GLUTÉNMENTES meggyes ale. A gyümölcsös sörök esetében a gyümölcsök legtöbbször koncentrált püré formájában kerülnek a sörléhez a főzés utolsó fázisában. A leggyakrabban felhasznált gyümölcsök a meggy, mangó, barack, grapefruit, lime, narancs, de mára már egészen extrém gyümölcsökkel is találkozhatunk a kisüzemi, kézműves sörökben. Legyél sörszakértő ingyenes YouTube tanfolyamunkkal! 23db rövid, de tartalmas videónk segítségével komoly tudásra tehetsz szert! Beerselection Sörsuli"
Alkoholmentes, hidegkomlózott, almás szénsavas ital. JustVidman kollab. Legyél sörszakértő ingyenes YouTube tanfolyamunkkal! 23db rövid, de tartalmas videónk segítségével komoly tudásra tehetsz szert! Beerselection Sörsuli"
Citra és Centennial komlókkal hidegkomlózott szóda, csipetnyi lime-mal. Az IPA-kat a virágos, gyümölcsös, citrusos, fenyőszerű vagy gyantás komlók karaktere jellemzi, az IPA sörstílus a komló ízéről, aromájáról és keserűségéről szól. Az India Pale Ale (IPA) az újhullámos kisüzemi sörfőzés legmeghatározóbb stílusa, eredete egészen az indiai angol gyarmatosításig nyúl vissza. A kereskedők úgy szerették volna optimalizálni a hosszú és drága hajóutat, hogy erősebb és több komló felhasználásával készült,
**Craft Soda Eper-Lime | Monyo (HU) | 0,33L** Fedezd fel a nyári frissességet a Monyo Craft Soda Eper-Lime változata révén! Ez a különleges üdítőital igazi ízbombával várja a rajongókat, hiszen a zamatos eper és a friss lime találkozása garantálja a felejthetetlen ízélményt. A 0,33 literes kiszerelés tökéletes választás, ha szeretnéd magaddal vinni egy szórakoztató programra, piknikre, vagy egyszerűen csak felfrissülnél egy meleg nyári napon. ### További adatok: - **Származási ország:** Magyarország - *
A MONYO 10. születésnapi tétele. British Strong Ale rengeteg maracujával. A savanyú sör olyan sör, amelynek szándékosan savanyú, savas vagy fanyar íze van. A hagyományos savanyú sörök közé tartoznak a belga lambic, a gueuze, a flamand vörös sörök, valamint a német gose. A savanyú sörök úgy készülnek, hogy vadélesztő törzseket vagy baktériumokat engednek a főzetbe, majd felforralják a sörlevet, hogy elpusztuljanak ezek a baktériumok és később ne befolyásolhassák az erjedést. A savanyított sörhöz legg
a MONYO 10. születésnapi tétele. British Strong Ale rengeteg meggyel. A savanyú sör olyan sör, amelynek szándékosan savanyú, savas vagy fanyar íze van. A hagyományos savanyú sörök közé tartoznak a belga lambic, a gueuze, a flamand vörös sörök, valamint a német gose. A savanyú sörök úgy készülnek, hogy vadélesztő törzseket vagy baktériumokat engednek a főzetbe, majd felforralják a sörlevet, hogy elpusztuljanak ezek a baktériumok és később ne befolyásolhassák az erjedést. A savanyított sörhöz leggyak
Alkoholmentes, szénsavas tonik yuzuval és kaffir lime-mal. Legyél sörszakértő ingyenes YouTube tanfolyamunkkal! 23db rövid, de tartalmas videónk segítségével komoly tudásra tehetsz szert! Beerselection Sörsuli
Friss, gyümölcsös sour sör áfonyával. A gyümölcsös sörök esetében a gyümölcsök legtöbbször koncentrált püré formájában kerülnek a sörléhez a főzés utolsó fázisában. A leggyakrabban felhasznált gyümölcsök a meggy, mangó, barack, grapefruit, lime, narancs, de mára már egészen extrém gyümölcsökkel is találkozhatunk a kisüzemi, kézműves sörökben. Legyél sörszakértő ingyenes YouTube tanfolyamunkkal! 23db rövid, de tartalmas videónk segítségével komoly tudásra tehetsz szert! Beerselection Sörsuli
Alkoholmentes, mangós, szénsavas ital. JustVidman kollab. Legyél sörszakértő ingyenes YouTube tanfolyamunkkal! 23db rövid, de tartalmas videónk segítségével komoly tudásra tehetsz szert! Beerselection Sörsuli"
Gyümölcsös, savanyú smoothie sör eperrel, málnával és kakaóval. A savanyú sör olyan sör, amelynek szándékosan savanyú, savas vagy fanyar íze van. A hagyományos savanyú sörök közé tartoznak a belga lambic, a gueuze, a flamand vörös sörök, valamint a német gose. A savanyú sörök úgy készülnek, hogy vadélesztő törzseket vagy baktériumokat engednek a főzetbe, majd felforralják a sörlevet, hogy elpusztuljanak ezek a baktériumok és később ne befolyásolhassák az erjedést. A savanyított sörhöz leggyakrabban ha
Monyo kollab az In Hungary We Say instagram oldallal. A session előtag minden sörtípus esetén azt jelöli, hogy az eredeti stílushoz képest alacsonyabb alkoholfokkal lefőzött tételről beszélhetünk. Az IPA-kat a virágos, gyümölcsös, citrusos, fenyőszerű vagy gyantás komlók karaktere jellemzi, az IPA sörstílus a komló ízéről, aromájáról és keserűségéről szól. Az India Pale Ale (IPA) az újhullámos kisüzemi sörfőzés legmeghatározóbb stílusa, eredete egészen az indiai angol gyarmatosításig nyúl vissza. A
A Monyo sörfőzde megújuló alapszortimentjének új gyümölcsös tagja, a Mangós Hero. Az eddigi üdítőkkel elért sikereik után itt is megjelenik a magasabb gyümölcstartalom. A gyümölcsös sörök esetében a gyümölcsök legtöbbször koncentrált püré formájában kerülnek a sörléhez a főzés utolsó fázisában. A leggyakrabban felhasznált gyümölcsök a meggy, mangó, barack, grapefruit, lime, narancs, de mára már egészen extrém gyümölcsökkel is találkozhatunk a kisüzemi, kézműves sörökben. Legyél sörszakértő ingyene
Testes barley wine, fahéjjal fűszerezve. A megnevezés megtévesztő lehet, de az árpabor (barley wine) és búzabor (wheat wine) egy hosszú érlelésű, magas alkoholfokkal 8,5 - 12,2 % rendelkező sörtípus. Ebben a desszertsörnek is nevezett típusban a karamellmalátás édesség mindig domináns, a keserűség lehet magasabb (amerikai típus) illetve visszahúzódó, szinte alig észrevehető (angol típus). Gyakori a mazsolás, szőlős ízérzet. Színvilága a borostyán és mély vöröstől egészen a sötétbarnáig terjedhet. Az i
Alkoholmentes, szénsavas gyömbérital. Legyél sörszakértő ingyenes YouTube tanfolyamunkkal! 23db rövid, de tartalmas videónk segítségével komoly tudásra tehetsz szert! Beerselection Sörsuli
A főzde első dobozos kiszerelésű klasszikus New England IPA söre, amit duplán hidegkomlóztak. Az eredmény pedig egy ködös, zavaros kinézetű IPA selymes és sűrű kortyérzettel. A New England IPA a komló aromáját és ízét hangsúlyozza a keserűség háttérbe szorításával. A késői és/vagy hidegkomlózási technikákra támaszkodik, hogy kirobbanóan lédús, trópusi gyümölcsös íz- és illatélményt nyújtson. Színe általában baracklére emlékeztet. A technika és az alapanyagválasztás ügyes egyensúlya, amely gyakran búz