NaturPiac

NaturPiac hibiszkuszvirág kandirozott 75g

NaturPiac hibiszkuszvirág kandirozott 75g

Aszalt hibiszkuszvirág 75g NaturPiac Ehető virág? Ami finom? Igen, van ilyen! A következőek mind virágok: articsóka, karfiol, brokkoli... A hibiszkusz egy különlegesen szép virágú dísznövény. A hibiszkuszvirág íze frissítő, savanykás, C-vitamin is gazdag, jó hatással lehet a vérnyomásra, és a teája szép vörös színű. Ételünket pikánssá teszi, vörös színűre festi. A csodaszép hibiszkusz Kínában a hírnevet és a gazdagságot jelképezi. Rengeteg faja létezik a növénynek, mely eredetileg Ázsiából szárma

megvesz
NaturPiac aszalt pomelo 75g

NaturPiac aszalt pomelo 75g

Aszalt pomelo 75g NaturPiac Az aszalt gyümölcsök a friss gyümölcsök után a legjobb rost-, vitamin- és ásványi anyag-források. A Pomelo vagy pummelo egy déli gyümölcs. Halványzöldes sárgás színű. Héja vastag és szivacsos, íze édes, lágy grapefruitra hasonlít. Természetes vérnyomáscsökkentő, zsírégető, emésztésserkentő, C-vitamin tartalma igen magas. A pomelo  tele van C-vitaminnal. Magas a kalcium- és kálium tartalma. Jól alkalmazható a vérnyomás szabályozására, és remek immunerősítő is.

megvesz
NaturPiac aszalt áfonyamix kék vörös 100g

NaturPiac aszalt áfonyamix kék vörös 100g

Aszalt áfonyamix (kék/vörös) 100g NaturPiac Az áfonya finom és egészséges aszalvány és nassolnivaló. Cikkszám: 561839

megvesz
NaturPiac aszalt fekete áfonya 50g

NaturPiac aszalt fekete áfonya 50g

Aszalt fekete áfonya 50g NaturPiac A fekete áfonya jótékony hatásai.  Az áfonya rendkívül értékes gyümölcs, melynek fogyasztása hozzájárul szervezetünk egészségéhez. Kiemelkedő a flavonoid tartalma, antioxidáns hatású, segíti a szervezetet a káros szabadgyökök elleni küzdelemben, a szív- és érrendszeri, valamint a daganatos megbetegedések megelőzésében. Megtalálható benne az antocián, mely fontos a bőr- és kötőszövetek egészségéhez, antibakteriális és keringést serkentő hatású. Az áfonyában lévő hatóa

megvesz
NaturPiac aszalt vörösáfonya 1000g

NaturPiac aszalt vörösáfonya 1000g

Aszalt Vörösáfonya 1000g NaturPiac   A vörösáfonya finom, egészséges aszalvány - Értékes ásványi anyagokat tartalmaz, kalcium, magnézium, kálium, nátrium, vas, cink és mangán, foszfor is van benne. - Gazdag A-, B-, C-, és E-vitaminban. - Flavonoid-tartalma miatt jó hatással van az erekre. - Erősíti az immunrendszert. - Sejtregeneráló, méregtelenítő hatású. - Antioxidánsokat tartalmaz. Elsősorban nyersen fogyasztják, de sokrétű a felhasználása. Kompótok, pudingok, lekvár, dzsem, mártás

megvesz
NaturPiac chlorella tabletta 250g 500mg

NaturPiac chlorella tabletta 250g 500mg

Chlorella tabletta (hatóanyagtartalom: 500mg/tabletta) A legmagasabb klorofill tartalommal rendelkező algák egyike, így antioxidánsokban gazdag édesvizi alga. Hatékonyan támogatja az immunrendszert, mivel a benne lévő anyagok segítik a fehérvérsejtek, és serkentik a vörösvértestek képződését is. Magas rosttartalma segíti az emésztést. Ami pedig a szennyezett levegőjű területeken élő embereknek rendkívül fontos: az egyetlen természetes vitamin és ásványi anyag forrás, amely megszabadítja a szer

megvesz
NaturPiac Goji bogyó Lycium barbarum 200g

NaturPiac Goji bogyó Lycium barbarum 200g

Goji Berry (Lycium barbarum)   A goji berry többféle néven is ismert: Goji berry, Wolfberry, Lícium (Lycium) gyümölcs, Farkasbogyó, közönséges ördögcérna.   Ázsiában már több, mint 5000 éve termesztik a Himalája völgyeiben és használják ezt a hasznos kis bogyót gyógynövényként. A tradicionális kínai népi gyógyászat számos betegség gyógyítására használja mind a mai napig. Az ázsiai emberek a jó közérzet, a magas életkor és a vitalitás gyümölcsének tartják. A goji az utóbbi idõben

megvesz
NaturPiac Útifűmaghéj 200g

NaturPiac Útifűmaghéj 200g

95%-os tisztaságú prémium minőség! Felhasználási javaslat: 1 pohár (min. 2dl) vízbe -lehet gyümölcslé, tea is- 1 evőkanállal rakjunk az útifű maghéjból, keverjük el gyorsan, majd azonnal fogyasszuk el. A nap folyamán fontos a megfelelő folyadékbevitel (min. 2 liter), lehetőleg tiszta víz formájában! Fogyasztása ajánlott: – emésztési problémák (szorulás, hasmenés, puffadás) esetén – kúra szerű alkalmazására az emésztőrendszer tisztításához Az élelmi rost és egészség kapcsol

megvesz
NaturPiac aszalt datolya magozott 1000g

NaturPiac aszalt datolya magozott 1000g

Energiadús és tápláló gyümölcs, amely tele van szénhidráttal és tartalmaz szukrózt, fruktózt és glükózt is. A datolya nagy mennyiségű ásványianyagot, B-vitamint, kalciumot, magnéziumot, foszfort, rezet, káliumot, cinket illetve vasat is tartalmaz.

megvesz
NaturPiac Útifűmaghéj 400g

NaturPiac Útifűmaghéj 400g

95%-os tisztaságú prémium minőségű útifűmaghéj. Felhasználási javaslat: 1 pohár (min. 2dl) vízbe -lehet gyümölcslé, tea is- 1 evőkanállal rakjunk az útifű maghéjból, keverjük el gyorsan, majd azonnal fogyasszuk el. A nap folyamán fontos a megfelelő folyadékbevitel (min. 2 liter), lehetőleg tiszta víz formájában! Fogyasztása ajánlott: – emésztési problémák (szorulás, hasmenés, puffadás) esetén – kúra szerű alkalmazására az emésztőrendszer tisztításához Az élelmi rost és egé

megvesz
NaturPiac Szódabikarbóna (étkezési) 1000g

NaturPiac Szódabikarbóna (étkezési) 1000g

A szódabikarbóna jellemzői  A konyhákban a sok finom fűszer között általában ott lapul a szódabikarbóna, bonyolultabb nevén nátrium-hidrogén-karbonát, mégis kevesen tudják, mennyi mindenre használható. A szódabikarbóna használható sütemények, piskóták készítésénél sütőpor helyett vagy emésztési problémák kezelésére. A szódabikarbóna rendbe teszi a szervezet és a környezet kémiai egyensúlyát. Amikor a szódabikarbóna savas vagy lúgos anyaggal érintkezik, akkor arra törekszik, hogy semlegesítse, és kieg

megvesz
NaturPiac Nádcukor finomítatlan 1000g

NaturPiac Nádcukor finomítatlan 1000g

A finomítatlan nádcukorban megmaradnak azok az értékes tápanyagok (vitaminok és nyomelemek), melyek hasznosak szervezetünk számára, illetve segítik magának a cukornak is a megemésztését. A finomítatlan nádcukor megemésztése tehát egyrészt nem terheli le a szervezetet, másrészt a szénhidrátokon túl más hasznos tápanyagokkal is szolgál a szervezet számára. A fehércukor ezzel szemben egy olyan természetellenesen tömény, színtiszta szénhidrát, melynek megemésztése jelentős tehertétel az emberi szervezet sz

megvesz