Horizont x HopTails kollab. Trópusi gyümölcsös savanyú sör mangóval, banánnal és kaktuszfügével. A savanyú sör olyan sör, amelynek szándékosan savanyú, savas vagy fanyar íze van. A hagyományos savanyú sörök közé tartoznak a belga lambic, a gueuze, a flamand vörös sörök, valamint a német gose. A savanyú sörök úgy készülnek, hogy vadélesztő törzseket vagy baktériumokat engednek a főzetbe, majd felforralják a sörlevet, hogy elpusztuljanak ezek a baktériumok és később ne befolyásolhassák az erjedést. A
Imperial Milk Porter melyet Pedro Ximénez és rumos hordóban érleltek, meggyel és mákkal - igazi desszertsör! A Milk Stoutok és Milk Porterek - más néven "cream" stout/porter - olyan sötét sörök, amelyeket laktózzal, azaz tejcukorral főznek. A laktóz nem erjed, ha sörélesztővel érintkezik, ezért finom, könnyed édességet és krémesebb ízhatást kölcsönöz ennek a fajta sörnek. Az „imperial” jelző a magas alkoholtartalomra utal. Az Imperial Porterek közepes karamellás és csokoládés édességgel rendelkeznek
Russian Imperial Stout sör Pedro Ximénez sherry és rumos hordóban érlelve, naranccsal kakaóbabbal és vaniliával. Az Imperial Stout alkoholosabb, szárazabb, csokisabb a sima stouthoz képest, rendkívül gazdag, édes, telt malátajelleggel. A keserűség származhat pörkölt malátákból vagy komló hozzáadásából. Eredetileg az Orosz cári családnak szánták. A Stout a porter szárazabb, sötétebb, testesebb erősebb leszármazottja. Színben nagyon hasonlóak, a stoutokban azonban sokkal több a karamellizált pörkölt
Gemenc Whiskey és Tennessee Whiskey horóban érlelt, tritikáléval készült magas alkoholtartalmú sör. A tritikálé a búza és a rozs keresztezésével létrehozott szemes gabonaféle. A búzabor (Wheat Wine) olyan erős sör, amelynek malátaprofiljában szerepel egy adag búza. Az árpaborhoz hasonlóan a búzabor édes, malátás és magas alkoholtartalmú (8 és 12 százalék közötti). A búza mennyisége változhat, de jellemzően a malátaprofil körülbelül felét, azaz nagyjából 40-60 százalékát teszi ki. A maradék árpamaláta.