A Rosé Brut a Laurent-Perrier pezsgők egyik különlegessége. Készítési módja eltér az átlagos rosé Champagne-tól. A kizárólag Pinot Noir-ból készült alapbort a kékszőlő levének kipréselésével nyerik, és nem pedig a kék és fehér szőlők borának keverésével. A pezsgőt minimum négy évig pihentetik. Élénk lazacvörös szín, eleven illat, eper, ribizli, málna és feketecseresznye fedezhető fel. Íze a szájban hosszú ideig megmarad.
A legjobb minőségű szőlőléből készülő bor adja az alapját. Halvány arany szín és apró buborékok jellemzik ezt a champagne-t. Illatában citrusos jegyek, fehér virágok, sárgadinnye és fehér húsú gyümölcsök. Kifinomult és harmonikus.
A pohárból felszálló nektarin, őszibarack és érett citrusok illatjegyei keverednek a frissen sült kenyér, vajas pirítós, nugát, fehér virágok és tiszta méz aromáival. Közepesen testes, lédús és gazdag bor, amely mély, ugyanakkor széles ízvilággal rendelkezik. A gyümölcsmag karakterét élénk savak és egy finoman pezsgő, tűhegyes mousse emelik ki.
Illatában először a citrusfélék, például az ananász lendületes jegyei érezhetők, majd megjelennek az aszalt gyümölcsök, mint a sárgabarack, melyeket lekváros mirabelle szilva árnyalatai egészítenek ki. A frissesség és az intenzitás tökéletes harmóniája jellemzi, finom fehér őszibarack és szilva elegáns érintésével.
Illatában először a citrusfélék, például az ananász lendületes jegyei érezhetők, majd megjelennek az aszalt gyümölcsök, mint a sárgabarack, melyeket lekváros mirabelle szilva árnyalatai egészítenek ki. A frissesség és az intenzitás tökéletes harmóniája jellemzi, finom fehér őszibarack és szilva elegáns érintésével.
Nagyon világos és kristálytiszta szín jellemzi. Illata extrém frissességet sugároz, intenzív és összetett aromákban gazdag. Gyümölcsös jegyek (citrusok, fehér gyümölcsök), virágos tónusok (mézesfű), valamint jódozott árnyalatok jelennek meg benne, amelyek a frissesség rendkívüli érzetét keltik.
A Rosé Brut a Laurent-Perrier pezsgők egyik különlegessége. Készítési módja eltér az átlagos rosé Champagne-tól. A kizárólag Pinot Noir-ból készült alapbort a kékszőlő levének kipréselésével nyerik, és nem pedig a kék és fehér szőlők borának keverésével. A pezsgőt minimum négy évig pihentetik. Élénk lazacvörös szín, eleven illat, eper, ribizli, málna és feketecseresznye fedezhető fel. Íze a szájban hosszú ideig megmarad.
A legjobb minőségű szőlőléből készülő bor adja az alapját. Halvány arany szín és apró buborékok jellemzik ezt a champagne-t. Illatában citrusos jegyek, fehér virágok, sárgadinnye és fehér húsú gyümölcsök. Kifinomult és harmonikus.
Ez a pezsgő a legtisztább szőlőléből készül. Halvány arany színéhez finom, apró buborékok társulnak, melyek tartós habzást biztosítanak. Kifinomult illatában friss citrusjegyek és fehér virágok aromái érezhetők. A pezsgő komplexitását a sárgadinnye és fehér húsú gyümölcsök egymást követő jegyei gazdagítják. A frissesség és kifinomultság tökéletes egyensúlya a hosszan tartó gyümölcsös ízekkel teszi emlékezetessé.
A Laurent-Perrier Rosé Brut a Laurent-Perrier pezsgők egyik különlegessége. Készítési módja eltér az átlagos rosé Champagne-tól. A kizárólag Pinot Noir-ból készült alapbort a kékszőlő levének kipréselésével nyerik, és nem pedig a kék és fehér szőlők borának keverésével. A pezsgőt minimum négy évig pihentetik. Élénk lazacvörös szín, eleven illat, eper, ribizli, málna és fekete cseresznye fedezhető fel. Íze a szájban hosszú ideig megmarad.