Tudományos háttér Cégünk nem tulajdonít termékeinek betegségek megelőzésére, kezelésére vagy gyógyítására vonatkozó tulajdonságokat, és ilyen tulajdonságokra nem is utal, ugyanakkor az 1169/2011/EU rendelet 4. cikkéből fakadó kötelezettségeként az alábbi tájékoztatást adja a termék hatóanyagának egészségre gyakorolt hatásáról és annak tudományos hátteréről. Írásunkban törekszünk a legfrissebb, független és mértékadó kutatások alapján az összefüggéseket és a tudományos eredményeket bemutatni az eziránt
Új kollagén termékünk megjelenésének célja, hogy egy ún Neu5gc mentes kollagénnel jelenjünk meg. Mi is ez a Neu5gc? Miben van? Miért és kinek fontos tudnia róla? A Neu5gc egy sziálsav származék, mely nagy mennyiségben található meg minden emlős állat húsában, zsírjában, bőrében, szerveiben, vérében, egyszóval mindenében. Tehát minden emlős állattól származó élelmiszerben jelen van ez a Neu5gc. Tejben is és vajban is nagy mennyiségben van, hiszen azok is emlős állattól vannak. Az emlős állatokon felül
Tudományos háttér Cégünk nem tulajdonít termékeinek betegségek megelőzésére, kezelésére vagy gyógyítására vonatkozó tulajdonságokat, és ilyen tulajdonságokra nem is utal, ugyanakkor az 1169/2011/EU rendelet 4. cikkéből fakadó kötelezettségeként az alábbi tájékoztatást adja a termék hatóanyagának egészségre gyakorolt hatásáról és annak tudományos hátteréről. Írásunkban törekszünk a legfrissebb, független és mértékadó kutatások alapján az összefüggéseket és a tudományos eredményeket bemutatni az eziránt
A GAL Taurin por különleges táplálkozási célú élelmiszer különösen sportolók és nehéz fizikai munkát végzők részére, segédanyagok nélkül. Egy friss kutatás szerint a japánok a hosszú életüket és öregkorban is meglévő fiatalos aktivitásukat nagyrészt a táplálkozásukból adódó magasabb taurin-fogyasztásnak köszönhetik. Ezen kívül is jó pár előnyös hatására mutatnak rá kutatások. Ízetlen por, amely bármilyen italba keverhető. A taurin leggazdagabb természetes forrásai a kagylók, rákfélék és egyéb tenger
E-vitaminként sokáig minden gyártó csak alfa-tokoferolt használt és ez sajnos még ma is nagyon gyakran így van. Hogy ez miért akkora probléma? Az E-vitaminnak sok formája (izomerje) ismert, alfa-, béta-, gamma- és delta-tokoferolok és tokotrienolok. Illetve újabban a kivi héjában is azonosítottak egy újabb tokoferolt. Régi, elavult mérések, és azok helytelen értelmezése miatt az alfa-tokoferolt tartották a legerősebbnek ezek közül, így E-vitaminnak csak ezt lehet jelölni termékeken (illetve ez egy kicsit
A GAL Sertéskollagén peptidek a bőr, a csontok, a porcok egészségéhez járul hozzá. A kollagén egy óriásfehérje, ami nagy mennyiségben található meg bőrünkben, csontunkban és porcainkban. Az állati bőr, csont és porc elfogyasztásával (pl csontleves, kocsonya, stb) hozzá is juthatunk sok kollagénhez, azonban ez nagyon nehezen emészthető. A kollagén az emésztés során kisebb alkotóira, peptidekre, majd egy része utána aminosavakra bomlik, így jut a véráramba, hogy aztán a bőrben és ízületekben kifejthesse
Tudományos háttér Cégünk nem tulajdonít termékeinek betegségek megelőzésére, kezelésére vagy gyógyítására vonatkozó tulajdonságokat, és ilyen tulajdonságokra nem is utal, ugyanakkor az 1169/2011/EU rendelet 4. cikkéből fakadó kötelezettségeként az alábbi tájékoztatást adja a termék hatóanyagának egészségre gyakorolt hatásáról és annak tudományos hátteréről. Írásunkban törekszünk a legfrissebb, független és mértékadó kutatások alapján az összefüggéseket és a tudományos eredményeket bemutatni az eziránt
Felhasználási javaslat: Lipofil olaj- és Hidrofil por-kapszulák: Étkezés közben, pár korty folyadékkal bevehetők, lehetőleg a reggelinél vagy ebédnél, s ne a vacsoránál. Bevehető mindhárom kapszula egyszerre, de a magas vitamin- és ásványianyag-tartalom miatt előnyös a két egyforma hidrofil kapszulát egy-egy étkezésnél bevenni, az emésztőrendszeri diszkomfort-érzést így az arra érzékenyek is elkerülhetik. Komplementer italpor: Folyadékban oldandó. Bár egyszerre is megiható, a hasznosulás maximal
A D3-vitamin kétségkívül a legfontosabb, amit pótolni érdemes mindenkinek az egészsége megőrzése érdekében, hiszen gyakorlatilag mindenki a hiányában szenved és a leggyakoribb betegségek egyik fő oka a D3 hiánya! Szerencsére rendkívül olcsó, és egyszerű módon pótolható, bárki megengedheti magának. Miért is olyan fontos a D3-vitamin, és hogyan lehet, hogy szinte mindenki súlyos hiányában szenved? Az ember az egyenlítő környékéről származik, ahol rengeteg napsütés ért bennünket az év minden napján. A b
C-vitamin Csökkenti a megfázás időtartamát és sportolóknál a megfázások gyakoriságát is. Fokozza a véráramlást és nitrogén-oxid szintjét. Gyulladáscsökkentő hatású. Fokozza a csontsűrűséget és a kollagén szintézist, a bőr feszességét. Jó hatású a szív- és érrendszerre. Enyhíti a fáradságot. Citrus-bioflavonoidok (heszperidin) Hatásosan fokozza a véráramlást és nitrogén-oxid szintet, ezáltal az erekre jó hatású. Diozminnal együtt jó hatású viszérre és aranyérre, kezelésü
A szabályozás alakulásának hála, korábbi, sikeres termékünk új életre kelhetett, és citromfű-kivonat, valamint zöldteából nyert L-teanin aminosav mellett immár golgotavirág-kivonatot és egy élelmiszerekben is megtalálható, növényi fermentációval előállított neurotranszmittert, gamma-aminovajsavat (GABA) is tartalmaz. Bár a zöldtea alapvetően stimuláló hatású, egyes fajtáik magas L-teanin- és GABA-tartalommal bírnak és nyugtató hatásúak. Termékünk lényegesen többet tartalmaz ezekből kapszulánként, mint eze
A B-vitaminok ún. aktív formái azok, amelyek a sejteken belül aktívak. Ezek közül a B1-, B2-, B5- és B6-vitaminok azonban nem képesek aktív formáikban hasznosulni, csak miután az egyszerűbb formáikra emésztődtek enzimek által. Ezek az egyszerű formák képesek csak a bélfalon keresztül a véráramba jutni és /vagy onnan a sejtekbe bejutni, ahol azután az aktív formáikká alakulnak. Emiatt az aktív formáik szedése – egyes tévhitekkel szemben – előnytelen, mivel drágább, miközben nem megspórolnak átalakítási fol
A GAL Kurkuma-komplex segítséget nyújthat a gyulladásos folyamatok és a depresszió kezelésében. Miért különleges a kurkuma? A kurkuma gyökerét Indiában és a környező országokban már legalább 4000 éve használják. Az egyik legelismertebb gyógynövény, és számos fűszerkeverék nélkülözhetetlen összetevője. Különleges tulajdonságai miatt felkeltették a tudomány érdeklődését és egyre több tanulmányt készítenek róla. A kurkumában található kurkumin, ami a sárga színéért felelős, az egyik legjobban
A GAL Q10 + MCT olaj növényi fermentációval előállított Q10 MCT-olajban kristálymentesen oldva, stabilizálva. A Q10-nek két formája létezik, a redukált (ubikinol) és a redukálatlan (ubikinon) forma. Természetes módon csak a redukálatlan formát lehet előállítani (ideális esetben növényi fermentáció révén), de amúgy a szervezetünkben és az élelmiszerekben is mindkét forma jelen van, és mindkettőre szükségünk van. A redukált forma hőre, savra, fényre nagyon érzékeny, már a gyomorsav oxidálja. Szájon át íg
A GAL Primavie shilajit múmijó kapszula jó hatással lehet a bőrre, a csontozatra és a kötőszövetekre, enyhítheti az ízületi-fájdalmakat és gyulladásokat, a szervezet antioxidáns szintjét növelheti és a vérképet javíthatja. Sok millió évvel ezelőtt, amikor az Indiai kontinens Ázsiának ütközésével létrejött a Himalaya, az ott lévő ősdzsungel biomasszaként konzerválódott a Himalaya mélyén. Ez a shilajit, amit az indiai, tibeti és számos ősi gyógyászat évezredek óta nagy becsben tart fiatalító, erősítő és