A diófélék egészségre gyakorolt pozitív hatásai megszámlálhatatlanok, ezért iktassuk be napi szokásaink közé a natúr diófélék fogyasztását. A kesudió jelentős: - magnézium amely elősegíti az energia-kibocsátást és csont-növekedést - foszfor amely a csontokat és fogakat építi - cink nélkülözhetetlen az emésztés és anyagcsere folyamatában - vas nélkülözhetetlen a vörösvértestek működéséhez és az enzimaktivitás miatt
Bio diákcsemege. Mazsola, pörkölt földimogyoró és diófélék keveréke.
A magnélküli, dús gyümölcsállományú mazsola élvezetessé teszi a teljes kiőrlésű lisztből készült tésztafélék, rostdús müzlik fogyasztását, így segíthet az egészséges táplálkozásra való átállásban.
A fenyőmagnak magas a kalcium- és a magnéziumtartalma is, utóbbi pedig szintén elősegíti az anyagcsere-folyamatok beindulását. Jó hatással van a vérnyomásra, ezáltal segít megelőzni a szív- és érrendszeri betegségeket, így cukorbetegeknek kifejezetten ajánlott a fogyasztása. Gazdag fehérjékben és egy egyébként igen ritka szerkezetű, többszörösen telítetlen zsírsavban, a pinolénsavban. Ennek köszönhetően elősegíti az izomépítést, és beindítja a fogyást, miközben garantálja a jóllakottság érzését. A f
Összetevők:*quinoa *= Ellenőrzött Ökológiai Gazdálkodásból HU-ÖKO-01 ellenőrizte: Biokontroll Hungária Nonprofit Kft. A quinoa egy dél-amerikai gabonaféle, az inkák a Magok Anyjának tartották. Peruban és Bolíviában termesztik elsősorban, főleg a sziklásabb, szikesebb vidékeken. 180 centisre is megnő, levelei spenótra emlékeztetnek, a magokat a szár csúcsán hozza ez a számunkra - még - ismeretlen növény. Magja kicsi, elefántcsont-színű, és a köleshez hasonló méretű gyöngyszemecske. Tápanyagtartalom (10
PekándióA pekándiót fogyaszthatjuk önmagában vagy meg is piríthatjuk. Amellett, hogy finom, sok vitamint és ásványi anyagot tartalmaz. Antioxidánsokkal és rosttal teli, jót tesz az emésztésnek. A pekándió kedvező hatása A pekándió sok antioxidánst tartalmaz, védi a sejteket az oxidatív stresszel szemben. Több mint 19 vitamin és ásványi anyag található benne (A-, B- és E-vitamin, kalcium, kálium, mangán, magnézium, foszfor és cink), melyek közül több fontos szerepet játszik az agy megfelelő működésében