor máris kevésbé hasznosul… A másik, hogy „fully reacted”, azaz teljesen reagált forma-e? Ha nem, akkor a magnézium jelentős része nem az összetevőknél jelölt formában van, hanem szervetlen formában maradt. Termékünkben a magnézium a glicin aminosavhoz kötve van jelen kiz

megvesz

GAL Marhakollagén Peptidek Argentin

Tudományos háttér  Cégünk nem tulajdonít termékeinek betegségek megelőzésére, kezelésére vagy gyógyítására vonatkozó tulajdonságokat, és ilyen tulajdonságokra nem is utal, ugyanakkor az 1169/2011/EU rendelet 4. cikkéből fakadó kötelezettségeként az alábbi tájékoztatást adja a termék hatóanyagának egészségre gyakorolt hatásáról és annak tudományos hátteréről. Írásunkban törekszünk a legfrissebb, független és mértékadó kutatások alapján az összefüggéseket és a tudományos eredményeket bemutatni az eziránt

megvesz

GAL Laktoferrin plus

Tudományos háttér  Cégünk nem tulajdonít termékeinek betegségek megelőzésére, kezelésére vagy gyógyítására vonatkozó tulajdonságokat, és ilyen tulajdonságokra nem is utal, ugyanakkor az 1169/2011/EU rendelet 4. cikkéből fakadó kötelezettségeként az alábbi tájékoztatást adja a termék hatóanyagának egészségre gyakorolt hatásáról és annak tudományos hátteréről. Írásunkban törekszünk a legfrissebb, független és mértékadó kutatások alapján az összefüggéseket és a tudományos eredményeket bemutatni az eziránt

megvesz
GAL A-vitamin 1000 NE x960 adag 30ml

GAL A-vitamin 1000 NE x960 adag 30ml

Az A-vitamin alapvető tápanyag, amelyet az állati eredetű ételekkel veszünk magunkhoz, a karotinoidok pedig a gyümölcsökben és zöldségekben találhatók meg. A máj nemcsak a leggazdagabb kész A-vitamin forrás, de egy valóságos tápanyagbomba. A párolt répa és sütőtök is remek A-vitamin forrás (a karotinokon keresztül), amelyek szintén sok egyéb hasznos tápanyagot tartalmaznak. Szervezetünk képes az egyik leggyakoribb karotinoidot, a beta-karotint A-vitaminná alakítani. Sajnos sokan nem szeretik vag

megvesz
GAL A-vitamin 1000 NE x960 adag 30ml

GAL A-vitamin 1000 NE x960 adag 30ml

Az A-vitamin alapvető tápanyag, amelyet az állati eredetű ételekkel veszünk magunkhoz, a karotinoidok pedig a gyümölcsökben és zöldségekben találhatók meg. A máj nemcsak a leggazdagabb kész A-vitamin forrás, de egy valóságos tápanyagbomba. A párolt répa és sütőtök is remek A-vitamin forrás (a karotinokon keresztül), amelyek szintén sok egyéb hasznos tápanyagot tartalmaznak. Szervezetünk képes az egyik leggyakoribb karotinoidot, a beta-karotint A-vitaminná alakítani. Sajnos sokan nem szeretik vag

megvesz